Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

feniks_tm: 21.08.2026 18:04Поки є інші хоббі пожирачі грошей

От і супер, кожному своє. Хоч покемонів збирай, твоя справа і, до речі, я не прийду до тебе у гілку обговорення з дурними питаннями :)
Feras
Member

Ці знижки все таки мене спокусили :rolleyes: , я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).

Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
byaka
Member

Feras: 23.08.2026 17:04 Ці знижки все таки мене спокусили :rolleyes: , я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).

Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
Якого ще хайпу?Smabat x10 pro в наявностi на алi
Судячи з графiка у Smabat x10 pro провал на 9Hz,такого провалу нема навiть в дешман kz prx за 20$
Вложения
сplan2.jpg
vdemeshko
Member

Feras: 23.08.2026 17:04 планари від Letshuoer - Астраліс
не понятно их желание навязать продажу крайне посредствренного и маломощного свистка (28-30мВт@32Ом) в комплекте - его цена отдельно вроде 16$, но смысла в нем не так что бы много )) скорее всего покупатели этих наушников уже имеют куда их подключать
Feras
Member

vdemeshko: 25.08.2026 12:40
Feras: 23.08.2026 17:04 планари від Letshuoer - Астраліс
не понятно их желание навязать продажу крайне посредствренного и маломощного свистка (28-30мВт@32Ом) в комплекте - его цена отдельно вроде 16$, но смысла в нем не так что бы много )) скорее всего покупатели этих наушников уже имеют куда их подключать
Навіть не знав, що вони туди якийсь непотрібний донгл на СХ чипі поклали, краще б ціну меншу поставили, тоді б я їх взагалі б менше ніж за 100 доларів узяв.

І стосовно ачх Smabat x10 pro то мене таке падіння не турбує і не лякає взагалі, це планарні іем у яких тюнинг дуже відрізняється від більшості "яскравих" планарних іем, що виходили у останні роки. Тому я і звернув увагу на Астраліс бо це теж незвичний планарний іем з дуже не типовим для планарів музичним налаштуванням, а не тіхнічно-аналітичним.

Також передивився огляди з SIAS 2026 , скільки нових самих різних аудіо пристроїв там було представлено і навіть вже деякі у продажі в Китаї є і ще багато будуть виходити цією осінню.
MaxZema
Member

Вітаю! Порекомендуйте сплітер для підключення навушників Apple EarPods 3.5mm до стаціонарного ПК, щоб працював мікрофон. Я вже купив два перехідника і в одному варіанті звук в навушниках є, мікрофон віндою визначається але звук не записує (таке відчуття що в перегрузі). В іншому варіанті звук в навушниках теж є, а мікрофон взагалі не бачить. Коли були навушники від HyperX, то використовував сплітер від них з навушниками Apple і все працювало чудово, але навушники ці з усіма проводами віддав.
Feras
Member

Мене зачепила розмова стосовно кабелів які роблять з якісної міді. Спробував знайти, що є не дуже дороге. Так от, знайшов інформацію про фірму FiftyStrings. Честно моделей кабелів у них не багато, вони для іем, майже вся інфа на китайській, але от взяв їх FiftyStrings Whisper і там вони пишуть 2 Core 22awg Japanese Furukawa Oxygen-Free Copper ціна зараз 30 доларів посилання. Чи FiftyStrings Traveler 22AWG 114-Strand Japan Furukawa OFC Silver-Mixed посилання. Також є кабелі з Тайванської міді. Буду слідкувати за цією компанією, вона у подачі інформації і кількості продукції, що виготовляється відрізняється від масс-маркет Китайських виробників кабелів - XiNHS, IVIPQ, Trusted, GY HIFI і так далі. Знижки закінчилися, але з часом думаю візьму собі ще один повністю мідний подібний кабель під ІЕМ від цього виробника.

Якщо комусь, знову, треба буде ігрова блютуз гарнітура то я рекомендую дочекатись релізу Moondrop gm-01 pro (приблизно 50 баксів в Китаї) багато оглядачів які приїхали на SIAS 2026 були здивовані, що за якість звуку дає ця гарнітура і вона ще підтримує PEQ.

І під великі навушники (відкриті чи ні) все одно треба буде мені докупати "бюджетний" сетап настільний - поки зупинився на Fosi ZH3 + amp Fiio GIGAS1 чи подібна річ.
Ответить