Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
CooLeR*OK
Member
Гарно тільки-що поганяв на бурі
Карта Утес, зливаємся з рахунком типу 8*3, супер рашери злились, залишились нормальні люди. Починаємо помалу витягувати бій, за 5 хвилин до кінця раунду рахунок 12*9 не в нашу користь, залишився я з 5 фрагами, 704 та афк вк3601, грамотно розташувались, використовуючи вк 3601 як пасивне світло і витягнули на нічию. Мій 3ій воїн на арті, це при тому, що одна гвпантера мене цілий бій пробувала накрити по трасеру. 10 разів, після кожного мого пострілу він посилав снаряд у відповідь. Навіть не зачіпив, мені його жаль
Дивно що противники побоялися йти в атаку
Цікаво, для прокачки КТ і ИС3 відповідно на Тигрі і ИС мені знадобилась практично однакова кількість боїв. ИС - 257, Тигр - 254. Статистика - Перемог на 1% більше у Тигра, Поразок - також на 1 % більше ,виживаємість - однакова, процент попадань - різниця 1-2%, фрагів більше у ИСа. Значить або танки рівні, або я не використовував всіх переваг ИСа.
Карта Утес, зливаємся з рахунком типу 8*3, супер рашери злились, залишились нормальні люди. Починаємо помалу витягувати бій, за 5 хвилин до кінця раунду рахунок 12*9 не в нашу користь, залишився я з 5 фрагами, 704 та афк вк3601, грамотно розташувались, використовуючи вк 3601 як пасивне світло і витягнули на нічию. Мій 3ій воїн на арті, це при тому, що одна гвпантера мене цілий бій пробувала накрити по трасеру. 10 разів, після кожного мого пострілу він посилав снаряд у відповідь. Навіть не зачіпив, мені його жаль
Цікаво, для прокачки КТ і ИС3 відповідно на Тигрі і ИС мені знадобилась практично однакова кількість боїв. ИС - 257, Тигр - 254. Статистика - Перемог на 1% більше у Тигра, Поразок - також на 1 % більше ,виживаємість - однакова, процент попадань - різниця 1-2%, фрагів більше у ИСа. Значить або танки рівні, або я не використовував всіх переваг ИСа.
-
zep
Member
Надо ещё шкури скачать для ИСов...Буду нОгебать и восстанавливать справедливость...а то меня только ИСы нОгебали до Тапка...
-
Gatya
Member
Дайте свет темному человеку, что за тапок?
З.Ы. Их форум не читаю, читаю только наш.
З.Ы. Их форум не читаю, читаю только наш.
-
LiSiCin
Member
VK4502
-
Gatya
Member
LiSiCin
Так и думал, сенкс.
Так и думал, сенкс.
-
LiSiCin
Member
-
EvGaS
Member
LiSiCin
40 тыщ как-то смешно за такое геройство - я на 4-5 уровне до 32 тысяч доходил без премиума.
40 тыщ как-то смешно за такое геройство - я на 4-5 уровне до 32 тысяч доходил без премиума.
-
LiSiCin
Member
и это без према, федю обижают ппц (
есть скрины с кучей жирных фрагов и еще в минус
есть скрины с кучей жирных фрагов и еще в минус
-
EvGaS
Member
LiSiCin
Вот именно поэтому играю на СУ-26 - нагибает не по детски и в минус не заходит. (катки+досылатель+наводка)
Выше пятого-шестого уровня игра превращается больше в самобичевание, чем в саму игру - все запуганы, сидят за камнями и трясутся за ремонт.
Вот именно поэтому играю на СУ-26 - нагибает не по детски и в минус не заходит. (катки+досылатель+наводка)
Выше пятого-шестого уровня игра превращается больше в самобичевание, чем в саму игру - все запуганы, сидят за камнями и трясутся за ремонт.
-
zep
Member
EvGaS
Не все сидят за камнями и трясутся за ремонт
Мне всёравно на итоговый выиграш по деньгам,я получаю удовольствие от игры(а для меня это не посиделки за кустамикамнями).А так как лез впереди - так и лезу(на Тапке только не получается, медленный он
,хотя тоже бывали случаи)
Не все сидят за камнями и трясутся за ремонт
-
MaJ0r
Advanced Member
Феде мало денег дают, очень обижают его.LiSiCin очень мало опыта, учитывая что у меня премиум, а значит надо на 1.5 умножить, но убить 8, причем 2 танка выше классом, дали мало еще и при 100% меткости. На мой взгляд тут 1500 опыта как минимум должно быть.
ЗЫ: максимальный опыт за игру на Т32 -2079(еще и совпал с удвоенным, вообще 41хх получилось), на феде 1690 всего. Но не нем же и максимальный опыт за слив, почти 1200 разок дали.
ЗЫ: максимальный опыт за игру на Т32 -2079(еще и совпал с удвоенным, вообще 41хх получилось), на феде 1690 всего. Но не нем же и максимальный опыт за слив, почти 1200 разок дали.
-
CooLeR*OK
Member
Сьогодні взяв КТ.
Навіть у стоці досить непогана машинка, бракує тільки нормальної пушки. Пушка від Тигра - це несерйозно для 8 лвл. Приємно просто керувати цим котиком... Моєю мрією було прокачати КТ
Лякають ціни на топові снаряди, при настрілі 10+ буде туго. Машина - снайпер, за 5 боїв вже 11 фрагів, Думаю поставити в нього трубу, прибуток має збільшитися
Навіть у стоці досить непогана машинка, бракує тільки нормальної пушки. Пушка від Тигра - це несерйозно для 8 лвл. Приємно просто керувати цим котиком... Моєю мрією було прокачати КТ
Лякають ціни на топові снаряди, при настрілі 10+ буде туго. Машина - снайпер, за 5 боїв вже 11 фрагів, Думаю поставити в нього трубу, прибуток має збільшитися
-
EvGaS
Member
https://lh5.googleusercontent.com/_rjL5 ... -23-23.jpg" target="_blank
А французы понемногу приближаются...
Добавлено через 15 минут 8 секунд:
http://img694.imageshack.us/img694/8766/amx131.jpg" target="_blank
А французы понемногу приближаются...
Добавлено через 15 минут 8 секунд:
http://img694.imageshack.us/img694/8766/amx131.jpg" target="_blank
-
Graveworm
Member
EvGaS
а не танки
-
Андрій
Member
Після появи французів, Миша взагалі може стати убермашиною, почнуть різати нещадно.
-
zep
Member
Хочу попробовать их легкие танки
-
Graveworm
Member
-
EvgA
Member
сейчас на тесте мышак и есть убер машина - сильнейший из ногебаторов. Топ тапок разочаровывает.
п.с. по непровереным слухам францы появятся к 9 мая
-
zep
Member
Graveworm
Буду на работе - скину скрин боя на пц3
Отвёл душу в песочнице 
Буду на работе - скину скрин боя на пц3
-
Андрій
Member
Після французів йому обіцяли включити 2-гу пуху, а вони мають бути не раніше липня.EvgA:сейчас на тесте мышак и есть убер машина - сильнейший из ногебаторов. Топ тапок разочаровывает.