Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
den55den
Member
https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
-
Evgen88
Member
Согласен, а как будет в дальнейшем?Romani: ↑ 06.01.2024 12:18Там 8 озу максимум. И все говорят что 6 вполне хватает.den55den: ↑ 06.01.2024 10:38 мені замало 128, і 6 гігов замало, 8 впритик краще 12
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
коли строго стоїш то це добре
Сейчас хватает, через три года нет, и так же с памятью ?
-
gidron69
Junior
Выбираю себе на замену Реалми С3 что то похожее по характеристикам,только с 2 улучшениями.Хочется памяти хотя бы 6\128 и звук громче.Присмотрел пока себе ОРРО А58 или Motorola G54...Может кто предложит что то более интересное до 7000 грн? Экран только IPS,на амолед аллергия...
-
snapdragon999
Member
я думал ты уже купил))не надоело ещё с этими тролями бороться?))Evgen88: ↑ 06.01.2024 09:31 Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15
-
Evgen88
Member
Они топят что бы брал Pixel! Я не ведусь!snapdragon999: ↑ 06.01.2024 15:06я думал ты уже купил))не надоело ещё с этими тролями бороться?))Evgen88: ↑ 06.01.2024 09:31 Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15
-
den55den
Member
я розповім як воно з сяомі на пікселі)
-
YumaX
Member
gidron69
З цих двох - Moto G54, норм апарат
З цих двох - Moto G54, норм апарат
-
Viktorovic
Junior
Ось що пише. І шо це може означати??den55den: ↑ 06.01.2024 12:34 https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
-
den55den
Member
почитай ще 725 сторінкуkolesnukm: ↑ 03.01.2024 16:57будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все іншеden55den: ↑ 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
-
Avenger80
Member
Evgen88
snapdragon999
А какой смысл выбирать телефон не покупая его в ближайшей, к примеру, месячной перспективе? Это же смартфон - сегодня одна модель, через полгода бестбай уже другая модель и так всё время. Или есть модели вечные бестбаи, которые на протяжении нескольких лет (год-два года) являются лучшими. Честно не знаю такого в обычных смартфонах, особенно проходных, типа Redmi Note... позавчера бестбай был Redmi Note 5 (кстати, классная камера даже сегодня ), потом был Note 7 и так в каждый новый год свой Redmi Note N и т.д. и т.п. Свой смартфон есть у каждого периода. Так как можно долго выбирать смартфон не покупая его, тогда и модели будут меняться в зависимости от периода.
snapdragon999
А какой смысл выбирать телефон не покупая его в ближайшей, к примеру, месячной перспективе? Это же смартфон - сегодня одна модель, через полгода бестбай уже другая модель и так всё время. Или есть модели вечные бестбаи, которые на протяжении нескольких лет (год-два года) являются лучшими. Честно не знаю такого в обычных смартфонах, особенно проходных, типа Redmi Note... позавчера бестбай был Redmi Note 5 (кстати, классная камера даже сегодня ), потом был Note 7 и так в каждый новый год свой Redmi Note N и т.д. и т.п. Свой смартфон есть у каждого периода. Так как можно долго выбирать смартфон не покупая его, тогда и модели будут меняться в зависимости от периода.
-
kolesnukm
Member
Спробувати по іншим сайтам чи країнам приладі Гугл пробити імей, колись на 4pda хтось писав що це можуть бути телефони які вже задавали в сервісViktorovic: ↑ 06.01.2024 19:03Ось що пише. І шо це може означати??den55den: ↑ 06.01.2024 12:34 https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
https://store.google.com/de/repair?hl=de
https://www.imei.info/uk/
Ще для Англії був якйсь сайт
-
snapdragon999
Member
15 айфон ещё можно долго выбирать
-
kolesnukm
Member
del
-
Avenger80
Member
snapdragon999
А что тот айфон 15 выбирать? Кто его может купить - тот просто купит и всё, а через год или два купит 16, 17... т.д. Не, ну если ради айфона полжизни копить деньги (или почку продавать) - то это клиника. А чтоб покупать смартфон на десять лет - это как? Любой смартфон может отходить и два и три и четыре года - главное не самый дешёвый брать и всё, а лучше флагман какой-то и тогда хватит надольше. И то, это смартфон... Может упасть, разбиться, утопить, потерять. А представь всю жизнь на него копил и в унитазе утопил... Абидно...
А что тот айфон 15 выбирать? Кто его может купить - тот просто купит и всё, а через год или два купит 16, 17... т.д. Не, ну если ради айфона полжизни копить деньги (или почку продавать) - то это клиника. А чтоб покупать смартфон на десять лет - это как? Любой смартфон может отходить и два и три и четыре года - главное не самый дешёвый брать и всё, а лучше флагман какой-то и тогда хватит надольше. И то, это смартфон... Может упасть, разбиться, утопить, потерять. А представь всю жизнь на него копил и в унитазе утопил... Абидно...
-
Avenger80
Member
Filabatya
Угу, утопил, его нет... а ты всё платишь и платишь... Не, я просто не понимаю - хочешь купить смартфон - ну примерно по своему доходу и покупаешь на несколько лет и всё. А в крайности бросаться - получаешь 10 тыс., а покупаешь смартфон за 50-80 тыс. грн - это как? Или тот который получает 100 тыс. - свободно покупает телефон за 50 тыс. и не трясётся, что купил его на 10 лет, он через год или два поменяет на такой же и всё. По Сеньке и шапка, как говорится.
Угу, утопил, его нет... а ты всё платишь и платишь... Не, я просто не понимаю - хочешь купить смартфон - ну примерно по своему доходу и покупаешь на несколько лет и всё. А в крайности бросаться - получаешь 10 тыс., а покупаешь смартфон за 50-80 тыс. грн - это как? Или тот который получает 100 тыс. - свободно покупает телефон за 50 тыс. и не трясётся, что купил его на 10 лет, он через год или два поменяет на такой же и всё. По Сеньке и шапка, как говорится.
-
aaleksandrenko
Member
через гугл https://store.google.com/us/repair можна спокійно дивитись чи було блокування під оператора чи неверлок. Відповідно якщо було блокування то варто скидати налаштування і перевіряти чи не софт анлок. Цим методом в цілому зручно пробивати інфу перед покупкою якщо прод божиться що неверлокkolesnukm: ↑ 03.01.2024 16:57будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все іншеden55den: ↑ 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
перевіряв всі свої телефони перед продажем. ні разу не бачив. Напевно був в оф. сервісі або цей імей попадає під якусь відзивну компанію. Яка модель і місяць/рік гарантії пише?Viktorovic: ↑ 06.01.2024 19:03Ось що пише. І шо це може означати??den55den: ↑ 06.01.2024 12:34 https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
-
kolesnukm
Member
aaleksandrenko не все так просто, так десь півтори роки тому попався із 4a 5G i Xfinity, по імей неверлок. Почав з'ясовувати що за фігня, найшов вже не пам'ятаю де якусь статую, що є різниця в тому як оператори купують і великі будуть значитися при перевірці тому що беруть велику партію на пряму із заводу чи де там а дрібні ні ((
-
Filabatya
Member
Захотіла дочка айфон і тут я розстроївся 13тка за свої гроші відстій проти 13про, конкурент піксель 8 я так розумію. тобто 25К+ зараз вхідний білет(за б у 13про) в світ актуальних айфонів?
-
7mindfields
Member
За 16-17 можна розглянути б/в 12 pro на 128 (такой краще за базовий 13)Filabatya: ↑ 07.01.2024 00:01 Захотіла дочка айфон і тут я розстроївся 13тка за свої гроші відстій проти 13про, конкурент піксель 8 я так розумію. тобто 25К зараз вхідний білет(за б у 13про) в світ актуальних айфонів?
актуальні починаються з 11/11 про
Последний раз редактировалось 7mindfields 07.01.2024 00:32, всего редактировалось 2 раза.