Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Hotspur
Member

daesz: 09.06.2026 22:23Хворе суспільство, бо люди не хочуть буду оподаткованим двічі
є люди і їх не мало яких в принципі зря випустили з дитячого садка. вони в принципі не розуміють щось складніше ніж взяти гроші з тумбочки читай бюджету. а подвійне оподаткування це взагалі для них складно
_VlaD_
Member

nummus777: 09.06.2026 22:20 Ви не бідна людина. Могли б і заплатити податок. Війна в країні як ніяк.

Хворе в нас суспільство...
А з чого ви вирішили, що ті гроші з податків підуть на фронт?
Якщо людина схоче допомогти, то задонатить напряму на дрони чі пікапи, а не побіжить платити податки.
vovse
Junior

_VlaD_: 09.06.2026 22:14
tablestikus: 09.06.2026 22:04Звісно у тих хто постійно торгував в чорну через олх сраки погорять.
Просто ціни виростуть на величину податку і сраки будут горіти у покупців.
Ну тут спірно будуть ті хто не піднімуть, загалом б\у стане менш конкуренте з новим..

Лох зараз полу мертвий, що буде з цими нововведеннями страшно представити
daesz
Member

Hotspur: 09.06.2026 22:39
daesz: 09.06.2026 22:23Хворе суспільство, бо люди не хочуть буду оподаткованим двічі
є люди і їх не мало яких в принципі зря випустили з дитячого садка. вони в принципі не розуміють щось складніше ніж взяти гроші з тумбочки читай бюджету. а подвійне оподаткування це взагалі для них складно
Наше суспільство - це ідеальний таргет для всіляких гетьманцевих, зеленських, єрмаків та інших уй*бків. Його можна фармити навіть не прикладаючи зусиль. Скільки там черновецький квартир в Києві зафармив так. :rolleyes:
"Чому бідні? Бо дурні. Чому дурні? Бо бідні." (с)
Ortyomko
Member

nummus777: 09.06.2026 22:20
Ortyomko: 09.06.2026 22:07 та я так подумав, я багато чого купую, передумую, або апгрейджусь і продаю, нове купую, і так по колу.
Думаю, там значно більше 100к в рік виходить. Напевно, будуть оформлювати через акки друзів, батьків, дружин і т.п.
Ви не бідна людина. Могли б і заплатити податок. Війна в країні як ніяк.

Хворе в нас суспільство...
я плачу зі своєї ЗП 23% податку, вона у мене вся офіційна. Роботодавець платить ще 22%. Це доволі багато.
І маю підписку на ПЖ. Війна в країні як ніяк.
А ви?

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
vovse: 09.06.2026 23:14 Лох зараз полу мертвий
навряд чи є хоч хось співставне з лохом :shuffle:
tablestikus
Member

Ortyomko: 09.06.2026 22:07
tablestikus: 09.06.2026 22:04 Ну те що зробили неоподотаковані ліміти непогано, те що самі будуть платити і не треба паритися з податковою декларацію теж непогано. Звісно у тих хто постійно торгував в чорну через олх сраки погорять.
та я так подумав, я багато чого купую, передумую, або апгрейджусь і продаю, нове купую, і так по колу.
Думаю, там значно більше 100к в рік виходить. Напевно, будуть оформлювати через акки друзів, батьків, дружин і т.п.
Звісно схеми будуть. Але через максимальну неадекватність покупців на олх я на ньому продаю в останню чергу вже давно, а краще подешевше знайомим віддаю щоб не витрачати час і нерви на ноунеймів які пробивають голову перед купівлею.
Ortyomko
Member

daesz: 09.06.2026 22:23 рахувати чужі гроші.
всі хто заробляє більше 20000грн мають сидіти в тюрмі (с) :D
tablestikus
Member

daesz: 09.06.2026 23:18
Hotspur: 09.06.2026 22:39 є люди і їх не мало яких в принципі зря випустили з дитячого садка. вони в принципі не розуміють щось складніше ніж взяти гроші з тумбочки читай бюджету. а подвійне оподаткування це взагалі для них складно
Наше суспільство - це ідеальний таргет для всіляких гетьманцевих, зеленських, єрмаків та інших уй*бків. Його можна фармити навіть не прикладаючи зусиль. Скільки там черновецький квартир в Києві зафармив так. :rolleyes:
"Чому бідні? Бо дурні. Чому дурні? Бо бідні." (с)
з такими істеричними спітчами назвати тебе розумним неможливо
Ortyomko
Member

tablestikus: 09.06.2026 23:35
Ortyomko: 09.06.2026 22:07

та я так подумав, я багато чого купую, передумую, або апгрейджусь і продаю, нове купую, і так по колу.
Звісно схеми будуть. Але через максимальну неадекватність покупців на олх я на ньому продаю в останню чергу вже давно, а краще подешевше знайомим віддаю щоб не витрачати час і нерви на ноунеймів які пробивають голову перед купівлею.
нажаль, моя сітка знайомств не дозволяє такого) ну а тут барахолка вже давно неактивна. Хоч іноді, на правду, і тут щось стрєльне. нажаль, я альтернативи олх не знайшов.
tablestikus
Member

Ortyomko: 09.06.2026 23:37
tablestikus: 09.06.2026 23:35
нажаль, моя сітка знайомств не дозволяє такого) ну а тут барахолка вже давно неактивна. Хоч іноді, на правду, і тут щось стрєльне. нажаль, я альтернативи олх не знайшов.
Так альтернативи і нема як такої щоб була велика активність як продавців, так і покупців. Те що олх перетворився паралельно ще на маркетплейс для бариг в чорну і цим привернув до себе увагу теж хріново. Цікаво, а на тих же розетці і промі що з оподаткуванням?
Ortyomko
Member

tablestikus: 09.06.2026 23:40

Так альтернативи і нема як такої щоб була велика активність як продавців, так і покупців. Те що олх перетворився паралельно ще на маркетплейс для бариг в чорну і цим привернув до себе увагу теж хріново. Цікаво, а на тих же розетці і промі що з оподаткуванням?
Ну там фопікі зазвичай. На олх доречі теж фопів часто зустрічав. На них же походу не буде цей додатковий податок?
tablestikus
Member

Ortyomko: 09.06.2026 23:45
Ну там фопікі зазвичай. На олх доречі теж фопів часто зустрічав. На них же походу не буде цей додатковий податок?
Я десь в 80% як щось нове на олх брав - то не фопи були. Здається фопів не зачепить якщо вони чесно це все показують.
Ortyomko
Member

tablestikus: 09.06.2026 23:47
Ortyomko: 09.06.2026 23:45

Я десь в 80% як щось нове на олх брав - то не фопи були. Здається фопів не зачепить якщо вони чесно це все показують.
Ну і податок у них виходить тоді менше за 10%. Тож вигідніше просто всім баригам плвідкривати і платити свої 6% нещасні
tablestikus
Member

Ortyomko: 09.06.2026 23:49
tablestikus: 09.06.2026 23:47
Ну і податок у них виходить тоді менше за 10%. Тож вигідніше просто всім баригам плвідкривати і платити свої 6% нещасні
можливо і для цього теж це приймалося
Hotspur
Member

tablestikus: 09.06.2026 23:37з такими істеричними спітчами назвати тебе розумним неможливо
все він правильно сказав. люди думають бюджет це не їх вилучені кошти а щось магічне. люди ідіоти

Відправлено через 42 секунди:
Ortyomko: 09.06.2026 23:49Ну і податок у них виходить тоді менше за 10%. Тож вигідніше просто всім баригам плвідкривати і платити свої 6% нещасні
не все так просто. ліміти подивись
vovse
Junior

Немає там останній рік ніяких бариг, як було раніше. Тепер там поголовно розрахунок на "ФОП", правда ціни вже як на пром чи розетка стали :D

Все чисто там з оподаткуванням, там же реєстрація тільки з ФОП
Ortyomko
Member

Hotspur: 10.06.2026 12:54 не все так просто. ліміти подивись
ну 8 лямів наразі це нічо такий ліміт
Hells Angels
Member

vovse: 10.06.2026 13:23правда ціни вже як на пром чи розетка стали :D
немає даже з ким поторгуватись, хотів забрати один товар на 300грн дешевше так не віддали, а він у них вже 4 раз продовжується :laugh:
Shpoker
Member

Hells Angels: 10.06.2026 17:32хотів забрати один товар на 300грн дешевше так не віддали, а він у них вже 4 раз продовжується
открою секрет, товара может быть много, просто объява составлена так типа одна штука, что б модерация не приколупывалась (я так железки продаю, люди потом удивляются, чо это не деактивировано предложение, они ж у меня уже купили...)
Hells Angels
Member

Shpoker: 10.06.2026 17:36открою секрет, товара может быть много
то б/в товар, можна сказати нішевий, не всім він треба.
Ответить