Новий динамічний трейлер Control Resonant присвячений виходу гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

RoMiLiUs: 18.09.2026 17:53
yariksom: 18.09.2026 11:52Як на мене то ВСІ ігри Ремеді, якісь однотипні на кількох стовпах - заходи "на той бік", боротьба світла і тіні, флешбеки, пошук аномального, різного роду надздібності, ця також використовує все згадане.
Просто, якщо грати одну гру Ремеді зразу за іншою то третя вже якось не заходить, однак через деякий час заходить на ура.
То-то інша справа ігри від Ebisoft чи EA, там разномаїття геймплею.
Від Юбісофт були гарні ігри на початку. Асасін 1,2,3, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал, Воч Догс 1. Дуже гарна і цікава стратегія From Dust. Також дуже гарна, але маловідома, хоча моя улюблена гра від Юбісофт - це I am Alive.
Але сьогодні все це перетворили на конвеєр!
yariksom
Member

GreenMile: 18.09.2026 20:06Я проорав, коли почув прочитав "сра@ка-мотика" від НПС в КСД2
Цієї я ще не грав, все чекав поки випустять всі ДЛЦ і "пригладять", а потім багато роботи і я відклав, це дуже хороша гра, потрібно мати багато часу щоб проникнутися.
vsx
Member

В игре нет трассировки лучей отдельно, только вместе с путями с пресетами low-ultra

Изображение
RoMiLiUs
Member

Shepard1985: 18.09.2026 20:17Від Юбісофт були гарні ігри на початку. Асасін 1,2,3, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал, Воч Догс 1. Дуже гарна і цікава стратегія From Dust. Також дуже гарна, але маловідома, хоча моя улюблена гра від Юбісофт - це I am Alive.
Ну, колись і пісюн стояв вище. Я також можу згадати багато чого, як було раніше. Я мав на увазі як воно стало зараз:) І на фоні цього Ремеді і ще один атец MGS виглядають такими собі стовпами. Один тільки P.T. чого вартий. Один коридор, а геймплею годин на 12.
І Capcom сюди ще можна додати.
kairo
Member

Shepard1985: 18.09.2026 20:17Від Юбісофт були гарні ігри на початку, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал
Пан в одній темі розповідає, які раніше робили якісні ігри, а зараз казуальний конвеєр для тупих, в іншій пише, що Контрол ні про що, зате хвалить казуальний конвеєр від Юбісофт - "the duality of man" :laugh:
s_ova
Member

GreenMile: 18.09.2026 20:06
yariksom: 18.09.2026 19:22
Я збираю такі вирази, раніше думав, що такими користуються тільки на заході України.
Я проорав, коли почув прочитав "сра@ка-мотика" від НПС в КСД2 :gigi:
Там більшість перекладу дуже пом'якшена. Чеський оригінал дуже соковитий.
Shepard1985
Member

kairo: 18.09.2026 21:25
Shepard1985: 18.09.2026 20:17Від Юбісофт були гарні ігри на початку, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал
Пан в одній темі розповідає, які раніше робили якісні ігри, а зараз казуальний конвеєр для тупих, в іншій пише, що Контрол ні про що, зате хвалить казуальний конвеєр від Юбісофт - "the duality of man" :laugh:
У тебе знов загострення? Подзвони Еркінсу і домовся про зустріч...
Я не хвалив конвеєр від Юбісофт, я якраз таки розписав саме перші декілька частин, які на мій погляд були якісними саме від Юбісофт і заслуговували на увагу. І це саме ті ігри 15-20 річної давнини, про які я писав під іншими новинами.
Немає ніякої подвійності, протиріч...

Відправлено через 17 хвилин 37 секунд:
RoMiLiUs: 18.09.2026 20:56
Shepard1985: 18.09.2026 20:17Від Юбісофт були гарні ігри на початку. Асасін 1,2,3, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал, Воч Догс 1. Дуже гарна і цікава стратегія From Dust. Також дуже гарна, але маловідома, хоча моя улюблена гра від Юбісофт - це I am Alive.
Ну, колись і пісюн стояв вище. Я також можу згадати багато чого, як було раніше. Я мав на увазі як воно стало зараз:) І на фоні цього Ремеді і ще один атец MGS виглядають такими собі стовпами. Один тільки P.T. чого вартий. Один коридор, а геймплею годин на 12.
І Capcom сюди ще можна додати.
Я перелічив ті ігри саме через те, що кожна мала хоч щось цікаве.
Наприклад в Фар Край 2 з'явилося Dx10, а це тоді міняло картинку, як зараз тіж самі промені. Також додали зміну погоди, режими день-ніч і був хоча б якийсь сюжет.
Асасін перший був теж революційним на мій погляд, адже я, як фанат серії Хітмен завжди полюбляв подібні ігри про кілерів. Ну і теж був якийсь сюжет.
Третій Асасін зачепив гарним сюжетом.
Все, що далі було, то на мій погляд не варте нічого. Хоча я і маю в бібліотеці Стім всі Асасіни, але я в них не грав.
Від Капком я обожнюю серію RE. Ось ця Pragmata мені абсолютно не зайшла.
Все інше мене від Капком не цікавить взагалі.
Геральт
Active Member

Shepard1985: 18.09.2026 22:47 Від Капком я обожнюю серію RE.
"Конвеєр"
"серія"
Изображение
:-/
kairo
Member

Shepard1985: 18.09.2026 22:47Я не хвалив конвеєр від Юбісофт
Shepard1985: 18.09.2026 22:47Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал
:laugh:
VovaII
Member

Shepard1985
Я Асасіна про Єгипет, всього пройшов. Наступні покинув.
Zaelot
Member

2 рази першу частину пройшов, предзамовив 2гу, чекаю :shuffle:
Shepard1985
Member

Геральт: 18.09.2026 23:46
Shepard1985: 18.09.2026 22:47 Від Капком я обожнюю серію RE.
"Конвеєр"
"серія"
Изображение
:-/
На мій погляд ми по різному розуміємо фразу "конвеєр".
В RE трішки інша ситуація на мій погляд, тому що перші 3 частини мали одну механіку, з четвертої ми побачили іншу механіку. Ну і Капком вдається завжди додавати щось нове у кожну гру. І рімейки перших частин теж зроблені якісно. Юбіки ж міняють тільки "сюжет", який інколи то і сюжетом назвати не можна. Так воно в Асасіні та Фар Край.
Ось під слово конвеєр дуже гарно підходить гра від ЕА "Фіфа", яка ось дійсно нічого нового не додає...
Якщо вже навіть і називати серію ігор RE конвеєром, то тоді треба розділяти слово конвеєр на "якісний" і "неякісний". Юбісофт це інша категорія.

Відправлено через 10 хвилин 55 секунд:
kairo: 19.09.2026 01:05
Shepard1985: 18.09.2026 22:47Я не хвалив конвеєр від Юбісофт
Shepard1985: 18.09.2026 22:47Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал
:laugh:
Я виокремив ті ігри, які на мій погляд заслуговують на увагу. Тобто я не хвалив увесь "конвеєр", а окремі його ігри так і я пояснив, в чому вони відрізнялися. Для мене конвеєр - це радше такі ігри, як Need for speed, Fifa... Коли кожна нова серія не додає суттєво нічого нового, то це конвеєр.
Ось твій список ігор: KCD2, RE4, RE8, Alters, The Invincible, Hades 2, Solksong, E33, DS2, SM Miles Morales, Lies of Pi Overture.

Тобто ти теж любиш "конвеєр"...
Ответить