va идеальна для твVarzek: ↑ 02.03.2024 14:25 Что скажете в целом про VA матрицу? Как она для просмотра кино?
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор телевизора
-
snapdragon999
Member
-
Andrew_R30
Member
Всім привіт, знайомий хоче купити такий телевізор https://smdmarketua.com/ru/4k-televizor ... -wi-fi-t2/
ua32cu8000
Норм?
ua32cu8000
Норм?
-
Tesseract
Member
Якщо він подивився його перед покупкою, і його влаштовує якість зображення, тоді хай бере.
-
Bl0kbaster
Member
Це звичайна підробка, ніякого 4к там немає та інших характеристик. Гроші на вітерAndrew_R30: ↑ 17.03.2024 12:43 Всім привіт, знайомий хоче купити такий телевізор https://smdmarketua.com/ru/4k-televizor ... -wi-fi-t2/
ua32cu8000
Норм?
Отправлено спустя 11 минут 44 секунды:
Ось Вам відео про Вашу підробку
-
Andrew_R30
Member
Дякую, я знайшов це відео вже.Bl0kbaster: ↑ 17.03.2024 13:17Це звичайна підробка, ніякого 4к там немає та інших характеристик. Гроші на вітерAndrew_R30: ↑ 17.03.2024 12:43 Всім привіт, знайомий хоче купити такий телевізор https://smdmarketua.com/ru/4k-televizor ... -wi-fi-t2/
ua32cu8000
Норм?
Отправлено спустя 11 минут 44 секунды:
Ось Вам відео про Вашу підробку
У мене з самого початку була думка, що це Китай-Китайський бо небе не гуглиться, є тюльпани та андроїд, 4к в 32 дюймах.
-
Soto
Member
Ergo на 42 дюйма 4к - дёшево и сердито. Видел, пользовал, понравился.Andrew_R30: ↑ 17.03.2024 13:21 Дякую, я знайшов це відео вже.
У мене з самого початку була думка, що це Китай-Китайський бо небе не гуглиться, є тюльпани та андроїд, 4к в 32 дюймах.
Сейчас брать 32 дюйма из бюджетных не выгодно, так как нормальный бюджетник стоит под десятку (нокия например), а упомянутый мною с акциями стоит столько же, или чуть больше.
(И всё оно - Китай)
-
KLUZO
Member
Нетуди написав
-
Igbin
Member
Доброго дня! Чи є тут в когось tcl 55805C або якийсь інший телевізор з 120Гц? Хочу взяти для ігор з пк, чи правда що для цього потрібен лише оптичний hdmi кабель?
-
odessitmws
Member
Igbin
О какой длине кабеля речь? Если не сильно длинный подойдёт просто качественный
О какой длине кабеля речь? Если не сильно длинный подойдёт просто качественный
-
IrosLAV
Member
Для 4К@120герц має бути HDMI версії 2.1. Якщо до 3 метрів - підійдуть звичайні дешеві (не факт шо найдешевші, можливо шось з діапазону ~1000грн), оптичні - якщо більше 10-20 метрівIgbin: ↑ 20.03.2024 18:47 Доброго дня! Чи є тут в когось tcl 55805C або якийсь інший телевізор з 120Гц? Хочу взяти для ігор з пк, чи правда що для цього потрібен лише оптичний hdmi кабель?
-
Igbin
Member
Дякую) мені 10м як раз і потрібно тому треба оптичний
-
mkx1234
Member
120Гц выходящего сигнала дает приставка пс5 и хбокс сериес Х, кабель что лежит у них в комплекте выдает те самые 120гц. Сам пользуюсь и необходимости в покупке стороннего кабеля за 1000+ грн не вижу. А вот если игра с пк, тут есть подводные камни, например мой пк по какой то причине не смог работать 120гц, дает 100 . Просто на 120, телевизор постоянно в игре например гаснет на пару секунд. Тут конечно нужно покупать кабель 2.1.Igbin: ↑ 20.03.2024 18:47 Доброго дня! Чи є тут в когось tcl 55805C або якийсь інший телевізор з 120Гц? Хочу взяти для ігор з пк, чи правда що для цього потрібен лише оптичний hdmi кабель?
Кстати, на моем самсунге активация 120гц на приставке работала только когда кабель 2,1 вставлен в именно в порт 2,1 ссзади телека, а также .... от настроект телевизора и выбранного режима. (динамический - игры и т.д) кароче, если не тот режим стоит, или какието доп функции именно в телеке включены есть вероятность увидеть 60гц, даже если телек может, приставка может и кабель дать 120,
Та еще заморока, на деле профит только в фортнайте и варзоне, и только с учетом вашего 120% зрения если вы сможете то разлечить, или вы бывший (но их как наркоманов не бывает) киберспортсмен как я))
-
Allezz
Member
Доброго дня, прохання прокоментуйте будь ласка ось цю модель, цікаво що в неї наче 60 Hertz але при цьому пишуть що є режим якому 120, це маркетинг? + Ця модель дорожче за звичайну такого ж минулого покоління тисяч на 4 5. Чи варто переплачувати на вашу думку? https://rozetka.com.ua/ua/tcl_43c645/p3 ... teristics/
-
Tesseract
Member
Allezz
На сайті виробника
На сайті виробника
Якщо хочеться зекономити, то можна знайти цю модель дешевше. З покупкою минулорічних моделей треба бути обережним, бо це можуть бути браковані екземпляри, які уже десять разів повертали по гарантії.Максимальна роздільна здатність HDMI 2160P/60Hz 422 12bit
-
odessitmws
Member
Allezz
Бывает такое снизил разрешение получил 120
Бывает такое снизил разрешение получил 120
-
Avenger80
Member
odessitmws
Да? Первый раз такое слышу. Может и отстал я от жизни. Я думал, что сам экран 60Гц, а вот остальное - это уплавнялка в телевизоре. Это касается бюджетных телевизоров.
Да? Первый раз такое слышу. Может и отстал я от жизни. Я думал, что сам экран 60Гц, а вот остальное - это уплавнялка в телевизоре. Это касается бюджетных телевизоров.
-
YumiSS
Member
Мабуть, що лише 50\60.Allezz: ↑ 11.04.2024 08:56 Доброго дня, прохання прокоментуйте будь ласка ось цю модель, цікаво що в неї наче 60 Hertz але при цьому пишуть що є режим якому 120, це маркетинг? + Ця модель дорожче за звичайну такого ж минулого покоління тисяч на 4 5. Чи варто переплачувати на вашу думку? https://rozetka.com.ua/ua/tcl_43c645/p3 ... teristics/
120 заявлено лише при full hd та здається для моделей 55+
https://www.tcl.com/ua/uk/tvs/c645
-
korea
Member
Допоможіть обрати один з трьох ТВ:
Samsung QE55LS03BAUXUA
Philips 55PUS8818/12
TCL 55C805
Гратись не планую, в основному беру для перегляду фільмів/серіалів.
Десь з 2018 користуюсь LG UK6200PLA звук і кольори подобаються. Кріпити буду на стіну, переглядати з трьох метрів.
Завтра/після завтра буду дивитися їх оффлайн. Знаю що вони абсолютно різні, але +/- в одній ціні і мають свої переваги. У самсунга це тоненький провід і матовий екран + цікаве кріплення до стіни, у філіпса навколишня підсвітка, а ТЛС - не певен, але кажуть, що за ці гроші краща матриця
Якщо хтось вкаже на що варто звернути увагу буду вдячний
Samsung QE55LS03BAUXUA
Philips 55PUS8818/12
TCL 55C805
Гратись не планую, в основному беру для перегляду фільмів/серіалів.
Десь з 2018 користуюсь LG UK6200PLA звук і кольори подобаються. Кріпити буду на стіну, переглядати з трьох метрів.
Завтра/після завтра буду дивитися їх оффлайн. Знаю що вони абсолютно різні, але +/- в одній ціні і мають свої переваги. У самсунга це тоненький провід і матовий екран + цікаве кріплення до стіни, у філіпса навколишня підсвітка, а ТЛС - не певен, але кажуть, що за ці гроші краща матриця
Якщо хтось вкаже на що варто звернути увагу буду вдячний
-
odessitmws
Member
korea
В тсл минилед а это кардинально некс ген поколение телека
В тсл минилед а это кардинально некс ген поколение телека
-
heidfeld
Member
- спойлер