Приємно бачити на форумі виробника якісних аудіо пристроїв
Щодо назви теми, першого посту та коментарів по темі, то тут не можу втриматись від зауважень)
Я бачу, що автор теми (виробник) назвав тему як порада від геймерів, а по факту це маркетингова спроба розширити видимість свого продукту та переконати в його унікальності\якості. Прийом не новий, але завжди не дуже дієвий)
Що стосується точкових суперечностей, то виглядає все наступним чином:
- геймери: продукт має бути легким, дуже зручним, з гарним мікро та бажано без дротів
- виробник: але в мене унікальне комбо високоякісних динаміків + вбудований цап з підсилювачем
- геймери: все так, але на практиці важливо, щоб натягнув на голову та й забув, якість мікро критичніша за якість звуку, та й загалом, виглядає як нішева аудіофілія
- виробник: я не буду вам робити гірлянди, у мене тут все серйозно, натуральні матеріали, гарний звук, цап
Як аудіолюбитель зі стажем, в тому числі як користувач великих та маленьких навушників, я підтримаю загальну тезу, яка неодноразово тут була озвучена: якісь звучання взагалі не на першому місці в ігрових навушниках. Абсолютна більшість меломанів аудіофілів, які слухають музику максимально якісно, заведуть для цього окремий сетап. А ігрові навушники - це про "одягнув і забув" (тут працює правило якомога меншої ваги). І про передачу звуків в потрібній грі (коли чутно звуки, а не їх достовірність чи баланс). І про якісний мікро. І аж потім перебірливий геймер з грошима скаже - було б добре, щоб можна було ще й музичку послухати в них.
Тому як порада від геймерів - однозначно, це не сучасні ігрові навушники. Це універсальні вуха, які хочуть виділитись звуком та виконанням. І це не є погано. Але якщо треба порада від геймерів - то або слухайте поради, або просувайте свій якісний універальний продукт як "в тому числі для гравців".