Пропоную обговорити Розробники вампірської рольової гри Blood of Dawnwalker планують створити сагу, яка об’єднає різні епохи
Короче кажучи вирішили скопіювати ідею бладлайнс редемшон.
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники вампірської рольової гри Blood of Dawnwalker планують створити сагу, яка об’єднає різні епохи
-
Ararat
Member
-
ArmagedoonZergs
Member
Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
Ви для початку одну хорошу гру зробіть.
-
waryag
Member
А мене ні. Це коштує копійки, не впливає на розробку поточної гри, зате рятує від потенційних проблем у майбутньому.ArmagedoonZergs: ↑ 28.07.2026 10:08Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
І навпаки, бісить, коли вже з першої-другої частини у розробників не сходиться ігровий світ і починається лютий реткон, чи взагалі кладуть болта на його логіку.
-
1234waltz
Member
З Конкордом так було, навіть мультфільм встигли випустити до релізу гри. А потім такі "ой всьо".ArmagedoonZergs: ↑ 28.07.2026 10:08 Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
-
МОНАХ
Member
► Занадто пізно по таймлайну світової історії почали, задля впровадження такої наскрізної ідеї, що пов'язуватиме ігри серії - то би вже десь ще з шумерів починати (згадалася The Dark Pictures Anthology: House of Ashes), щоб дійсно помітно-різні епохи і вайб були в кожній грі...
► ...Хоча
- яка ще на сьогодні серія?! Зараз як не взлетить перша гра, то і ідеї - кінець!
► ...Хоча
-
waryag
Member
Свого часу овервотч продали шикарні короткометражки.1234waltz: ↑ 28.07.2026 10:41З Конкордом так було, навіть мультфільм встигли випустити до релізу гри. А потім такі "ой всьо".
Чи будемо шукати тільки погані приклади?