Бачив її тільки на початку, далі поставив мод і спокійно пройшов гру.MessiaH: ↑ 15.04.2025 12:08 Без компиляции шейдеров никак,
В 30 кадрів?
Немає за що
Бачив її тільки на початку, далі поставив мод і спокійно пройшов гру.MessiaH: ↑ 15.04.2025 12:08 Без компиляции шейдеров никак,
В 30 кадрів?
Вкрай не рекомендую забувати про велике і дуже сильне мод-ком'юніті навколо Кіберпанку, там людьми зібрано стільки різнопланового контенту, що після основного проходження можна ще 100-200-300 годин накидувати зверху. Власне, я сам награв 400+ годин саме завдяки модам на гру. І продовжую грати досі.Zzzz: ↑ 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо![]()
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня![]()
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
Хм, що ж там за моди? Sdk ж не випускали наскільки знаю і сюжетних місій не поробишUltra_Scream: ↑ 15.04.2025 12:24Вкрай не рекомендую забувати про велике і дуже сильне мод-ком'юніті навколо Кіберпанку, там людьми зібрано стільки різнопланового контенту, що після основного проходження можна ще 100-200-300 годин накидувати зверху. Власне, я сам награв 400+ годин саме завдяки модам на гру. І продовжую грати досі.Zzzz: ↑ 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо![]()
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня![]()
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
Проджекти бачать цей актив, бо не лише я залипаю, і вважають за краще продовжувати підтримку гри.
вангую: "Сіські, сіські, сіькі, Цирі, Технодром."MqM: ↑ 15.04.2025 12:28Хм, що ж там за моди? Sdk ж не випускали наскільки знаю і сюжетних місій не поробиш
чтобы купит ГОТИ и пройти по человеческиZzzz: ↑ 15.04.2025 11:32Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня
Ой Господи, ну невже так складно мод поставити? Один файлик, що важить менше 1 МБbigmonstr666: ↑ 15.04.2025 11:26 хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
ну і чекаємо длс![]()
За SDK точно не відповім, натомість модери давно самі для себе створили інструменти для роботи з кіберпанковським REDengine у вигляді RED4ext, Cyber Engine Tweaks, Archive XL, redscript тощо...MqM: ↑ 15.04.2025 12:28Хм, що ж там за моди? Sdk ж не випускали наскільки знаю і сюжетних місій не поробишUltra_Scream: ↑ 15.04.2025 12:24
Вкрай не рекомендую забувати про велике і дуже сильне мод-ком'юніті навколо Кіберпанку, там людьми зібрано стільки різнопланового контенту, що після основного проходження можна ще 100-200-300 годин накидувати зверху. Власне, я сам награв 400+ годин саме завдяки модам на гру. І продовжую грати досі.
Проджекти бачать цей актив, бо не лише я залипаю, і вважають за краще продовжувати підтримку гри.
Оййй як ви дістали, ти напевне ще з секти шизоїдів, які свято вірять, що "той самий сталкер" це тільки білд облівіон лост, а все інше то вже не сталкерLekrs: ↑ 15.04.2025 11:57 Ну ось, як представлять саме той S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який уявляли собі гравці, настане пора грати.

Тебе дістали люди які хочуть грати у пофіксену гру? Дивина...Tetronga: ↑ 15.04.2025 12:53Оййй як ви дістали, ти напевне ще з секти шизоїдів, які свято вірять, що "той самий сталкер" це тільки білд облівіон лост, а все інше то вже не сталкерLekrs: ↑ 15.04.2025 11:57 Ну ось, як представлять саме той S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який уявляли собі гравці, настане пора грати.![]()
Юзер коли ставить мод, то ставить його на власний ризик. А розробнику без компіляції треба те все тестувати. І не тільки запуск, а й саму гру. І якщо це особливість рушія, то тим більше ламати не варто.Georgin: ↑ 15.04.2025 12:56 TheDmytrius
Хм, якщо все так просто - що заважає розробникам самим це зробити? Довга компіляція - це ж особливість Unreal Engine 5, а не самої гри.
Які там негативні наслідки від цього файлика на 1Mb?
База !VolandInferno: ↑ 15.04.2025 11:43 Якщо до бочки лайна додати бочку меду, вийде 2 бочки лайна. Так само і з сталкером. Хоронити його треба, зробити висновки як не треба розробляти ігри і рухатися далі. На готових ассетах далеко не заїдеш.
Бо після оновлення драйверів на відеокарту при заході у гру гравець може побачити як підвантажується земля, будинки, дерева, нпс, зброя. Це не довгий процес, але гравець такого бачити не повинен, тому і той мод не додають у гру.Georgin: ↑ 15.04.2025 12:56 TheDmytrius
Хм, якщо все так просто - що заважає розробникам самим це зробити? Довга компіляція - це ж особливість Unreal Engine 5, а не самої гри.
Які там негативні наслідки від цього файлика на 1Mb?
Зачем ждать?bigmonstr666: ↑ 15.04.2025 11:26 хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
Код: Выделить всё
[SystemSettings]
r.PSOWarmup.WarmupMaterials=0