Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Спиши, любитель кривых наушников )konb999: ↑ 05.08.2026 13:21Ну ладно спишем на обстрелы и просто тяжелую ситуацию
-
konb999
Member
Если продать хоть одни мои кривые и не самые дорогие уши, то можно просто мешок такого мусора как у тебя набрать. Просто на вес!Radio Bay: ↑ 05.08.2026 15:35Спиши, любитель кривых наушников )konb999: ↑ 05.08.2026 13:21Ну ладно спишем на обстрелы и просто тяжелую ситуацию
Ты ж уже "все это прошел!" И остановился на куче унылого хлама! Еще бы, - с твоим то опытом посещения шоурумов!
Как раз тут всем по ушам ездить и рассказывать о качественном звуке!
-
Radio Bay
Member
Дженелек и Сенхи - мусорkonb999: ↑ 05.08.2026 16:14Если продать хоть одни мои кривые и не самые дорогие уши, то можно просто мешок такого мусора как у тебя набрать. Просто на вес!
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Бойся отзывов человека в наушниках
-
konb999
Member
Твои зенхи - Да. Именно. У них просто сам класс оборудования такой... это наушники 400-500 баков, в лучшем случае, и то по ходу они уже я так понимаю с производства сняты (могу ощибаться) да и мониторы твои еще дешевле чем наушники.Radio Bay: ↑ 05.08.2026 17:09Дженелек и Сенхи - мусорkonb999: ↑ 05.08.2026 16:14Если продать хоть одни мои кривые и не самые дорогие уши, то можно просто мешок такого мусора как у тебя набрать. Просто на вес!![]()
![]()
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Бойся отзывов человека в наушниках![]()
![]()
![]()
И я такоэ уже точно слушать не буду. И я не против что тебе это нравится, каждый берет себе что-либо по потребности и по возможности! Но ты же тут агрессивно ездишь всем по ушам и рассказываешь про свой мега опыт в качественном звуке. И это уже так себе выглядит. Ты просто можешь поделиться своими субъективными впечатлениями о прослушивании того или иного устройства и это будет воспринято позитивно, - тут все так делают, но каждому участнику форума на каждый пост надрачивать ответы что у тебя самый крутой звук и один ты вообще в звуке разбираешься, а все остальные Ло...ш...ры, с твоим то оборудованием ИМХО так себе идея
-
Radio Bay
Member
Начал гонятся в бабло )konb999: ↑ 05.08.2026 17:46Твои зенхи - Да. Именно. У них просто сам класс оборудования такой... это наушники 400-500 баков, в лучшем случае, и то по ходу они уже я так понимаю с производства сняты (могу ощибаться) да и мониторы твои еще дешевле чем наушники.
-
konb999
Member
Я не пойму во что ты гоняешься. Хорошие вещи не могут стоить дешево(если ты знаешь место где хорошие вещи на шару раздают я готов там тоже паковаться!), и Есть категории оборудования. И наушники колонки или цап усь условно за 500 доларов не будут звучать как соответствующие гаджеты за 1000 или 2000. Иначе все бы их покупали. Как ты любишь говорить, - "это аксиома"! Просто кому ты тут ликбезы проводишь если у тебя у самого качественного звука просто НЕТ! И это тоже аксиома. Я как ни зайду ты тут очередному форумчанину обьясняешь что он идиот а ты просто гуру в мире звука! А я тебе говорю что это даже не смешно!Radio Bay: ↑ 05.08.2026 21:24Начал гонятся в бабло )konb999: ↑ 05.08.2026 17:46Твои зенхи - Да. Именно. У них просто сам класс оборудования такой... это наушники 400-500 баков, в лучшем случае, и то по ходу они уже я так понимаю с производства сняты (могу ощибаться) да и мониторы твои еще дешевле чем наушники.
-
QFlash
Member
Буде, навіть краще при малих гучностях відповідно.konb999: ↑ 05.08.2026 22:21усь условно за 500 доларов не будут звучать как соответствующие гаджеты за 1000 или 2000.
Ти повинен платити за потужність та роботу інженерів, а не за роботу всратого маркетолога на порядок дорожче реальної ціни. Але так є.
-
Radio Bay
Member
Будешь смеяться, не во чтоkonb999: ↑ 05.08.2026 22:21Я не пойму во что ты гоняешься
-
konb999
Member
бачиш який ти розумнгий. а топове залізо беруть ідіоти... є таке! вони всі дибіли...QFlash: ↑ 06.08.2026 08:51Буде, навіть краще при малих гучностях відповідно.konb999: ↑ 05.08.2026 22:21усь условно за 500 доларов не будут звучать как соответствующие гаджеты за 1000 или 2000.
Ти повинен платити за потужність та роботу інженерів, а не за роботу всратого маркетолога на порядок дорожче реальної ціни. Але так є.
а з приводу потужності звістно до якістної акустики треба якісний підсилювач, джерело і аудіоматеріал. І я не знаю місць де це можна взяти на шару, тому звісно ж за це треба платити!
А я тобі щиро рекомендую послухати шось справді якісне і, судячи з твоїх поглядів ти будеш дуже здивований!
А так у кожного є своя думка. Якщо вважаєш шо дешеві краще звучать то слухай дешеві.
У мене зараз 12 пар навушників, від 300 до 5000 долрів, - 5 досить якісних цапів з підсилювачами під них(про відкриту акустику я тут навіть не говорю) я просто обожнюю якісний звук, і постійно комбіную різні джерела з різними навушниками - і мені це подобається. Я їх не 20 хв в шоурумі слухав я з ними місяцамі живу, слухаю музику, граю в ігри, і коли я відкатуюсь на навушники від яких 5 років тому у мене просто вау ефект був (і це зовсім не дешеві і не пагані навушники) то зараз мені вже це трохи слух ріже, і слухати їх просто не приносить задоволення.
Отправлено спустя 39 секунд:
Я думав, ти тут на звання експерта номер 1 посягаєш у сфері аудіо!Radio Bay: ↑ 06.08.2026 09:16Будешь смеяться, не во чтоkonb999: ↑ 05.08.2026 22:21Я не пойму во что ты гоняешься![]()
-
Radio Bay
Member
Ні, я просто спілкууюсь )konb999: ↑ 06.08.2026 13:26Я думав, ти тут на звання експерта номер 1 посягаєш у сфері аудіо!
-
konb999
Member
То ді давай просто спілкуватись. З повагою один до одного і все буде. Супер. До речі я собі сам шііт якийсь дивлюсь. Вони з кларками часто презентуються. Кажуть гарно грають разом. Але зараз зі стаціонарами проблема. Їжджу по кордону. Тілько портатив і ноут можу собі дозволити. Бо іноді треба хутко зібратись та вшиватись!Radio Bay: ↑ 06.08.2026 13:56Ні, я просто спілкууюсь )konb999: ↑ 06.08.2026 13:26Я думав, ти тут на звання експерта номер 1 посягаєш у сфері аудіо!
-
QFlash
Member
Хотів глянути графічні характеристики по Schiit моделях. Ніде не приводяться. От жлоби. 
-
Radio Bay
Member
Підтримуюkonb999: ↑ 06.08.2026 14:35То ді давай просто спілкуватись. З повагою один до одного і все буде. Супер. До речі я собі сам шііт якийсь дивлюсь
- спойлер
Так, ми, українці, повинні шукати спільну мову.konb999: ↑ 06.08.2026 14:35То ді давай просто спілкуватись
-
QFlash
Member
Ось ще наочний приклад роботи системи тонкорекції драної Ромашки (модернізованої).
Це працює TCA740 Philips (формує частотну характеристику) совкова К174УН12 (відповідає за тонкомпенсацію та гучність) TCA730 - здохла, ба я навалив їм 18,5V
Воно по іншому не співає - OLD технологія.
Шум присутній. Але співає шо тріндєц.
Якщо прибрати тонкорекцію, тобто відпаяти 4 ножку мікросхеми від системи - графік вирівнюється. Так має бути.
Ділення клітки 5dB - думаю всі рахувати вміють.
Відправлено через 56 хвилин 42 секунди:
Тут показано як працює драна Ромашка на скручених регуляторах.
Самі потенціометри криві. Не так напругу корелюють. Або нестабілізоване живлення мікрох. Або мікрохи криві (саме то). Ще раз Rачка запустим: Так що якось так.
Відправлено через 19 хвилин 5 секунд:
Цей підйом по НЧ і якраз піджарив мої улюблені 10ГДШ
Це працює TCA740 Philips (формує частотну характеристику) совкова К174УН12 (відповідає за тонкомпенсацію та гучність) TCA730 - здохла, ба я навалив їм 18,5V
Якщо прибрати тонкорекцію, тобто відпаяти 4 ножку мікросхеми від системи - графік вирівнюється. Так має бути.
Ділення клітки 5dB - думаю всі рахувати вміють.
Відправлено через 56 хвилин 42 секунди:
Тут показано як працює драна Ромашка на скручених регуляторах.
Самі потенціометри криві. Не так напругу корелюють. Або нестабілізоване живлення мікрох. Або мікрохи криві (саме то). Ще раз Rачка запустим: Так що якось так.
Відправлено через 19 хвилин 5 секунд:
Цей підйом по НЧ і якраз піджарив мої улюблені 10ГДШ
-
Z440_User
Member
кожен сходить з розуму по своєму.
Мені от не дає спокою запис звуку
Є певні успіхи. Тож сьогодні - завтра напишу свого роду "how-to" по запису системи на смартфон. У мене навіть вийшло зробити стерео запис і доволі близько по відчуттях до реального звуку в плані АЧХ.
Але то не зовсім те що я хотів в початковому своєму задумі.
Мені от не дає спокою запис звуку
Є певні успіхи. Тож сьогодні - завтра напишу свого роду "how-to" по запису системи на смартфон. У мене навіть вийшло зробити стерео запис і доволі близько по відчуттях до реального звуку в плані АЧХ.
Але то не зовсім те що я хотів в початковому своєму задумі.
-
QFlash
Member
Я зрозумів, не чіпати всякого роду "особо опасних"
Для запису і вимірювань має бути мікрофон вимірювальний.
Це якось. Навіщо мені щось доказувати.
Є графіки (або не є) зробіть самі і подивіться - це не складно.
Ну в розумінні для аудіофілів може бути складно
Відправлено через 6 хвилин 27 секунд:
Z440_User
Щодо запису... тут я в осаді. Нічого такого не має для нормальної подачі.
Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
Z440_User
Ви не так мислите, у Вас великий потенціал. Ви знаєте систему.
Мені довелось напрягтись в цьому плані.
Особливо коли вичитував психоакустику
-
Z440_User
Member
QFlash всі оті записи мікрофонами, навіть всякими umik, то такі умовності та найо... Там стільки нюансів що кардинально впливають на звук.
Але дуууже притомно можна записати навіть на бюджетний смартфон RMX2063, причому стерео запис на його вбудовані mems-мікрофони.
Я надам зразки та розпису що до чого та як це робиться. Навіть із зразком, як впливає гучність та зміна відстані в межах 0,2метри ближче/далі, висота розташування і таке інше. А також алгоритми взаємодії андроїда з апаратною начинкою телефона.
Доволі цікавий досвід вийшов як на мене.
Але дуууже притомно можна записати навіть на бюджетний смартфон RMX2063, причому стерео запис на його вбудовані mems-мікрофони.
Я надам зразки та розпису що до чого та як це робиться. Навіть із зразком, як впливає гучність та зміна відстані в межах 0,2метри ближче/далі, висота розташування і таке інше. А також алгоритми взаємодії андроїда з апаратною начинкою телефона.
-
QFlash
Member
Z440_User
Єдине чого не можу зрозуміти, то всі такі на форумі, я прикинувся дибілом щоб інтегруватись...

Відправлено через 58 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
Z440_User
АЧХ все вирішує - налаштування складно провести в домашніх умовах, але можливо.
Динамічних головок чіпати не хочу - у мене проблеми із зором, так ледво шо паяю.
Ті всраті BIOS паяв під лупою та ще й всратим паяльником. Жесть.
Відправлено через 1 годину 53 хвилини 44 секунди:
Щодо динамічних голів - вже встиг одну піджарити. Якось воно не потужно, але жариться. НЧ складова вийшла з під контролю.
Хоча це був ВЧ возбдуд./ так чуть не спалив вихідний каскад/
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Z440_User
На цих мікрохах не так вьо просто .
Вони тягнуть і файно тягнуть, але є приколи, просто псують картину по графіку... оййййййй!
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Якось там не чисто з ними.
Це що я тут описую - ніхто не писав
Мікроха TCA740 відпрацьовує ідеально
Єдине чого не можу зрозуміти, то всі такі на форумі, я прикинувся дибілом щоб інтегруватись...
Відправлено через 58 секунд:
Я знаю.Z440_User: ↑ 08.08.2026 13:10всі оті записи мікрофонами, навіть всякими umik, то такі умовності та найо... Там стільки нюансів що кардинально впливають на звук.
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Спалив кантру.QFlash: ↑ 08.08.2026 13:11я прикинувся дибілом щоб інтегруватись...
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
Z440_User
АЧХ все вирішує - налаштування складно провести в домашніх умовах, але можливо.
Динамічних головок чіпати не хочу - у мене проблеми із зором, так ледво шо паяю.
Ті всраті BIOS паяв під лупою та ще й всратим паяльником. Жесть.
Відправлено через 1 годину 53 хвилини 44 секунди:
Щодо динамічних голів - вже встиг одну піджарити. Якось воно не потужно, але жариться. НЧ складова вийшла з під контролю.
Хоча це був ВЧ возбдуд./ так чуть не спалив вихідний каскад/
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Z440_User
На цих мікрохах не так вьо просто .
Вони тягнуть і файно тягнуть, але є приколи, просто псують картину по графіку... оййййййй!
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Якось там не чисто з ними.
Це що я тут описую - ніхто не писав
Мікроха TCA740 відпрацьовує ідеально
-
MSiAventador
Member
QFlash
Розкажи чому з точки зору банальної ерудиції у дротів до навушників різний опір ?
Вважай це тестом Войта-Кампфа.
Розкажи чому з точки зору банальної ерудиції у дротів до навушників різний опір ?
-
QFlash
Member
Ні. Не так.MSiAventador: ↑ 08.08.2026 16:54Розкажи чому з точки зору банальної ерудиції у дротів до навушників різний опір ?
Опір має відношення до потужності. Дроти і шнурки хороша ідея для малолеток.