Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kabostebeztak
Це більше вийняток ніж як правило.
WWQ
Member

Для меня бренд Asgard ассоциируется с китайским производителем ОЗУ... у малого в пк примерно с 21-22года (не помню) стоят шикарные как по виду так и по качеству чипов Asgard Bragi 4х8 xmp 4000с16 на православных samsung b-die, фотка не моя, "честно взял" первую нормальную из поиска.
Вложения
P1031546.jpg
big_bang
Member

S0N1C: 30.07.2026 19:43
S0N1C: 30.07.2026 14:47 з 9070ХТ та 7800Х3Д не на багато дорожче виходить, з тим же кейсом, мат.платою, кращим БЖ та ССД
спойлер
Изображение
вже на тищу подорожчало :insane:
спойлер
Изображение
так то воно так але якщо в тебе є 85к і ти ніфіга не шариш в тому залізі, то чому б і ні ?
daesz
Member

WWQ: 31.07.2026 08:42 Для меня бренд Asgard ассоциируется с китайским производителем ОЗУ... у малого в пк примерно с 21-22года (не помню) стоят шикарные как по виду так и по качеству чипов Asgard Bragi 4х8 xmp 4000с16 на православных samsung b-die, фотка не моя, "честно взял" первую нормальную из поиска.
Бачив колись їх пару раз у корейських сфф зборщиків, класні з вигляду (там була якась інша модель, але виглядали дорого та якісно).
big_bang
Member

daesz: 31.07.2026 09:36 виглядали дорого та якісно).
не вистачає "і з певним присмаком китайської розкоші"
Melki
Member

зря они рекламу здесь купили, им бы рекламироваться на форуме домохозяек (образно, без обиды домохозяек)
WWQ
Member

daesz: 31.07.2026 09:36виглядали дорого та якісно
они и стоят соответственно, 2 кита (хмп 4000) этой браги с али вышли мне чуть дороже чем 2 кита патриота с ргб (хмп 4133) с ньюэга... и там и там брал по скидкам, и там и там хороший b-die. Патриот в плане упаковки и качества исполнения далеко позади...
jackal3156
Junior

Підкажіть, будь ласка, а реально зараз ніхто не грає без длсс? Бо бачу в тестах вже немає без нього, а в деяких іграх на ультрах без длсс і не потягнуть половина пк крім 1080р. Вже немає артефактів? Бо спробував пару років тому з ним грати, так там було багато артефактів зображення, що грати було неможливо. Тому перейшов на ПС5.
S0N1C
Member

хтось ще грає без длсс, але зазвичай там причини не артефакти зображення а артефакти в голові :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
білшість проблем були усунуті в длсс 4
Filabatya
Member

Можна гарти без длсс в 4к, але має бути хоча б 50 фпс, краще 60 нативних в длаа, якщо це сінгл і фрем геном 2х заправляти. Але треба дивитися на латенсі системи в енвідіа оверлеї, щоб не було вище 70 на геймпаді і 50 на клаво миші :shuffle:
Dilfin
Member

По хотлайнівських цінах і з тих сами комплектуючих, щоб самому зібрати, то в мене получається 88000 грн., божевільні ціни, не спорю.
Ektalion
Member

WWQ: 31.07.2026 08:42 Для меня бренд Asgard ассоциируется с китайским производителем ОЗУ... у малого в пк примерно с 21-22года (не помню) стоят шикарные как по виду так и по качеству чипов Asgard Bragi 4х8 xmp 4000с16 на православных samsung b-die, фотка не моя, "честно взял" первую нормальную из поиска.
З підключенням до інету, цей бренд ще з нульових тут продає корпуси.
WWQ
Member

Ektalion: 31.07.2026 13:26З підключенням до інету, цей бренд ще з нульових тут продає корпуси.
ага, зарегана 19 января 2023 года...
1234waltz
Member

kairo: 30.07.2026 14:25 Хто його купить, коли є таке:
Screenshot 2026-07-30 142359.png
Дійсно, 5060 Ti проти ноутбучного порізанного 7600S :lol:
Melki
Member

jackal3156: 31.07.2026 11:52 реально зараз ніхто не грає без длсс?
я играю
даже 5 его версия на 5080 вызывает у меня какое-то непонятное ощущение, которое заставляет залезть в настройки выставить натив, после чего игра начинает приносить удовольствие
cspp
Member

Знакомая заказала готовый ПК, привезли, Я открываю , там один ssd на 256 Гб и всего один провод от БП под этот диск..шок ничего не сказать.
S0N1C
Member

а не від того шо то сата ссд в 2026? :insane:
Kentprime
Member

окай
спойлер
photo_2026-07-31_21-10-57.jpg
Filabatya
Member

слімку би не ставив :up:
Ответить