Доброго часу доби . Зараз шукаю корпус специфіка : бюджет до 1200 грн (бажано до 1000 але якшо є за шо то я не проти

) , колір (чорний з синьою підсвіткою (не обовязково ,половину кулерів я майже 100 % буду мінять але бажано )) , можливість установки кулерів типу Noctua NH-D14 ( висота 16 ст.), блок живлення нижнього розміщення , обовязкова витяжна система на верхній кришці корпуса , поперечне розташування корзини для HDD ? максимально можливе використання великих вентиляторів (140 , 200 , 250) . тишина не в приорітеті , кабельменеджмент , орінтування на підстольне розміщення , якість . Корпус береться на "вирост " . Ну і то шо я вже надибав :
Zalman Z9 Plus Black - ціна/якість здаєтьсянайкращою і всі параметри присутні (схиляюсь до нього )
Aerocool PGS Black Hawk як на мене не достатня якість охолодження
Thermaltake V9 Black 23cm side fan нема зараз в наявності ну і хотілося б почути відгуки людей в кого він є , - відсутність кабель менеджм ента
Thermaltake Chaser MK-I Black зовні приємний не можу найти в продажі
CoolerMaster CM 690 II Advanced - доволі приємний , хотілося б більш агресивний дизайн
Cooler Master HAF 912 Plus по функціоналу небачу різниці між ним і зелманом (ну і резону переплачувать )
GMC H-80 (ціна/якість вроді норм але в Україні я його не знайшов ) при перевезені з росії ціна стає не розумною
3R System L-1200 фірма відома , багато конструктивних рішень сподобалось (не знаю де і коли зявиться в продажі ) якшо хто знає підкажіть ?
Не оминув я і китай і тп
Golden Field 7205B Black - незнаю шо це якшо хтось має досвід користування буду радий почуть
Grand Gaming W3B Black & Grand Gaming W1B Black дуже мало інформації ну і недовіра до виробників + не понятно шо там і як з комплектацією в багатьох магазинах вона вказана різна (доречі яка різниця між ции моделями ? )
Велечезне прохання поділитись розсудами та аргументами в користь того чи іншого а то після тижня інтенсивного пошуку потихеньку їде дах