Новости
Последние статьи и обзоры
Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro
-
GreenMile
Member
Пропоную обговорити Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro
Сім років гнались за самсунгом і не наздогнали.
Але, в цілому геометричні розміри максимально дивні, шо у фолда 8, шо у цього. Квардтратіш, практіш, гут.
Сім років гнались за самсунгом і не наздогнали.
Але, в цілому геометричні розміри максимально дивні, шо у фолда 8, шо у цього. Квардтратіш, практіш, гут.
-
dead_rat
Member
Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.
Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель
Ще й дорожчою ніж учора. Еппл краще за вино, поступається лише відяхам Хуанга.
Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель
- спойлер
-
Ну сарказм, сарказм, не горіть
Последний раз редактировалось dead_rat 10.09.2026 09:21, всего редактировалось 1 раз.
-
Astralex
Member
Опять минорное обновление основной линейки. Фейс айди я так понимаю ждать во второй серии Фолла, как «эмэйзинг революшн эвейлбл ин секонд генерейшн оф аур бест фолдбл смартфон»
Не совсем понятно зачем расширять линейку смартфонов во время дефицита памяти, который сподвиг повышение цен буквально на всю технику эпл.
Не совсем понятно зачем расширять линейку смартфонов во время дефицита памяти, который сподвиг повышение цен буквально на всю технику эпл.
-
alumem
Member
GreenMile
Самый прикол что экраны то один фиг самсунг делает, а про 10 лет разработок это маркетинговая чушня для гоев.
Astralex
Ну они сделали новый флагман, с про макс убрали титан(патамуша охлаждение), а в дуо завезли(вы нипанимаете это другое)
Цены тоже мем, особенно те которые у нас будут.
Самый прикол что экраны то один фиг самсунг делает, а про 10 лет разработок это маркетинговая чушня для гоев.
Astralex
Ну они сделали новый флагман, с про макс убрали титан(патамуша охлаждение), а в дуо завезли(вы нипанимаете это другое)
Цены тоже мем, особенно те которые у нас будут.
-
_Andrik_
Member
Формат того дуо насправді дуже зручний, крутив в руках самсунгівський фолд. Незвичний вигляд на мою думку спровокований звичайним звиканням за кількість часу штампування однакових прямокутників і щось нове сприймається дивно 
-
Enjthesilence
Member
Я от хотів з 13 вже стрибнути на 17, наче норм стрибок, ес? Чи взяти 16?dead_rat: ↑ 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.
Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель![]()
- спойлер
- Ну сарказм, сарказм, не горіть
![]()
-
alumem
Member
Enjthesilence
17
17
-
Classique
Member
2 ТБ флеша за 1 + кілодоллар. Цікаво скільки буде тут цінник.
-
dead_rat
Member
Так сталося, що з 12 оновлювався на 16(котрий хороші люди вкрали) і довелося взяти 17. З одного боку всі фапають що з 60 герц стало 90 і це вау і емейзінг. Але я як користувач при всіх намаганнях ніякої різниці ніде не відчув, взагалі ніде.Enjthesilence: ↑ 10.09.2026 09:30Я от хотів з 13 вже стрибнути на 17, наче норм стрибок, ес? Чи взяти 16?dead_rat: ↑ 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.
Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель![]()
- спойлер
- Ну сарказм, сарказм, не горіть
![]()
-
LetterBee
Member
Все же смартфон, тем более айфон более рациональная и ликвидная покупка чем топовая видеокарта. Рынок мобильных игр также гораздо больше чем классический гейминг за пк/консолью.warp37: ↑ 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.
А во что играть будем? В TikTok или Telegram?
-
Filabatya
Member
dead_rat
Там 120, бо то не велік
Там 120, бо то не велік
-
GreenMile
Member
Справа не в незвичності, а в тому що він занадто широкий у згорнутому стані. В одній руці оперувати незручно, в карман нормально не всунеш. Глянув розміри - він майже на 2см ширший за мій поточний фолд 6._Andrik_: ↑ 10.09.2026 09:29 Формат того дуо насправді дуже зручний, крутив в руках самсунгівський фолд. Незвичний вигляд на мою думку спровокований звичайним звиканням за кількість часу штампування однакових прямокутників і щось нове сприймається дивно![]()
Раніше у сунга був фолд і фліп, і обидва в принципі зручні під свої задачі і закраивали різні вимоги, а тепер вони викотили щось проміжне між ними і як на мене воно непрактичне.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Та ну, спробуйте телефон продати в два рази дороче, ніж купили, зможете? А от з відяхами - тільки такLetterBee: ↑ 10.09.2026 09:45 Все же смартфон, тем более айфон более рациональная и ликвидная покупка чем топовая видеокарта.
-
Shaolin_Style
Member
warp37: ↑ 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.
я понимаю что это все прикол и гиммик, никто в здравом уме не будет играть на телефоне в игры типа Death Stranding или Control, но сам факт того что его мощности достаточно что бы перформить на уровне полноценной консоли это действительно сильно.
Последний раз редактировалось Shaolin_Style 10.09.2026 09:57, всего редактировалось 1 раз.
-
proos
Member
Гой не мамонт, гой не вымрет 
-
Artem_M
Member
Мені попадалось інтерв'ю якогось інженера з Яблука, він говорив, що давно працюють на складачкою, витратили багато часу, ресурсів і інженерних думок, але все рівно у фіналі у них получався... Galaxy FoldGreenMile: ↑ 10.09.2026 09:12 Сім років гнались за самсунгом і не наздогнали.
-
Telcontar
Member
Витягніть її з ПК і спробуйте у щось погратиwarp37: ↑ 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.
А як не вийде - то додайте ще гроші на все інше залізо та периферію.
*Не виправдовую ціни на телефони, але це порівняння теплого з м'яким.
-
GreenMile
Member
Перфомить, але не дотягується до консолі, якій 13 років, у грі, яка вийшла 6 років тому з системними вимогами для дерев'яних ПК. Якщо шо, я контрол пройшов на гтх580 з 1,5 Гб врами.Shaolin_Style: ↑ 10.09.2026 09:55 я понимаю что это все прикол и гиммик, никто в здравом уме не будет играть на телефоне в игры типа Death Stranding или Control, но сам факт того что его мощности достаточно что бы перформить на уровне полноценной консоли это действительно сильно.
Це перфоманс із серії запустити дум на тесті для вагітних
-
Dilfin
Member
Хтось тримав ту розкривушку вже в руках? Десь проскакувало відео. не можу знайти, що при повнову відкриванні дуже видно переділ екрану. Ну і ціна від 125000 грн. версії на 256 гб. здивувала, я думаю, що наівть для американців - це занадто дорого.
-
GreenMile
Member
Звісно його видно і навіть відчутно на дотик, але, коли екран активний то перегин майже непомітний.Dilfin: ↑ 10.09.2026 10:10 Хтось тримав ту розкривушку вже в руках? Десь проскакувало відео. не можу знайти, що при повнову відкриванні дуже видно переділ екрану.