Новости
Последние статьи и обзоры
Користувач зіткнувся з вигоранням роз’єму живлення на GeForce RTX 5090 після тестування технології DLSS 5
-
Mercator
Member
Предлагаю обсудить Користувач зіткнувся з вигоранням роз’єму живлення на GeForce RTX 5090 після тестування технології DLSS 5
сам на днях отримав блок живлення по гарантії, теж оплавився кабель, тільки зі сторони БЖ.
сам на днях отримав блок живлення по гарантії, теж оплавився кабель, тільки зі сторони БЖ.
-
Alexx-wisa
Member
Та нормальний роз'єм, то ви всі вставляєте не правильно © 
-
Conqistador
Member
Перед тем как вставлять надо смазку токопроводящую использовать, для лучшего контакта и не будет проблем, наверное
-
leif
Member
у мене стільки в овервотчі карта кушає, з накрученими налаштуваннями в грі і розгоном, офкорс
viewtopic.php?p=4174050#p4174050
пішов 15й місяць використання
Відправлено через 25 секунд:
viewtopic.php?p=4174050#p4174050
пішов 15й місяць використання
Відправлено через 25 секунд:
-
warp37
Member
Берёшь карту за 250000 в кредит ради некстген-графики, сжигаешь её в этой самой графике. А потом триста раз докажи, что не ты её спалил и в итоге всё равно скажут, что не гарантийный случай.
Прямо рецепт подрыва задницы. Стрёмно покупать эти передутые RTX 3090/5090/6090 даже при нормальной цене в 100000 гривен.
Прямо рецепт подрыва задницы. Стрёмно покупать эти передутые RTX 3090/5090/6090 даже при нормальной цене в 100000 гривен.
-
leif
Member
ну те, що на фото оплавлений саме перехідник-кальмар, думаю, вже всі вивчили)
-
voldemarcik
Member
Без слів.
-
leif
Member
не зустрічав таких випадків. хоча юзери, як нам відомо, не поспішають вивчати інструкцію до використання перехідника, яка в випадку МСІ прямо на пакеті в якому він лежить наклеєна (для тих хто мануал ніколи в житті ні до чого не відкривав)warp37: ↑ 07.09.2026 10:39 всё равно скажут, что не гарантийный случай.
-
Zealoth
Member
Это комплектный переходник от производителя. Мимокрокодилу нужно САМОМУ перед покупкой выяснять, что он может из коробки использовать, а что нет?leif: ↑ 07.09.2026 10:40 ну те, що на фото оплавлений саме перехідник-кальмар, думаю, вже всі вивчили)
В такие моменты даже немного радует, что позволить себе могу разве что 5070ти, которая под андервольтом ест 200 в обычной нагрузке и 250 с ДЛСС5.
Последний раз редактировалось Zealoth 07.09.2026 10:45, всего редактировалось 1 раз.
-
Dilfin
Member
Хтось тут на форумі бився в груди на днях, що не переходить 5090 паверлімітів в 575 ват.
-
leif
Member
потрібно просто слідувати інструкції яка надрукована на самому пакеті з перехідником, для багатьох це складно, як ми неодноразово пересвідчувались по таких випадках, які потрапляли в новини. то вигинають під всратими кутами абсолютно, то підключають на 2-3 коси, хоча на перехіднику вказано, що лише 4 коси від БЖ і ніяк інакшеZealoth: ↑ 07.09.2026 10:42Мимокрокодилу нужно САМОМУ перед покупкой выяснять, что он может из коробки использовать, а что нет?
-
warp37
Member
А хто щось зазвичай щось читає, окрім схеми материнської плати?leif: ↑ 07.09.2026 10:41не зустрічав таких випадків. хоча юзери, як нам відомо, не поспішають вивчати інструкцію до використання перехідника, яка в випадку МСІ прямо на пакеті в якому він лежить наклеєна (для тих хто мануал ніколи в житті ні до чого не відкривав)warp37: ↑ 07.09.2026 10:39 всё равно скажут, что не гарантийный случай.
А підключення RTX 5090 через перехідник - це, мабуть, жлобство на БЖ.
-
leif
Member
пікові тимчасові виходи за ПЛ це норма для 5090 і вони реєструються в моніторингу, але середнє споживання буде все одно навколо встановленого ліміту, яким би він не був: 575вт для простіших 5090 чи 600вт для просунутішихDilfin: ↑ 07.09.2026 10:43Хтось тут на форумі бився в груди на днях, що не переходить 5090 паверлімітів в 575 ват.
-
hohlid19
Member
Dilfin
В обычном использовании—нет. При использовании нейрослопа—да. Так что они правы
В обычном использовании—нет. При использовании нейрослопа—да. Так что они правы
- спойлер
- отчасти
-
leif
Member
в будь якому режимі споживання буде навколо ліміту. а спайки вони на то і спайки:hohlid19: ↑ 07.09.2026 10:48В обычном использовании—нет. При использовании нейрослопа—да.
- спойлер

Відправлено через 54 секунди:
перевищення ліміту на 0.2с на 25вт чи навіть 35вт при загальному споживанні 600вт це прямо "ой мама караул"
-
KimRomik
Member
Якщо хочеш отримати повне задоволення DLSS прийдеться чимось жертвувавти 
-
Dilfin
Member
А якщо це не пікові стрибки, а постійне навантаження, або постійні качелі з максимальним навантаженням, он в людини розєм згорів на блоці живлення, я не думаю, що він штекер не вміє вставляти, не спорю, якісні штекера не будуть плавитись, хоть і сильно грітися, а от не якісні...leif: ↑ 07.09.2026 10:47пікові тимчасові виходи за ПЛ це норма для 5090 і вони реєструються в моніторингу, але середнє споживання буде все одно навколо встановленого ліміту, яким би він не був: 575вт для простіших 5090 чи 600вт для просунутішихDilfin: ↑ 07.09.2026 10:43Хтось тут на форумі бився в груди на днях, що не переходить 5090 паверлімітів в 575 ват.
-
leif
Member
та ні, середнє споживання буде все одно навколо ліміту, спайки можуть бути вище, ну але це і без длсс 5, я ж кажу, у мене це відбувається в дх11 овервотчі (саме він був запущений на скріні вище), по посиланню на обговорення я викладав ще кілька скрінів фурмарку на цих же налаштуваннях карти і там за рахунок того, що навантаження рівне -- карта тримає 600вт стабільніше, а в іграшках скаче на такому розгоні як у мене. але це не має ніяк шкодити роз'єму при правильному використанні, у мене так карта працює тривалий час.Dilfin: ↑ 07.09.2026 11:05А якщо це не пікові стрибки, а постійне навантаження, або постійні качелі з максимальним навантаженням
-
Dilfin
Member
Так а я кажу про DLSS5 на 5090 коли технологія буде навантажувати плату постійно, це мені нагадує щітки на електромоторі, вони іскрять, гріються, але працюють...
-
leif
Member
карта буде упиратись в ліміт частіше, а спайки залишаться, куди без них. як і було написано в огляді, який ви наводили в попередньому обговоренні, нічого тут не змінилось. average споживання за тривалий час буде все одно навколо лімітуDilfin: ↑ 07.09.2026 11:12Так а я кажу про DLSS5 на 5090 коли технологія буде навантажувати плату постійн