Предлагаю обсудить TeamGroup представила модулі пам'яті DDR5-7200 стандарту CAMM2
а чим нова форма краща за традиційну?
Последние статьи и обзоры
Новости
TeamGroup представила модулі пам'яті DDR5-7200 стандарту CAMM2
-
KimRomik
Member
-
Megaclite
Member
ВсімKimRomik: ↑ 02.11.2024 11:17 а чим нова форма краща за традиційну?
-
Ekz0rcyst
Member
KimRomik
Megaclite
Максимально предметна розмова )))
Megaclite
Максимально предметна розмова )))
-
VovaVMS
Member
https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 11/133794/KimRomik: ↑ 02.11.2024 11:17 Предлагаю обсудить TeamGroup представила модулі пам'яті DDR5-7200 стандарту CAMM2
.
"Особливістю нового рішення була на 57% менша товщина порівняно з чотирма SO-DIMM за аналогічної місткості (128 Гбайт).
Для підключення такого модуля ОЗУ використовується спеціальний роз'єм із пружинними контактами."
А тут реальний екземпляр модулі пам'яті DDR5 стандарту CAMM2 від TEAM.
Тобто можна зробити Macbook або інший любий ультрабук із змінним модулем пам'яті або двома. Також дозволяють ставити модулі один на один (Stacked).
І тепер Apple не скажуть: "дуже товсті модулі і ми Не можемо" (!?, у мене є ноут такої товщини де обидва DDR4 SO-DIMM міняються). Тепер прийдеться говорити - не хочемо дати вам щось міняти , в тому числі карти пам'яті.
-
KimRomik
Member
Є в мене старий ноутбук з впаяною пам"яттю 4 гб. За 6 років експлуатації вище 4 гб не знадобилось, але якби в мене була потреба в додатковій пам"яті, то я скоріш купив б інший ноутбук. Бо зразу видно, що коли софтові апетити ростуть, то тут потрібні в придачу ще більш потужні цпу/гпу, а одним лише збільшенням обсягу пам"яті не обійдешся.VovaVMS: ↑ 02.11.2024 15:42https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 11/133794/KimRomik: ↑ 02.11.2024 11:17 Предлагаю обсудить TeamGroup представила модулі пам'яті DDR5-7200 стандарту CAMM2
.
"Особливістю нового рішення була на 57% менша товщина порівняно з чотирма SO-DIMM за аналогічної місткості (128 Гбайт).
Для підключення такого модуля ОЗУ використовується спеціальний роз'єм із пружинними контактами."
А тут реальний екземпляр модулі пам'яті DDR5 стандарту CAMM2 від TEAM.
Тобто можна зробити Macbook або інший любий ультрабук із змінним модулем пам'яті або двома. Також дозволяють ставити модулі один на один (Stacked).
І тепер Apple не скажуть: "дуже товсті модулі і ми Не можемо" (!?, у мене є ноут такої товщини де обидва DDR4 SO-DIMM міняються). Тепер прийдеться говорити - не хочемо дати вам щось міняти , в тому числі карти пам'яті.
-
kornuolis
Junior
KimRomik: ↑ 02.11.2024 11:17 Предлагаю обсудить TeamGroup представила модулі пам'яті DDR5-7200 стандарту CAMM2
-
Dynamite
Member
Для компактных систем хорошее решение, ну если с обратки на матери слот разместят.
Из плюсов обычной, первое время так точно - возможность продать