Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

уря санкции ко мне закончились :rotate: :jump:
Шаженла
Member

MORTAL
Ура :jump: :beer: :beer:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

:laugh:
ronemun
Advanced Member

Romanovfastov
1 500 WU :super:
ronemun
Advanced Member

Freddy Krueger
памятаєш, ти писав про скрипт

cat /proc/stat | awk 'BEGIN { TARGET_NCPUS=12 } ; { if ($1 == "intr") { for (i=NR-2;i<TARGET_NCPUS;i++) print "cpu" i S } ; S="" ; for (i=2;i<=NF;i++) S=S " " $i ; print }' > /tmp/stat.save
mount --bind /tmp/stat.save /proc/stat

для Лінукса з образа з linuxforge
я створив скрипт cf.sh (кількість потоків 16, зробив його виконавчим через chmod +x cf.sh, запустив скрипт ./cf.sh, вискочило
mount: special device /tmp/stat.save does not exist
Далі, після запуску ./fah6 -bigadv -smp
воно сприймає тільки 8 потоків, як і без скрипта: ядро А3, задачі 609х і т.д.
Що підкажеш? :lamer:

П.С. В мене образ з лінуксом 3.0.1
Freddy Krueger
Member

Тільки що поставив образ з linuxforge і така ж сама помилка :banghead: .
Як виявилося (напевно :D ) собака зарита у файлі /proc/stat, його просто неіснує. Я ж з такою ж самою проблемою тоді воював і мені захотілося подивитися що ж в цьому файл i ввів команду nano /proc/stat яка автоматично його і створила, але тоді не звернув на це увагу :tomat:
Створюй цей файл, перезавантажуйся і пробуй скрипт, сподіваюся спрацює :lamer:
ronemun
Advanced Member

після зарузки віртуалки запустив nano /proc/stat, вивело на весь екран інфу ти cpu0, cpu1,.., рядочками, внизу меню, нажав Альт+х для виходу, чомусь все далі так залишається, командна стрічка не зявляється. Виключив віртуалку, запустив ще раз, далі посписку, після запуску скрипта ./cf.sh знов та сама помилка :banghead:
Пробував також nano /proc/stat.save, - все так само

Добавлено через 30 минут 38 секунд:
хто там має Феном Х6. Чи ловите 6903 (в лінуксі звичайно). При використанні кракена ТПФ всього 1 год, що дає 60тис ППД :) На частоті 4,22
ShaggY
Member

ronemun: Добавлено через 30 минут 38 секунд:
хто там має Феном Х6. Чи ловите 6903 (в лінуксі звичайно). При використанні кракена ТПФ всього 1 год, що дає 60тис ППД :) На частоті 4,22
ого... я начинаю думать про фиртуалку..) хотя я так понял, для нее лучше 8 гиг памяти?
в принципе дешего щас стоит..)
ronemun
Advanced Member

Ні, 6903-6904 жруть 1,5 ГБ
віртуалка трохи зменьшує швидкість, але головне вкластись в 5 діб для задачі 6903, інакше бонусів не буде.
ShaggY
Member

ну.. 1,5 сама жаба.. + віртуалка, + вінда ще 1,2 + опера в мене може дуже багато (до 2,5гб ) займать.

6 ядер на 3,7 встигнуть?
ronemun
Advanced Member

теретично має хватити 4,2/(5*24/(100*1))=4,2/1,2=3,5ГГц. Але це не враховуючи час (~15-30хв) на передачу результату (150МБ). А при паралельній роботі на цьому ж компі, особливо при рендері в браузері, його швидкість падає серйозно.
До речі, чому так мало: 3,7. Феном х6 виготовлений по процесу з діелектриком, тому жре не більше ніж х4, а гониться ще краще.
ShaggY
Member

в мене нормуль інтернет.. як мінімум 10мегабіт зарубіж, а зараз, взагалі зняли обмеження.. аплоад звичайних завдань на 350-400 кб/сек.
Ну "браузю" )) я тільки ввечері та вихідні.. все інше сплю чи на роботі))

ну не знаю, шось не вийшло, можливо із за лажавої пямяті.. Але скоріше із-за мого охладу та охолодження материнки... але я просто якось від балди встановив так, воно запрацювало, не чіпав більше.. Може можна ще)) тре пробовать, але не виходило чогось більше після підняття напруги, вилітає з часом..
ronemun
Advanced Member

щодо роботи браузера, я мав на увазі навантаження на проц при рендері, особливо при великій кількості сторінок
ти головне пробуй, інструкцій покрокових достатньо і на руских оверах, і в англ. секторі
http://www.overclock.net/t/1048365/ubun ... ated-2600k" target="_blank
ShaggY
Member

Ну я зрозумів))))

То вже трохи згодом гратись буду, як звіт зроблю з практики та ттрохи диплому))
ronemun
Advanced Member

Забув нагадати всім :D
в нас 95 міліонів :super: :beer:
Капитан Очевидность підказує що через 5 лямів ми вже еліта B-) (мільйони сотнями рахуєм тобто). Звичайно, якщо Бог дасть :pray:
ShaggY
Member

ronemun
А чому саме 5?)))
prosha_evolist
HWBOT OC Team

правильно, 4,58 млн :gigi: :laugh:
Freddy Krueger
Member

ronemun
Тепер чомусь скрипту не подобається файл /tmp/stat.save.
Виправив за допомогою команди nano /tmp/stat.save, потім натиснув Ctrl+O, enter i Ctrl+X. Експериментуй, може щось вийде.
ronemun
Advanced Member

знов те ж саме :weep:
маю на увазі видає помилку після ./cf.sh
а так тепер вдалося зберегти (Ctrl+O i Enter) файл і вийти в командну стрічку (Ctrl+X)
Freddy Krueger
Member

А можеш викласти на файловий обмінник твій запакований образ без конфіга? Подивимося що воно там хоче :)
Ответить