Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор темы: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

enterprise2k3
е живий гпу 7800гс, була абсолютно робоча я озу скинув пересадив на 6600дуальну, дошка з живим гпу залишилась, до дерибана проходила всі тести.
Бумик
Member

Бумик: 11.06.2023 18:49 Это так при проблеме с видеопамятью или отвал чипа?
спойлер
IMG_0126.JPG
IMG_0130.JPG
IMG_0131.JPG
Обьем памяти в GPU-Z = 0 Mb.
Пробовал запустить игру Сталкер НС 2016.Стартует,но после выбора в меню сохраненок сейва игра вылетает.То бишь,2 д еще проходит,в 3 Д ступор.
В Dxdiag код ошибки 43.
Спрошу еще раз знатоков,проблема с чипом или памятью?Карта 8800GTS.То бишь,драйвера ставятся,но в ГПУ-З нулевой обьем памяти и частоті 0.Сталкера запустил с нуля,без сейвов.Жутко лагает.как будто карта типа ЖФ4 стоИт или подобная.
спойлер
IMG_0130.JPG
IMG_0131.JPG
Death
Member

images.jpg
Бумик
в диспетчере без ошибок светится ? а по делу поищите старые версии матс, г92 может и будет поддержка, а так на 100% вам никто не сможет сказать так как даже если ошибки по банке памяти вы не можете знать виновата банка, обрыв на пути к банке от подложки гпу, обрыв (отвал) кристала от подложки, битый канал памяти в контроллере, ремонт штука такая многие думают запустил утилитку или глянул на картинку и усе :)
spoglyadach
Member

ApostolCV: 29.07.2023 03:13 spoglyadach, найшов на лоху.уа, з залмановським кулером за 300(жарти про різних фахівців у студію)😁
Скиньте посилання в лс, гляну що там за звір :)

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Gragonfire: 29.07.2023 07:32 если ремонтировать - то она не стоит даже шаров что на ремонт пойдут как 8800
Шари хіба щось коштують? Ось процес накатки без трафарета, оце процес творчій а сам припой на вагу продається ;)

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Death: 29.07.2023 13:29 images.jpgБумик
в диспетчере без ошибок светится ? а по делу поищите старые версии матс, г92 может и будет поддержка, а так на 100% вам никто не сможет сказать так как даже если ошибки по банке памяти вы не можете знать виновата банка, обрыв на пути к банке от подложки гпу, обрыв (отвал) кристала от подложки, битый канал памяти в контроллере, ремонт штука такая многие думают запустил утилитку или глянул на картинку и усе :)
Є такі специфічні артефакти що свідчать саме про проблему з пам'яттю, наприклад в мене якось був такий цікавий артефакт, просто прямокутник темний з'являвся на зображенні. Відяха абсолютно робоча, всі тести проходить і все нормально працює, але оця фігня іноді з'являється, а після тесту пам'яті виявилось що одна з банок має помилку
ApostolCV
Member

spoglyadach, NX7950GT у виконанні MSI .
Однак якщо вам потрібно фото саме цієї, то можу скинути фото , як отримаю. :gigi:
enterprise2k3
Member

Пара xeon slot2 - viewtopic.php?f=29&t=272592
Одразу кажу - з моєю Tyan Thunder X (S1952DLU) вони не сумісні, тож перевірити їх я не можу.
ApostolCV
Member

spoglyadach, #Попросьбамтрудящихся
спойлер
NX7950GT.jpg
Sanьka
Member

spoglyadach
;)
спойлер
Изображение
ApostolCV
Member

Грізний хід :laugh:
spoglyadach
Member

ApostolCV: 31.07.2023 13:59 spoglyadach, #Попросьбамтрудящихся
спойлер
NX7950GT.jpg
#ябвзяв :)

Відправлено через 1 хвилину :
Sanьka: 31.07.2023 14:09 spoglyadach
;)
спойлер
Изображение
Так, я ніпонєл шо за фігня, SLI?
Death
Member

а скажіть, за якими критеріями підбирати біос 9800про, дано 9800SE дядька ляо судячи з назви виробника в гпу-з, розблокував 8, все паше але в біосі страшно плужить, е мертва плата 9800про 1в1 гпу і там і там r360, озу також абсолютно однакова самсунг і маркування збігаеться, пересадив з неї біос - не стартуе :( wtf ?!
spoglyadach
Member

Death: 31.07.2023 18:09 а скажіть, за якими критеріями підбирати біос 9800про, дано 9800SE дядька ляо судячи з назви виробника в гпу-з, розблокував 8, все паше але в біосі страшно плужить, е мертва плата 9800про 1в1 гпу і там і там r360, озу також абсолютно однакова самсунг і маркування збігаеться, пересадив з неї біос - не стартуе :( wtf ?!
Навіть на більш сучасних відяхах основним критерієм була пам'ять, ну і на деяких моделях ще треба було резистори перепаювати у інші положення, але не впевнений що у 9800 таке треба було робити.
ApostolCV
Member

Ок, давайте по пунктах.
* Я в свій час садив резистори у положення для 9800PRO.
* І біос шив від 9800(128МБ/128bit).
* Попередньо я перевірив чи плата тримає частоти (в основному це важливо для пам'яті) . Додатково на пам'ять посадив радіатори
Хоча в 3Д марках після розблокування все гуд . Але ХЛ2 дещо іншої думки і певно один з конвеєрів таки битий.
Бумик
Member

spoglyadach: 31.07.2023 16:01
спойлер
Изображение
Так, я ніпонєл шо за фігня, SLI?
AGP.
Death
Member

ApostolCV
резюк передвинут, нюхает все 8 конвееров в марках играх и прочем стабильно
у меня 256бит 128мб
частоты в обоих вариантах одинаковые
попробовал несколько биосов, стартует только с родным

Відправлено через 47 хвилин 9 секунд:
:mad: :mad: :mad: :mad: грубо казнил S3Trio64, возился с радиком и понадобилась pci, воткнул -conroe865pe отправилась в кремневый рай :(
radical
Member

В смысле, S3Trio окочурилась или conroe865pe?
enterprise2k3
Member

Death: 31.07.2023 20:08 :mad: :mad: :mad: :mad: грубо казнил S3Trio64, возился с радиком и понадобилась pci, воткнул -conroe865pe отправилась в кремневый рай :(
Каждый раз, когда вижу подобное сообщение – обещаю раздобыть себе самую простую, самую попсовую и дешевую, обычную, бытовую, одноголовую мать на каком-нибудь 478 и каждый раз потом на это забиваю, и затем сую все что ни попадя в свои материнки...

Есть надежда воскресить?

p/s опять купил radeon 9600 pro и опять подбитый полутруп. :lamer:
Death
Member

radical
conroe865pe :( :( :( enterprise2k3
таже фигня, ну проверь ты сначала видик, или возьми в шухляде протестированные их гора , нет то что с последним поступлением хлама из ящика взял и всунул :lamer:
и что странно подох север хотя PCI идет к югу, а север за 2 секунды с не штатным более крупным радиатором не коснутся.
Воскресить то не проблема но уже так достали ети реболы пересадки .......
enterprise2k3
Member

Мнда, похоже я скоро начну искать видеокарту только по Киеву и с проверкой у продавца
spoglyadach
Member

:) це ж шутєйка була

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Death: 31.07.2023 21:33 таже фигня, ну проверь ты сначала видик, или возьми в шухляде протестированные их гора , нет то что с последним поступлением хлама из ящика взял и всунул :lamer:
и что странно подох север хотя PCI идет к югу, а север за 2 секунды с не штатным более крупным радиатором не коснутся.
Воскресить то не проблема но уже так достали ети реболы пересадки .......
А там якесь КЗ було, чи яким чином вона відправила у вальхалу материнку? :eek:
Ответить