В плане геймплея игра еще более примитивная чем д4. Завлечь любителя жанра может разве что визуалом и антуражем Греции. За 15 долларов/региональній ценник норм, если не во что играть.Барбарис: ↑ 24.09.2026 11:29 Геральт, подобаються, але перший тк не зайшов. З роликів мені тільки яскраві кольори/візуал нагадали 1, а бої вже ближче до діабло, сакред, тому й зацікавила.
Новости
Последние статьи и обзоры
Кто во что играет?
-
Zealoth
Member
-
sdbndfgn
Member
walkman3000
кепсько, думав взяти за фулпрайс. тепер "демо версію" скачаю на трекері перед купівлею
дякую за відгук.
кепсько, думав взяти за фулпрайс. тепер "демо версію" скачаю на трекері перед купівлею
дякую за відгук.
-
walkman3000
Member
та ну ви шо, 2200₴ в стімі за "AAA" індюшатину це занадто, навіть полторушка в пс сторі
-
sdbndfgn
Member
Ай-ай, абідна. Щось не звернув увагу що аж 2200. Думав 1200, а через людину з оверов -30% буде, тобто 850. Значить, пиратимо, нажаль.walkman3000: ↑ 24.09.2026 13:35
та ну ви шо, 2200₴ в стімі за "AAA" індюшатину це занадто, навіть полторушка в пс сторі
-
FarCry
Member
Забурився в Control Resonant. Поки що прикольно. Подача сюжету прямиком з AW2. 
-
walkman3000
Member
ну шо, пограв я в росомаху у знайомого і це сама кончена тріпла. бебіфейс карлан, вся ця брутальність с нарізанням дуп не відчувається ще й прес икс ту він, варіативності 0, разраби вважають що ви дцп тому постійні підказки про те, куди йти та що робити і по декілька десятків разів. кішка, діалогі писав дцп для даунів, НІНЗЯ вороги у 2026, бойовка легчайша на харді але через забагованість гри буває важко, мільярд підказок, катсценикатсценикатсцени, кішкакішкакішка, боси кал, вороги лайно.
так всрати 300 лямів після ретчета і спайдерменів ще й з плашкою марвел це талант. чому ці дегани ще мають роботу? я б краще дивився на отскановані кожимою стопи росомахи за 300 лямів

так всрати 300 лямів після ретчета і спайдерменів ще й з плашкою марвел це талант. чому ці дегани ще мають роботу? я б краще дивився на отскановані кожимою стопи росомахи за 300 лямів

-
XXXshadyXXX
Member
Я еще с первого трейлера это понял, ну ничего, поиграю через пару лет в плюс подпискеwalkman3000: ↑ 25.09.2026 09:45це сама кончена тріпла