Купив собі 2 роки тому Монітор 27" MSI MAG 274QRF-QD E2 , тоді він мені здавався ідеальним (насправді дуже круті насичені кольори, набагато краще все виглядає порівняно з попередніми моніторами), але засвіти все-таки є... І, сам "ефект led" коли при яскравості вище середнього накладається із-за того певний "відбиток" в іграх коли темні сцени або туман...
Став на це звертати увагу після того як дізнався, що є така штука як OLED де такого немає
Тепер думаю, може цей монітор поставити до другого ПК де зараз старенький ips 24" FHD, а цей оновити.. Не знаю, чи варто воно того, з урахуванням того що за монітором в тому числі немало працюю. З урахуванням планів на оновлення телевізора, може просто за ТВ олед грати в ті ігри де "ефект оледу" важливий а цей монітор залишити в спокої.
Якщо оновлювати, то на що (олед)?
27", QHD.
Основні вимоги:
1. Щоб були яскраві вирвиглазі кольори насичені, і загалом картинка не гірше ніж в наявного.
2. При цьому всі плюшки олед (в першу чергу ідеальний чорний, відсутність засвітів, тощо).
3. Чим надійніше тим краще.
З урахуванням п.1 розглядаю MSI у яких є режим що мені подобається. Як я розумію, краще - QD-OLED?
Тоді вибір відносно простий:
MSI MAG 271QP QD-OLED X24
MSI MAG 272QP QD-OLED X24
MSI MAG 274QP QD-OLED X24
Що тут з найменуваннями? А то я думав, що чим більша цифра тим краще, але чомусь
MSI MAG 271QP QD-OLED X24 - найдорожче, і яскравість вища.
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
P.S. Подивився, в них як я розумію у всіх не "справжній чесний HDR" а як у мене True 400, тобто таке собі?
А щоб був "чесний" треба купувати MPG серію за 35+ к?