Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

byaka: 10.08.2026 06:44У мене знайома купила rtx4090,останнi пiвроку грає в Idle Wizard,я важаю що покупка виправдала себе на 100% :laugh:
Це я так буду грати. Купив RX 7900 XTX у кредит, а мабуть як і раніше буду "грати" в перегляд стрімів по жанру RTS на Твічі/Ютубі, читання/написання коментів на укроверах та у Телеграм, перегляд еротичних фото та інші подібні AAA-ігри. Ну може хоч велику статтю тестуванням неквапливих ігор у надвисоких розподільчих здатностях на RX 7900 XTX та RX 6800 викладу. А також може нарешті знову візьмуся за аматорський переклад українською якоїсь гри.
Усе таки ігрова імпотенція дає про себе знати, коли тобі сороковник і простіше подивитися якийсь ігровий стрім, аніж самому грати у гру.
Filabatya
Member

Можна було на це бабло герцогинь до дому замовити :laugh:
AssayMAS
Member

Filabatya: 11.08.2026 18:38Можна було на це бабло герцогинь до дому замовити :laugh:
десь у свiтi за те бабло можна не те що замовити, а придбати...
MessiaH
Member

Gold_Star: 11.08.2026 17:02Ага, особливо UE5 слоп, чи те що в тебе статерило однаково на ссд і хдд
я спросил у тебя конкретно в каких консольных портах проблемы? причём тут UE5?
Gold_Star
Member

MessiaH: 11.08.2026 19:29я спросил у тебя конкретно в каких консольных портах проблемы? причём тут UE5?
MessiaH: 22.12.2024 15:00все игры на ублюдских UE4/UE5
AssayMAS
Member

MessiaH: 11.08.2026 19:29я спросил у тебя конкретно в каких консольных портах проблемы? причём тут UE5?
у всех по началу - и лишь спустя года оно как то +- норм становится...
обычно первые 20-30% игры вылизывают до состояния и на 1030(2) работает... а потом остальное на 2060(6) периодически по кадровая рисовка... примеров куча но влом вспоминать как те "выкидыши" гемдева назывались. Но в системных рекомендуемых требованиях в HD 1050ти стоит... а у нема на HD + чуть чуть и на 2060(6) часто десяток ФПС и лишь убив качество и включив всякое разное оно как-то менее 30ФПС не падает.
Или например все анимации заклинания в игре норм и пара такие что и 5090 повесят... стримеры в шоке "от качества" игор. Они то наивные думали что 5090 топ пока 6090 не выйдет, а оно уже чейчас не тянет. Но игроделы святые и ни при чём. Я помню когда у 80+% ПК по планете 2ГБ были нормой и один разраб сказал "а зачем мне несколько паков текстур делать" и все игры тоже сказали "мы тоже хотим мало работать и много получать" и нормой стало 4+ГБ врама.
Ответить