Clair Obscur: Expedition 33 стала головним тріумфатором The Game Awards 2025

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

КОЕЗЗ сначала не зашла, а потом как зашла. Ну, может не "как", но прошёл до конца не без удовольствия. Музыка там и правда душевная. И нечего жаловаться, что все призы собрала. Два года назад всё собрала душная БГЗ, и никто не ныл.
Геральт
Member

GreenMile: 13.12.2025 22:21 Шо значить "виявляється"?
Те і значить. Ніякої "1тички" не було. Навіть для задрота-перекача. А отже, збрехав.
Пупсік, всі основний квест проходять на 50+, але на 56 ви від Сімона хіба за за комірець отримали б, бо він десь 90+.
Он воно як. Гра виклику не кидає, але на 56lvl ти босу нічорта не зробиш. В той час як будь-яку незаскриптовану дуель в KCD можна спокійно виграти без обладунків і практино без перків (потрібний лише майстерний удар, який береться за перші пару год. гри). Тобто не "перекач", а "недокач". Причому виграти не на скілі, а "в одній руці кава, в іншій - мишка"
Я вам відкрию таємницю, на фіналі основного квеста гра не закінчується
Бляха, я цього не витримаю...чувак, який турніри однокнопочні в KCD описував як щось неймовірно цікаве і складне прояснює за Е33 :facepalm:
Однокнопочна, крім паррі там нічого не потрібно
Ти градієнтну атаку тою самою кнопкою парируєш, що і звичайну? :popcorn:

Пупсик - в тебе в шортиках :-/
waryag
Member

Геральт: 14.12.2025 09:05 Ти градієнтну атаку тою самою кнопкою парируєш, що і звичайну? :popcorn:
Плюс стрибок.
Плюс таймінги ударів у найкращих традиціях Міяздакі, так що мені було простіше ухилятися. (ще одна кнопка :laugh: ).

І якщо ти майстер парирування, у тебе буде один білд, ні - інший. Навіть не білд, а їх сукупність. Яку можна тюнити залежно від ворогів.

А там просто ваншот білд, зібраний по гайду. Можливо, ще до нерфу стендаля.
Геральт: 14.12.2025 09:05Он воно як. Гра виклику не кидає, але на 56lvl ти босу нічорта не зробиш. В той час як будь-яку незаскриптовану дуель в KCD можна спокійно виграти без обладунків і практино без перків (потрібний лише майстерний удар, який береться за перші пару год. гри). Тобто не "перекач", а "недокач". Причому виграти не на скілі, а "в одній руці кава, в іншій - мишка"
Мастерстрайк як універсальний спосіб вирішення проблем це теж не ідеальне рішення, хоч і краще за першу частину.
Хотілося би мати більш збалансовану і проактивну систему, без найкращого скіла (ще й реактивного).
mycolaevich
Member

Геральт: 14.12.2025 09:05 Те і значить. Ніякої "1тички" не було. Навіть для задрота-перекача. А отже, збрехав.
Просто там такий собі "задрот", Сімона можна званшотити стендалем, якщо гарно зібратись, але набагато простіше робити це через гоммаж.

Гра дає тобі таку опцію, а людина намагається довести що це єдиний "правильний" спосіб проходити гру і це нудно. Ще розказує що нічого крім парирування не потрібно, хоча сам грав так щоб не чіпати парирування взагалі :lol:
denizen
Member

expedition.jpg
GreenMile
Member

Геральт: 14.12.2025 09:05
GreenMile: 13.12.2025 22:21 Шо значить "виявляється"?
Те і значить. Ніякої "1тички" не було. Навіть для задрота-перекача. А отже, збрехав.
Ну як це не було, коли було? в першій фазі він навіть сходити не може і це навіть не 90 левел ))) Відлідає з одного стендаля від Маель :laugh: Те шо ви читати не вмієте - це ваші проблеми.
Геральт: 14.12.2025 09:05 Он воно як. Гра виклику не кидає, але на 56lvl ти босу нічорта не зробиш. В той час як будь-яку незаскриптовану дуель в KCD можна спокійно виграти без обладунків і практино без перків (потрібний лише майстерний удар, який береться за перші пару год. гри). Тобто не "перекач", а "недокач". Причому виграти не на скілі, а "в одній руці кава, в іншій - мишка"
Елементарно зробиш, просто довго, так само як і в КСД. Я спочатку всіх хроматік босів кіляв при першій зустрічі, потім зрозумів, що тут трохе інакше працює, бої на 40 хв задовбали просто від недостатку демеджа, все, паррі однаково працює на будь якого рівня мобі, якщо ви не знали ;)
КСД рівно те саме, майстерний удар наносить певний демедж, чим сильниший ворог - тим більше цих ударів терба провести. Але, зважаючи на те, що ви слабак і граєте на ізі то якось дивно розповідати про легкість КСД2 )))
Геральт: 14.12.2025 09:05 Бляха, я цього не витримаю...чувак, який турніри однокнопочні в KCD описував як щось неймовірно цікаве і складне прояснює за Е33 :facepalm:
КСД2 - це не тільки 1 на 1 в турнірах, лол. Вся задниця там коли 1 на 3-5 людей і не на арені, де в куточок збився. Ви грали легкий режим, без дісадвантеджів, ще й абьюзете меч і розказуєте яка легка гра. Це приблизно як Експідішен перевести в режим історії :gigi:
Геральт: 14.12.2025 09:05
Однокнопочна, крім паррі там нічого не потрібно
Ти градієнтну атаку тою самою кнопкою парируєш, що і звичайну? :popcorn:
Так ії можна і не парирувати, це не обов'язково :dontknow: . Зустрічне питання до експерта: а шо, в КСД болти і стріли вже майстерною атакою парируються? :popcorn:

Зіграйте на хардмоді нормально, наберіть 10 дісадвантеджів, а потім шось розказуйте про складність КСД2, пхе, салага :apes:

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
mycolaevich: 14.12.2025 10:32
Геральт: 14.12.2025 09:05 Те і значить. Ніякої "1тички" не було. Навіть для задрота-перекача. А отже, збрехав.
Просто там такий собі "задрот", Сімона можна званшотити стендалем, якщо гарно зібратись, але набагато простіше робити це через гоммаж.

Гра дає тобі таку опцію, а людина намагається довести що це єдиний "правильний" спосіб проходити гру і це нудно. Ще розказує що нічого крім парирування не потрібно, хоча сам грав так щоб не чіпати парирування взагалі :lol:
Ви просто не вловили суть. Пан Гєрвант перший почав цю історію, він все КСД2 на ізі моді пройшов виключно майстерними атаками і аргументував це тим, що "гра мені дає таку можливість отже я її юзаю і тому вона нудна". Те шо там купа іншої зброї - йому пофіг. ще й любитель модів наставити для полегшення життя :gigi: Ну от зараз він очікувано в пику отримав рівно те саме про свій Експідішин, але намагається тримати гарну міну при поганій грі :popcorn: Гра дає можливість з початку мідгейма зробити з Маель срану гармату - то які претензії? Гра дає можливість все вивозити виключно на контратаках - то які претензії?

Ба більше, це типова поведінка цього пана, він таке саме розказував як легко кіляти Смешерав соло, хоча він в соло його не проходив :lol: Не грав такий варіант коли ти один штурмуєш вежу Арасаки, а приходив туди із сапортом, а потім хвалився як він легко вбив Смешера десь там сховавшись (лол). З КСД2 те саме - прошов гру коли не було хардмода, і розказує яка вона легка, а от примітивний Експідішен - обоже як важко :lol:

А щодо Сімона - так я його замакав кількома способами, ваншот - це вже фор фан було, а так просто перебафана Маель та задебафаний Сімон. Це мабуть єдиний моб, де треба було думати, всі інші - взагалі думати не тре, соло Маель всіх кіляє. Так це, вибачте, самий сильной бос гри, інші там взагалі ні про що. Ну ще, мабуть, хроматік Пєтанк задовбистй був.
Геральт
Member

GreenMile: 16.12.2025 13:37 Ну як це не було
Це як було, тільки навпаки. Виграна фаза != виграний бій.
Елементарно зробиш
Ні, не зробиш. Покажи бій "одною кнопкою" з вождем жестралів, якого ти зустрінеш десь так на рівні 20му, коли кап на дамаг не знятий.
Те саме з Ренуаром. Те саме з невроном, який кристали просить. Він вже юзає градієнтну (а ти на той момент блочити її ще не вмієш) і бафає собі щити. Твоє парирування до лампочки, навіть якщо ти сидів на стартових локаціях до посиніння і задр@чував LVL до капу. Бо всі щити ти парируванням не знесеш, він їх зарядить і шотне. І під час свого ходу також якісь кнопки треба юзати, навіть для пропуску ходу. В KCD не рівно те саме, бо будь-яку незасриптовану дуель можна виграти однією кнопкою. Для цього не треба убер перекача, специфічний набір перків чи убер зброя. Достаньо майстерного удару, дешман меча, реакцію трохи кращу, ніж в лінивця і все. Бо вікно для парирування, порівняно з Е33 - розміром з вагон. KCD я пройшов на харді, якраз для того, щоб мені потім по вухах не їздили такі як ти. І вона не те, що легка, вона дитяча просто.

Ти досі не розумієш в чому різниця? Я кажу, що в KCD надто просто для недокача вже з самого початку, а ти розказуєш, що Е33 проста в ендгеймі (а кап на дамаг в ендгеймі знімають) для перекача. І пропонуєш "компенсації" в KCD у вигляді вбогої системи збереження. Для того, щоб хапнути від сюжетного боса в Е33 достатньо не задр@тити (і то не гарантія, приклади вище). Для того, щоб хапнути від сюжетного боса в KCD треба обвішати себе дебафами, роздітись до гола, в руках дерев'яний ціпок, і головне, не брати майстерний удар, який, проходячи виключно сюжет, гравець отримає десь за перші 4-6 год (можу трохи помилятись в часі, бо давно грав).
КСД2 - це не тільки 1 на 1 в турнірах, лол. Вся задниця там коли 1 на 3-5 людей і не на арені, де в куточок збився. Ви грали легкий режим, без дісадвантеджів, ще й абьюзете меч і розказуєте яка легка гра. Це приблизно як Експідішен перевести в режим історії :gigi:
Раніше ти інакше співав, то вже після того відоса перевзувся. :-/
На турнірах дають стандартний/онаковий обвіс, і це те, що і мало б проявляти скіл. В теорії. А на практиці кілька турнірів поспіль в KCD1 пройдені одною кнопкою за реальний вечір в режимі non-stop. Поспав/поїв/покрутив час, дочекався турніру. Повторити. Зібрав сет і на турніри забив. Ще раз: і KCD і Е33 пройдені на макс складності. З дебафів брав крихкі кістки і ще там щось таке саме безтолкове. Можу тобі скинути відос "стінка на стінку", де просто забігаєш за спину першому ліпшому і тлумиш його безкарно, потім переходиш до наступного. Але це тобі також не підійде. Бо ж я маю влізти в сутичку проти 100500 супротивників (заради чого питається) і не використовуючи WASD одним поглядом їх покласти. Але й тоді ти щось придумаєш про моди чи ще щось. Була б там нормальна камера, можна було і таке спробувати. Але вона липне до противників по якомусь їй лише відомому алгоритму. Тому мимо, лишу цей "фан" "експертам" :-/
Так ії можна і не парирувати, це не обов'язково :dontknow: . Зустрічне питання до експерта: а шо, в КСД болти і стріли вже майстерною атакою парируються? :popcorn:
Можна. Тільки це ваншот (привіт від Ренуара), на відміну від KCD, де стріла хіба подряпати може. Ну і босів з луками я щось не пригадаую.
Зіграйте на хардмоді нормально, наберіть 10 дісадвантеджів, а потім шось розказуйте про складність КСД2, пхе, салага :apes:
Втретє повторюю: перша частина пройдена на харді. В 2й на той момент харда не було, але я її і не пройшов до кінця, бо все те саме. 0 челенджу. До речі, не всі дебафи насправді дебафи. Бо от щойно придумав, як швидке переміщення абузити (станд. засобами гри) :gigi:
Те шо там купа іншої зброї - йому пофіг. ще й любитель модів наставити для полегшення життя
Жодних модів на бойовку я не ставив, брехло ти таке. Сейв/лоад спокійно можна юзати без модів. Рецепт вище. В Е33 кап на дамаг знімають в ендгеймі. А до того часу ти можеш хоч до 1000LVL качатись, і все одно не вивезеш виключно за рахунок парирування. Бо тим же щитовикам нічорта не зробиш. А в грі про середньвіччя я абузив меч, каюсь :facepalm:
Ба більше, це типова поведінка цього пана, він таке саме розказував як легко кіляти Смешерав соло, хоча він в соло його не проходив :lol: Не грав такий варіант коли ти один штурмуєш вежу Арасаки, а приходив туди із сапортом, а потім хвалився як він легко вбив Смешера десь там сховавшись (лол). З КСД2 те саме - прошов гру коли не було хардмода, і розказує яка вона легка, а от примітивний Експідішен - обоже як важко :lol:

Смешера на макс складності виносив снайперкою з інвізу і з "помічників" були хіба що турелі. Як вже там до нього дійшов, не згадаю. Може були якісь болванчики, але я про саму дуель взагалі-то, в якій був лише Ві і його снайперка.
КСД2 я не проходив, побігав трохи і дропнув. І ні, ти мене не розведеш на проходження, як розвів з турнірами в КСД1. Але як так вже тобі вперлось, то розкажи, який там бос (а вони хоч є взагалі) тобі виклик кинув. Скинь мені сейв перед ним, скачаю гру і продемонструю двокнопочну бойовку (в другій частині вони рознесли здаєтьяс по кнопках, але суть та сама). Або сейв з першої частини коли вже доступний майстерний удар. І буде тобі анігіляція боса одною кнопкою. Можу взагалі без обладунків грати. Переназначу блок на клаву, щоб мишкою не смикати і випадково правильний напрямок не вгадати. Буде ще веселіше. Але щит/меч треба, так.
Або ж я тобі скину сейв перед Ренуаром, а ти покажеш, як виключно станд. парируванням ти його пройдеш.

Ну і наостанок, якщо ти дійсно білд по гайду збирав, то взагалі немає про що говорити. Рак звичайний, поширений
GreenMile
Member

Геральт: 16.12.2025 16:44
GreenMile: 16.12.2025 13:37 Ну як це не було
Це як було, тільки навпаки. Виграна фаза != виграний бій.
Не прикидайтесь ідіотом. Обидві фази виграні ваншотом Маель, просто скрінів в мене нема, єдине від чого є скрін - це як соло Маель розриває Сімона, якого ви в очі не бачили :-P
Дубль чотири: в паті Сіекль бафає Маель на + дамаг і дебафає Сімона і тоді Маель його ваншотить в другій фазі, все. Єдиний цікавий бос за гру все інше - однокнопочне і нудне, потрібна тільки Маель.
Геральт: 16.12.2025 16:44
Елементарно зробиш
Ні, не зробиш. Покажи бій "одною кнопкою" з вождем жестралів, якого ти зустрінеш десь так на рівні 20му, коли кап на дамаг не знятий.

С Голгорю, чи шо? Тю, взагалі нуль проблем, досить простий візуал атаки, я як тільки дійшов до неї - одразу вибив з неї топову валину для Маель і далі бої втратили сенс як клас. Так, бій триває по 30-40 хвилин і шо?
Геральт: 16.12.2025 16:44 Ти досі не розумієш в чому різниця? Я кажу, що в KCD надто просто для недокача вже з самого початку, а ти розказуєш, що Е33 проста в ендгеймі (а кап на дамаг в ендгеймі знімають) для перекача. І пропонуєш "компенсації" в KCD у вигляді вбогої системи збереження. Для того, щоб хапнути від сюжетного боса в Е33 достатньо не задр@тити (і то не гарантія, приклади вище). Для того, щоб хапнути від сюжетного боса в KCD треба обвішати себе дебафами, роздітись до гола, в руках дерев'яний ціпок, і головне, не брати майстерний удар, який, проходячи виключно сюжет, гравець отримає десь за перші 4-6 год (можу трохи помилятись в часі, бо давно грав).
КСД - це не солс-лайк гра, там босів як таких нема, СЮЖЕТНІ - навмисно слабкі, це для людей, які хочуть пройти сюжет, а не розбираетись з бойовкою і качатись. Боси - це нарватись на гапло ворогів в плиті, яких ви всіх майстерним ударом не заблочите, особливо коли немає зеленого щита перед очима, а аткуючть в тому числі і зі спини :-P
Е33 - типова задротська солс-лайк гра, в яку так і треба грати - як задрот, при чому порівняно з оригінальними солсами вона нудна і проста як двері. Якщо у вас проблеми з контратаками, ну я не знаю, візьміть на контролері пограйте, може допоможе :)
Геральт: 16.12.2025 16:44Раніше ти інакше співав, то вже після того відоса перевзувся. :-/
Ну, показати свою "майстерність" на першому сюжетному тренувальному турнірі - це ви майстер звісно, знімаю шляпу.
Геральт: 16.12.2025 16:44Ще раз: і KCD і Е33 пройдені на макс складності.
От коли отримаєте оце - тоді будете мати право на свою авторитетну думку щодо КСД2, а не пхати перший в розмову з другим ;)
спойлер
Screenshot 2025-12-16 171053.png
Геральт: 16.12.2025 16:44Можна. Тільки це ваншот (привіт від Ренуара), на відміну від KCD, де стріла хіба подряпати може. Ну і босів з луками я щось не пригадаую.
Ну якщо грати не вмієте - то ваншот, для цього є наприклад, щити, які даються десь в самому початку гри. В КСД коли роздягнетесь - так само здохнете, бо отримаєте одразу кровотечу з першого ж пропущеного і привіт :-P
Геральт: 16.12.2025 16:44Втретє повторюю: перша частина пройдена на харді.
Я вас з цим вітаю.
Геральт: 16.12.2025 16:44В 2й на той момент харда не було, але я її і не пройшов до кінця, бо все те саме. 0 челенджу.
Якщо ви не грали - то і нема чого розказувати про челендж. Там хардмод змінений відносно першої.

Геральт: 16.12.2025 16:44Жодних модів на бойовку я не ставив, брехло ти таке. Сейв/лоад спокійно можна юзати без модів.
Я уже казав - челенджів звісно нема коли ти постійно сейвишься перед будь-якою небезпекою потенційною :lol: Так, можна вийти з гри, але побачимо, як швидко тебе це дістане, якщо ти сейвишся по три рази на хвилину, чи будеш ти так само перезавантажувати гру? Не будеш. В тому то і прикол - що це елемент челенджу можна невдало вступити в бій і врати прогрес, а коли сейв постійний, то все втрачає сенс :tomat:

Геральт: 16.12.2025 16:44Рецепт вище. В Е33 кап на дамаг знімають в ендгеймі.
То не ендгейм і дамаг там вливає виключно на тривалість бою і все. Більше ні на що :popcorn:
Ось як тут трохи не по левелу прийшов і витратив 20 хв на бій якій в ендгеймі займе максимум 2-3 хвилини :rotate:
спойлер
petank.jpg
Геральт: 16.12.2025 16:44Ну і наостанок, якщо ти дійсно білд по гайду збирав, то взагалі немає про що говорити. Рак звичайний, поширений
Білд у мене був свій, далі просто сам собі вигадав челендж затащити його Маелью в соляного от і все. Вся гра навіть 100 годин із задротством не зайняла - тупа і примітивна.
Геральт
Member

GreenMile
Ось тобі цитата:
GreenMile: 12.12.2025 18:56 Як там з викликами в експедиці, коли Сімон відлітає з одної тички від Маель? :lol:
Вкуди відлітає, в 2гу фазу? :D
Голгорю, точно. Розкажи, як ти там за 40хв ні разу не помилився при парируванні і нічого крім парирування не юзав :popcorn:
GreenMile: 12.12.2025 18:56 КСД - це не солс-лайк гра, там босів як таких нема, СЮЖЕТНІ - навмисно слабкі
Алілуя, дійшло нарешті. Не сюжетні такі самі, а рядові моби ще слабші. Якщо думаєш інакше, назви противника, який "не слабкий", я аж загуглю подивитись на те диво. Спокійно пройшов сюжет KCD1 через майстерний удар. І абсолютно те саме було в KCD2, поки не дропнув. А нариватись "на гапло ворогів в плиті" пропонуй комусь іншому, кому це буде цікаво. Бо прокачка в грі не треба, луту цікавого нема. Це як кабанів в С2 стріляти. Безглузда витрата часу. Ну і ти, хоч і несвідомо, таки підтвердив моє твердження. Всі противники настільки здихлі, що хоч щось можуть лише в зграї. Але й то було б цілком операбельно при грі від майстерного, як би не камера. Яка так само унікальна та інноваційна, як і система збережень.
GreenMile: 12.12.2025 18:56 Ну, показати свою "майстерність" на першому сюжетному тренувальному турнірі - це ви майстер звісно, знімаю шляпу.
В сеті з того "тренувального" турніру я пробігав всю подальшу гру. І поміняв обладунки хіба що на чорного лицаря (чи як там його), і то більше з естетичних міркувань, ніж через стати.
GreenMile: 12.12.2025 18:56 для цього є наприклад, щити, які даються десь в самому початку гри. В КСД коли роздягнетесь - так само здохнете, бо отримаєте одразу кровотечу з першого ж пропущеного і привіт :-P
Ну то що, обміняємось сейвами? Я тобі перед сюжетним Ренуаром, а ти мені перед сюжетним недобосом. Ну чи що там тобі пройти далі по сюжету заважало.
GreenMile: 12.12.2025 18:56 Там хардмод змінений відносно першої.
Угу, кардинально. Скидай сейв, зацінимо
GreenMile: 12.12.2025 18:56 Так, можна вийти з гри, але побачимо, як швидко тебе це дістане, якщо ти сейвишся по три рази на хвилину
Це хто тебе там так лякав, що треба було 3 рази на хвилину сейвитись? :lol:
Раз в 10хв цілком достатньо. Ти ж там бідкався про втрату 40хв прогресу? От і маєш 4перезаходи, які будуть тривати в сумі, нехай 1хв. Математика якби проста
То не ендгейм
Це 3й акт, тобто остання 1/3. Тривалість бою впливає на кількість допустимих помилок. Одна справа 10/10 вдалих парирувань/ухилянь, інша - 100/100. (Цифри умовні)
І ти мені не картинки перекача кидай, а відео з сюжетним боєм при норм прокачці, коли ще кап діє.
Скільки % в тому білді "твого"? ;)
GreenMile: 12.12.2025 18:56 От коли отримаєте оце - тоді будете мати право на свою авторитетну думку щодо КСД2
Ахаха, то ти мене не тільки на перепроходження хочеш розвести, а ще й на купівлю? Nice try. Максимум - скачати гру і зіграти з твого сейву перед неймовірно важкою ділянкою сюжету.
GreenMile
Member

Геральт: 16.12.2025 20:13 GreenMile
Ось тобі цитата:
GreenMile: 12.12.2025 18:56 Як там з викликами в експедиці, коли Сімон відлітає з одної тички від Маель? :lol:
Вкуди відлітає, в 2гу фазу? :D
Так, в якій так само падає з одної тички, припиніть тупити :facepalm:
Геральт: 16.12.2025 20:13Голгорю, точно. Розкажи, як ти там за 40хв ні разу не помилився при парируванні і нічого крім парирування не юзав :popcorn:
Так само як і ви в КСД2 не пропустили жодоного удару і все законтратакували :popcorn:

Насправді, все прсото, там є купа підказок коди натискати паррі, зокрема в момент атаки екран трохи зумиться, але це мало хто помічає, бо всі дивляться на аніманцію атаки. А це ускладнює навпаки обманними рухами. Якщо трохи розфокусувати звір і дивитись на екран в цілому - то звук перед атакою + зум екрану дають 100% підказку коли тикати паррі. Ізі-пізі.
Геральт: 16.12.2025 20:13
GreenMile: 12.12.2025 18:56 КСД - це не солс-лайк гра, там босів як таких нема, СЮЖЕТНІ - навмисно слабкі
Алілуя, дійшло нарешті. Не сюжетні такі самі, а рядові моби ще слабші. Якщо думаєш інакше, назви противника, який "не слабкий", я аж загуглю подивитись на те диво. Спокійно пройшов сюжет KCD1 через майстерний удар.
Достатньо було припинити як баран абьюзити майстерний удар, гра дає купу цікавої зброї і варіантів проходження, той же стелс, наприклад, але ви як завжди шукаєте самий легкий спосіб проходження, дивно що Е33 такому майстерному гравцю як ви дала якийсь виклики, а такому ламеру як я - ні.
Геральт: 16.12.2025 20:13 Ну то що, обміняємось сейвами? Я тобі перед сюжетним Ренуаром, а ти мені перед сюжетним недобосом. Ну чи що там тобі пройти далі по сюжету заважало.
Скільки вам можна вдовблювати? В КСД немає СЮЖЕТНИХ челенджів, гра для широкого загалу якому цікава історія, а для любителів челенджів там окремі ускладнення ігрвого процесу.
Тим паче, це нікому нічого не доведе все одно. Я пройшов Е33 повністю все, включаючи "самого сильно боса", у Моноко всі скіли і так далі, мені ця гра не цікава більше.
Геральт: 16.12.2025 20:13 Угу, кардинально. Скидай сейв, зацінимо
Всі 10 дісадвантежів можна взяти :rolleyes:
Нашо сейв? Стартуєте хардмод, 10 дісадвантеджів берете, не юзаєте мод на сейви і побачимо як швидко у вас піде ігровий процес, коли ви навіть обладунки надягти всі не можете, що в могилі викопали :laugh: А ще всі торговці шлють вас нафіг, ціни більші, вартові постійно обшукують і так далі.
Геральт: 16.12.2025 20:13 Це хто тебе там так лякав, що треба було 3 рази на хвилину сейвитись? :lol:
Раз в 10хв цілком достатньо. Ти ж там бідкався про втрату 40хв прогресу? От і маєш 4перезаходи, які будуть тривати в сумі, нехай 1хв. Математика якби проста
Я сам себе лякав. Забув переключити виряд і шмотках крадія без зброї нарвався на гапло народу :-P
Ага, пішов бокс за перепискою, шо вам там такого складного в Е33 - тикаєте паррі і все - математика проста :gigi:
Геральт: 16.12.2025 20:13 Це 3й акт, тобто остання 1/3. Тривалість бою впливає на кількість допустимих помилок. Одна справа 10/10 вдалих парирувань/ухилянь, інша - 100/100. (Цифри умовні)
І ти мені не картинки перекача кидай, а відео з сюжетним боєм при норм прокачці, коли ще кап діє.
Скільки % в тому білді "твого"? ;)
Ще раз, то не ендгейм, то кінець сюжетного квеста.
Для танкістів дубль три: вся гра пройдена від початку до кінця без спойлерів і якихось чужих підказок, без модів ( :-P ) бо вони нам там тупо не потрібні, оскілки є псіханута Маель, інші в паті просто потрібні ,щоб її бафати, все.
Геральт: 16.12.2025 20:13 Ахаха, то ти мене не тільки на перепроходження хочеш розвести, а ще й на купівлю? Nice try. Максимум - скачати гру і зіграти з твого сейву перед неймовірно важкою ділянкою сюжету.
Та нашо ви мені потрібні, борони боже. Ві не можете просту річ зрозуміти складність - це не лише бойовки :facepalm: Грайте в мега-складну Е33 і будьте щасливі :rotate:
Геральт
Member

GreenMile: 18.12.2025 09:41 Так, в якій так само падає з одної тички
Тільки чомусь не впав, бо чогось там не вистарчило. :D
Ізі-пізі
Ну то що, парі? Я тобі сейв перед сюжетним босом в Е33, а ти мені сейв перед сюжетним щоб_там_не_було в KCD (або KCD2, без різниці). Якщо станд. парирування так само імбове, як і майстерний удар, то ти з такою ж легкістю того боса виключно за рахунок станд. парирування вирубаєш. Відосики боїв обов'язкові, "виступаємо" з тим обвісом/перками/рівнем, який запропонував опонент. Тобто не бігати і не докачуватись. Ми ж конкретні фічі хочемо порівняти: парирування vs майстерний. Тільки врахуй, що мені для майстерного потрібна відповідна зброя, бо ти ще лук придумаєш всунути. Ну і сам перк, само собою.

Турнір спокійно можна пройти і без пропущених. Просто ті пропущені, що слону дробина, можна собі дозволити. На відміну від тої жестральки, яка при нормальній, не задротській прокачці просто шотає. От не грав ні в ту ні в ту гру, почав новачком, без досвіду. На турнір подався на початку гри і так само в Е33 зустрів того боса на початку гри. Ок, нехай навіть ранній мідгейм буде. Турнір взяв з першого разу (і то кілька поспіль), а від неї відлетів без шансів. І там і там макс складність. Навіть, якщо я задр@чу на ній ухиляння/парирування, то на 20LVL царапати її треба буде вічність. А це різко підвищує шанси на ваншот. А ти тут розказуєш про "ізі-пізі". Ізі-пізі це в KCD
дивно що Е33 такому майстерному гравцю як ви дала якийсь виклики, а такому ламеру як я - ні.
А тут все просто, ламер перекачався та ще й скоріш за все по гайдам грав. Ну і задр@чував кожний кущ. Про які ти там щити торочив? Там якщо від сюжету не відходити, то найближче, що є на щити - меч для Маель в 3му акті.
Скільки вам можна вдовблювати? В КСД немає СЮЖЕТНИХ челенджів, гра для широкого загалу якому цікава історія, а для любителів челенджів там окремі ускладнення ігрвого процесу.
Так хай буде не сюжетне, я ж погодився. До чого тут "окремі ускладнення" ? Ти стверджував, що в Е33 парирування так само як і майстерний удар в KCD. А тепер якось вужиком крутишся і про "окремі ускладнення" торочиш. 1в1 як з турнірами, то "Там саме смачне проявляється в турнірах", а як тільки показали, як турнір 1ю кнопокю виграти, то він різко став "тренувальний". Жалюгідно виглядаєш. Ну і Е33 взала GOTY, тобто "загал" в неї таки ширший
Нашо сейв? Стартуєте хардмод, 10 дісадвантеджів берете, не юзаєте мод на сейви і побачимо як швидко у вас піде ігровий процес, коли ви навіть обладунки надягти всі не можете, що в могилі викопали :laugh: А ще всі торговці шлють вас нафіг, ціни більші, вартові постійно обшукують і так далі.
Коротше, сейва не буде. Але парирування так само імбове, як і майстерний, угу. Балаболка ти
Я сам себе лякав. Забув переключити виряд і шмотках крадія без зброї нарвався на гапло народу :-P
Після того як нарвався, треба було їх стелсом прикласти, гра дає безліч.... і бла-бла-бла.
Ще раз, то не ендгейм, то кінець сюжетного квеста.
Угу, ачівку за пройдену гру дають після сюжетно квесту, тобто одразу після цього. Ачівка так і називається "Кінець". Як ти там собі вирішив порозважатись після сюжету - справа десята.

Та нашо ви мені потрібні, борони боже.
Зараховано.
Ответить