Новости
Последние статьи и обзоры
Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB
-
thunder_blade
Member
Жестяк якийсь... 
-
FastBullet
Member
Типу якщо ти дурень, то можна і тисячу переплатитиbig_bang: ↑ 31.07.2026 09:08так то воно так але якщо в тебе є 85к і ти ніфіга не шариш в тому залізі, то чому б і ні ?
-
big_bang
Member
є маса людей, що в залізі не бум-бум.
їм простіше прийти і купити готове, налаштоване і точно працююче залізо, як думати шо і куда.
я знав таких чуваків, що носили пк для заміни озу в сервіс і нічого страшного в цьому не бачу.
інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
-
skrepchezavr
Member
не знаю от какого числа та корзина но цена 5070 везде уже от 40к
-
kairo
Member
Бо це вже оверклокінг. Якщо людина не знає, що це таке, то воно їй і не треба. Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.big_bang: ↑ 03.08.2026 08:28інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
-
big_bang
Member
значить ви теж не дуже добре підібрали сетапkairo: ↑ 03.08.2026 11:12 Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.
-
MessiaH
Member
Мне чтобы нормально поиграться пришлось профильную систему собрать, как играют на таком хламе понятия не имею. Не сборка, а ведро какое-то
-
heidfeld
Member
ты для игр не стар? тебе ж небось под 50. а ты игры до сих пор играешьMessiaH: ↑ 03.08.2026 14:26 Мне чтобы нормально поиграться пришлось профильную систему собрать, как играют на таком хламе понятия не имею. Не сборка, а ведро какое-то
-
kabostebeztak
Member
Skill issuekairo: ↑ 03.08.2026 11:12Бо це вже оверклокінг. Якщо людина не знає, що це таке, то воно їй і не треба. Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.big_bang: ↑ 03.08.2026 08:28інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
-
MessiaH
Member
Полтинника ещё нет и компы не единственное увлечение в жизни, тем более лучше поиграть в ПК, чем обнюхаться, обдолбаться или упиться в сиську или искать себе на жопу приключения. Из всех хоббей это наименее считаю вредноеheidfeld: ↑ 03.08.2026 14:48ты для игр не стар? тебе ж небось под 50. а ты игры до сих пор играешь
-
S0N1C
Member
на 10к подорожчалоS0N1C: ↑ 30.07.2026 19:43вже на тищу подорожчалоS0N1C: ↑ 30.07.2026 14:47 з 9070ХТ та 7800Х3Д не на багато дорожче виходить, з тим же кейсом, мат.платою, кращим БЖ та ССД
![]()
-
Filabatya
Member
треба ще почекати, можна і суперів відразу дочекатися. двох завців, так би мовити 
ей ай бульбашка полюбасу лопне, за копійки потім візьмем
ей ай бульбашка полюбасу лопне, за копійки потім візьмем