kairo: ↑
18.09.2026 21:25
Пан в одній темі розповідає, які раніше робили якісні ігри, а зараз казуальний конвеєр для тупих, в іншій пише, що Контрол ні про що, зате хвалить казуальний конвеєр від Юбісофт - "the duality of man"
У тебе знов загострення? Подзвони Еркінсу і домовся про зустріч...
Я не хвалив конвеєр від Юбісофт, я якраз таки розписав саме перші декілька частин, які на мій погляд були якісними саме від Юбісофт і заслуговували на увагу. І це саме ті ігри 15-20 річної давнини, про які я писав під іншими новинами.
Немає ніякої подвійності, протиріч...
Відправлено через 17 хвилин 37 секунд:
RoMiLiUs: ↑
18.09.2026 20:56
Shepard1985: ↑
18.09.2026 20:17Від Юбісофт були гарні ігри на початку. Асасін 1,2,3, Фар Край 2,3 і можливо 5, також Фар Край Праймал, Воч Догс 1. Дуже гарна і цікава стратегія From Dust. Також дуже гарна, але маловідома, хоча моя улюблена гра від Юбісофт - це I am Alive.
Але сьогодні все це перетворили на конвеєр!
Ну, колись і пісюн стояв вище. Я також можу згадати багато чого, як було раніше. Я мав на увазі як воно стало зараз:) І на фоні цього Ремеді і ще один атец MGS виглядають такими собі стовпами. Один тільки P.T. чого вартий. Один коридор, а геймплею годин на 12.
І Capcom сюди ще можна додати.
Я перелічив ті ігри саме через те, що кожна мала хоч щось цікаве.
Наприклад в Фар Край 2 з'явилося Dx10, а це тоді міняло картинку, як зараз тіж самі промені. Також додали зміну погоди, режими день-ніч і був хоча б якийсь сюжет.
Асасін перший був теж революційним на мій погляд, адже я, як фанат серії Хітмен завжди полюбляв подібні ігри про кілерів. Ну і теж був якийсь сюжет.
Третій Асасін зачепив гарним сюжетом.
Все, що далі було, то на мій погляд не варте нічого. Хоча я і маю в бібліотеці Стім всі Асасіни, але я в них не грав.
Від Капком я обожнюю серію RE. Ось ця Pragmata мені абсолютно не зайшла.
Все інше мене від Капком не цікавить взагалі.