Разом із вживаним процесором AMD Ryzen 7 5800X3D новому власнику дістався бан у Valorant

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

У процах AMD немає якихось унікальних ідентифікаторів. Тож хтось тут бреше
yurius_r
Member

S0N1C
Дякую, чомусь вважав що в новій системі перегенеровується пара - і приватного і публічного ключа. Тоді нажаль треба купити зовнішній TPM модуль, без варіантів. Але історія дійсно сумна
AlexWest
Member

yariksom: ↑ 03.10.2026 14:08
AlexWest: ↑ 03.10.2026 13:43В Німеччині в людей справді є потреба купувати вживані проци, ще й відносно доступні?
Звідки ти взяв, що в Німеччині не вміють рахувати гроші? :rotate:
І рахувати куплене барахло? Це вже попахує скупістю, а не розумом і необхідністю.
erkins007
Member

AlexWest
Немцы одна из самых скупых наций что я видел. Тотальная экономия на всем там вообще стиль жизни
Piter Cantrope
Member

Дайте номер цього пана гера. Я куплю в нього цей бракований 5800x3d за 100 еврів.
0kie
Member

Отличная идея банить по железу. Давно пора. По аккаунту банить нет смысла. Особенно в бесплатных играх типа PUBG или КС2, где новый аккаунт создаётся за 5 минут и читер продолжает делать нервы честным игрокам. :up:
Afit
Member

Купил X3D чтобы нагибать. В итоге по губам провели😂
evenmore
Member

Звучит странно. Утилита Intel Software Advantage Program не может чекнуть конкретный процессор, только мать, а тут игра может?
Melki
Member

вижу выход только один:
перепродавать и дальше баненое железо
через процесор у списку заборонених пристроїв тепер опинилися також материнська плата та накопичувач нового власника. Riot відмовилася зняти блокування.
Гидра получается
пусть сами играют, втроём где-то на старых компьютерах
syavik2001
Member

Gelonyrum: ↑ 03.10.2026 12:34
Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
Лол, так це лайно пішло в бан ще на моменті коли воно працює в фоні навіть коли ти не запускав гру.
уже нет.
syavik2001
Member

можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!
0kie
Member

evenmore: ↑ 03.10.2026 17:51игра может?
Скорее всего бан по ID оборудования, полученного при комплексной контрольной сумме железа (мать, проц, накопитель) по принципу Майкрософт и их активации "цифровой лицензией". В статье проц от АМД, что не суть, конечно же, но если подходить с умом, то скорее всего бан по материнке.
sensey
Member

Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
Читер детектед спрацював :D :D :D
Mozdev
Member

syavik2001: ↑ 03.10.2026 18:40 можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!
Скажи мені чи погодишся ти на своїй роботі щоб для контролю та нагляду тобі ділдо в 5-ту точку запхали з електрошокером, та трекером і т.д., це дуже відалений аналог реал-лайф анті-чита. :gigi:
Последний раз редактировалось Mozdev 03.10.2026 20:00, всего редактировалось 1 раз.
Mozdev
Member

sensey: ↑ 03.10.2026 19:57
Єм, я не в бані в валорант, так як одразу таке додаю в чорний список.
sensey
Member

S0N1C: ↑ 03.10.2026 12:54 було б непогано якщо б такий проц можна було купити відчутно дешевше :shuffle:
Кому шо, а нам халяви. Це хвороба українців не виліковна.
Последний раз редактировалось sensey 03.10.2026 20:02, всего редактировалось 1 раз.
sensey
Member

Mozdev: ↑ 03.10.2026 19:59
sensey: ↑ 03.10.2026 19:57
Єм, я не в бані в валорант, так як одразу таке додаю в чорний список.
То був сарказм я ж смайлики навіть додав :laugh:
Mozdev
Member

Якби я задався цілю читерити то анті чити( окрім активних адмінів або сильних систем з сильною та складною єврістикою вбудованих в гру( таких на весь світ одиниці)), тпм, секуре бут і тд. мене не спинять, адже ці технології створені не для захисту користувачів пк( доречі обхід секуре бут, без його вимикання, я використовую активно).
yariksom
Member

sensey: ↑ 03.10.2026 20:01Кому шо, а нам халяви. Це хвороба українців не виліковна.
Це не хвороба, це реальність, багато хто перманентно перебуває в ситуації "нема ресурсів", це дуже велика кількість людей, вони, як і я колись намагаються здобути ці ресурси практично безкоштовно, 0,1% піде грабувати і вбивати заради ресурсу інші будуть виживати так, але коли з'явиться можливість, вони куплять б/в процесор і скачають піратську гру.
Так, це затягує, навіть коли з'явиться ресурс то людина психологічно не перестане качати піратки і купувати китайські ксенони.
таке життя. :rotate:
Ответить