Новости
Последние статьи и обзоры
Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото
-
vsx
Member
Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото
Верим верим, особенно после того как демо показали
-
1234waltz
Member
Та ніби у попередніх жироварів не було проблем на релізі, чому б цим системкам не вірити.
-
powerpizza
Member
Ага 100%,я бету ставил,i5 12600 долбился в 100%,фпс с кучей мыла на b580 был аж 35,на минималках 70-90 но там что-то разглядеть в таком месиве мыла нереально ,уринаенжин 5.8 поверvsx: ↑ 18.09.2026 13:06 Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото
-
yariksom
Member
Ех не те вони золотом називають 
-
Kyro
Member
Звір з книги червоної - оптимізована гра на UE. 
-
Kassatka
Member
Тепер гра на диску й насправді поступово стає рідкістю на вагу золота...
-
MAKKACIN
Member
Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію
Хотєлки оті.. і фантазії...
Хотєлки оті.. і фантазії...
-
Rabbitultra
Member
Хелдайверс оптимізували під ссд, бо на пк вона все ще підтримувала жорсткі диски. В гірс скоріше всього розробляли відразу під ссд. Якщо майки звичайно не дятлиMAKKACIN: ↑ 18.09.2026 16:02 Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію![]()
Хотєлки оті.. і фантазії...![]()
-
MqM
Member
На бета тесті вона такою не виглядала, хоча і не лагала, але досить прожерливою
-
MqM
Member
Гра в принципі на бета тесті відмовлялася адекватно працювати на хардах, маленький рівень могли півгодини підзавантажувати з низько якісних лодів і супермильних текстур. Одразу видно орієнтація лише на ссд від початку булаRabbitultra: ↑ 18.09.2026 16:05Хелдайверс оптимізували під ссд, бо на пк вона все ще підтримувала жорсткі диски. В гірс скоріше всього розробляли відразу під ссд. Якщо майки звичайно не дятлиMAKKACIN: ↑ 18.09.2026 16:02 Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію![]()
Хотєлки оті.. і фантазії...![]()
Проте я не побачив нічого такого вражаючого, що потрібно було тільки ссд - ні супердетального оточення, ні великих рівнів, а ні 8к текстур
-
Voozy
Member
Ещё гуманно. Ультра 4к я вообще в учёт не беру
-
VovaII
Member
Kyro
— Ви про перший Анріал?Звір з книги червоної - оптимізована гра на UE.
-
kak_tak
Member
Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?). Купил сухарей, полистать твиХтерр будет уморой 
-
Sutter_Cane
Member
Вы не поверите, но из женщин бывают прекрасные командиры и начальники, умеющие в грамотный менеджмент и управление человеческими ресурсами.kak_tak: ↑ 18.09.2026 19:49 Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?)
Буквально вот: https://www.linkedin.com/in/kate-j-rayner/
и вот: https://www.linkedin.com/in/bonnie-ross-281a52a/
первая техдир The Coalition, вторая основатель 343 Industries
-
MqM
Member
У полінезійців тоді ліва повістка була ще до відкриття тих островів європейцямиkak_tak: ↑ 18.09.2026 19:49 Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?). Купил сухарей, полистать твиХтерр будет уморой![]()
Які ви смішні зі своєю параноєю
-
warp37
Member
Ну лишь бы с DLSS 5 были железные 30х2.
-
walkman3000
Member
укрпочта среди игростудийSutter_Cane: ↑ 18.09.2026 20:13вторая основатель 343 Industries
-
warp37
Member
Чем плоха УкрПочта?walkman3000: ↑ 18.09.2026 21:49укрпочта среди игростудийSutter_Cane: ↑ 18.09.2026 20:13вторая основатель 343 Industries![]()
-
walkman3000
Member
всем, хотя сейчас выгодно через нее получать. сколько миллиардов еще нужно чтоб нормальный вебкабинет сделать, я немогу отследить статус международки которую отправляю. с нового лого графический инсульт словил, 600к грн
-
Skiff93
Member
Кому та B580 потрібна.? Чекай півроку дрова на неї нормальні.powerpizza: ↑ 18.09.2026 14:47Ага 100%,я бету ставил,i5 12600 долбился в 100%,фпс с кучей мыла на b580 был аж 35,на минималках 70-90 но там что-то разглядеть в таком месиве мыла нереально ,уринаенжин 5.8 поверvsx: ↑ 18.09.2026 13:06 Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото
Верим верим, особенно после того как демо показали![]()