Підкажіть яку систему доцільніше зібрати

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

Підкажіть яку систему доцільніше зібрати, в тому плані щоб потім можна було поставити якийсь кращий проц

FX-6100 6x AM3+ Box + Asrock 970 PRO3
чи
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3

Основні мимоги повсякденне користування вдома + світ танків
до того всього ще беретья 2х4гб ддр3 гудрам 1333 + 550 чіфтек бж+ GTX650TI EX OC 1Gb KFA2

нічого іншого не радьте, тому що буду брати те що є в наявності, людина бу не хоче, я знаю що за ці гроші можна щось краще знайти з бу
GIM49
Member

Чтобы поменять позже процессор наполучше материнка из комплекта:
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3- не подойдёт ...
смотреть на Z77
если денег мало,я бы купил FX-6100 6x 955й или 965й; AM3+ Box + Asrock 970 PRO3 :-/
как раз само такой конфиг заказали вчера знакомому...
Jumper007
Member

судя по всему будущий хозяин в железках полный ноль, сам ничего улучшать и разгонять не будет, поэтому бери интел.
Nic_Roman
Member

GIM49
Jumper007

людина в компах не шарить, але хоче нормальну систему щоб пограти танки, 955 з теперішніми цінами це дешево і сердито, просто замбезі не брав і не знаю. я або беру 450 атлони якщо подешевше або коре І5 якщо є грошики
GIM49
Member

-лучше и не брать замбези,старый феник на высоте! :up:
тем более цена :lick:
Jumper007
Member

Nic_Roman
если смотреть только по играм так феном получше даже новой вишеры 8 ядерной, тут рядом тема с тестами где то.
Nic_Roman
Member

GIM49
я знаю але нема в наявновності
Nic_Roman
Member

Ar2r
дякую але замбезі нема в тесті , в деяких іграх вони суттєво виграють від феномів, хоча і3 кращий там навіть за тубан, але так в загальному як 6100
Ar2r
Advanced Member

Nic_Roman
Ну то бери i3, потім можна буде на 4-ри ядра заапгрейдити, а що з тією Амудою потім робити?
Jumper007
Member

http://www.cpu-world.com/Compare/346/AM ... -2120.html" target="_blank

свиду замбези вроде норм, поддерживает то чего фены не поддерживали, кеши больше, ядер больше ... но если только для танков то думаю пофигу это.
Nic_Roman
Member

До списку ігор додався бетелфілд2,3, медаль за відвагу, код, і всі сучасні шутери
Ar2r
Advanced Member

Nic_Roman Апетити ростуть у товариша. :lol:

Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
http://www.overclockers.ru/lab/print/48 ... igrah.html" target="_blank
Jumper007
Member

Nic_Roman
если брать себе то я бы взял 6100, а если кому то то лучше на и3 собрать отдать и забыть.
Nic_Roman
Member

і3 всеж таки буде кращим, але материнка за ці ж гроші для замбезі трошки краща, забув сказати може не самий важливий момент - монітор 19
Nic_Roman
Member

Взяв FX-6100 6x AM3+ Box + Asrock 970 PRO3, так мене попросив клієнт, 4500 в перфоманс без розгону , память на 1866 це нормальний результат для 650ті? чи з I3-2120 був би кращий результат
Ar2r
Advanced Member

Nic_Roman:чи з I3-2120 був би кращий результат
Та яка вже різниця? Взяв, то нехай користується. А то ти як моя дружина - придбає щось, а потім шукає щось краще і грузиться. :laugh:
GIM49
Member

Ar2r

....Ось подивись,я взяв ствол,оце без варiантiв! :laugh:
Nic_Roman
Member

Ar2r
GIM49

переконався остаточно штуед і в африці штуед
Desmond
Member

а с чего все вообще взяли что фен лучше в играх, вон в тех тестах что скинул Ar2r 6100 с включенным ТС = феном 965 и 1100Т. В некоторых игрушках выигрывает, в некоторых проигрывает, но там разница небольшая +/- 1-5 фпс. Но всё таки 6100 более новая архитектура и меньше тепловыделение.
Ответить