![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Сенсу мало щось крутити, треба лізти якось заміряти напруги і визначати чи вони міняються взагалі і що там відбувається.Lorichic: ↑ 25.07.2024 10:03 imdeadnahuy
Пользователей мало этой платы чтоб толково помочь, перед разгоном памяти зафиксируй напряжения vsoc на 1.2v, vdd 1.4, vddq 1.35, сохрани и потом меняй частоту памяти, я бы расчитывал на частоты 6000, если стартанёт дальше будешь настраивать, скачай zen timings, если плата автоматом не выставит правильно mclc / fclc / uclc , то надо буде руками править, примерно так выглядиттайминги потом уже крутить
- спойлер
- 5.png
там XMP 6400, 99% что не стартанёт, лучше руками 6000 начинатьЕвгений King: ↑ 25.07.2024 10:05Сенсу мало щось крутити, треба лізти якось заміряти напруги і визначати чи вони міняються взагалі і що там відбувається.
Від простого XMP проци одразу не відлітають
спасибо, посмотрюLorichic: ↑ 25.07.2024 10:03 imdeadnahuy
Пользователей мало этой платы чтоб толково помочь, перед разгоном памяти зафиксируй напряжения vsoc на 1.2v, vdd 1.4, vddq 1.35, сохрани и потом меняй частоту памяти, я бы расчитывал на частоты 6000, если стартанёт дальше будешь настраивать, скачай zen timings, если плата автоматом не выставит правильно mclk / fclk / uclk , то надо буде руками править, примерно так выглядиттайминги потом уже крутить
- спойлер
- 5.png
Але вибір зробив навіть гірше, ніж в ельдорадо, там принаймні такий китайський підвал не продається. Рама теж від кінгбанк за 3 копійки по канону?imdeadnahuy: ↑ 25.07.2024 09:47 я не в эльдорадо чтобы слушать советы что купить, а что нет
він виручив якогось прода на олх7mindfields: ↑ 25.07.2024 10:47Але вибір зробив навіть гірше