Доповнення Songs of the Past для The Witcher 3 буде представлено на виставці Gamescom 2026

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Good news, everyone!
alex_sul
Advanced Member

Ох ЛЯПОТА! :super:
proos
Member

Это мы ждём конечно)
Надеюсь прокачку пофиксят.
GreenMile
Member

Буде цікавий досвід знову пограти у В3 через стільки років і пройдених ігор :rotate:
it's time.jpg
big_bang
Member

Гарна новина !
Є привід стряхнути пил з геймпаду і продути системник !

Геральд, ми скоро будемо !
Telcontar
Member

big_bang: 22.07.2026 10:54 Геральд, ми скоро будемо !
Гервант же! Із Риблі :shuffle:
DiGiTaL
Member

перепройду еще разок, полностью :rotate: :yes:
Filabatya
Member

спочатку це доповнення, потім кіберпанковське в 27 році і можна їх перший раз грати B-)
Skiff93
Member

Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном :puke:
Як же він жахливо зберігся і ці некстген апдейти графону не допомагають.
kairo
Member

Skiff93: 22.07.2026 12:04Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном
Я грав в 2023му і гра виглядала шикарно.
proos
Member

Skiff93
Не сказал бы. Недавно буквально запускал просто побегать. Выглядит отлично!

Отправлено спустя 3 минуты 58 секунд:
Filabatya
Какое киберпанковское?
Filabatya
Member

proos
десь читав, напевно чутки, тепер пише що ліберті була останнім. значить панк треба спробувати) куплена фулл версія пів року тому ще)
proos
Member

Filabatya
Да, свобода это последнее длс, команда ушла работать над второй частью, пару челиков оставили править баги длс.
Ща пройду елден ринг и хочу пройти киберпанк, третий раз :gigi:
МОНАХ
Member

dead_rat, максимально вичерпно проілюстровано :up: . (завжди чомусь недолюблював цей мем, чого б він там не стосувався, але в даному випадку - краще і не скажеш; чисто з точки зору брати чи ще сумніватися - тут можуть навіть демонстрацій вже ніяких не робити, хіба для більшого розголосу і охвату аудиторії).
Skiff93: 22.07.2026 12:04 Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном :puke:
► Я був спробував - НАВІЩОСЬ! - на 1660Ті запустити... не знаю, що я там хотів побачити :gigi: , але як перемкнувся тоді на звичайну версію, так досі, навіть з новою картою, граюсь саме на цій версії... я реально кайфую і від того, як він і без трасувань виглядає :super: .
Filabatya: 22.07.2026 12:35 ...десь читав, напевно чутки, тепер пише що ліберті була останнім. значить панк треба спробувати) куплена фулл версія пів року тому ще)
► В якому сенсі - "спробувати"? :spy: Чи правильно я розумію, що Ви ще ні разу "не присаджували собі в голову Джонні Сільверхенда"? :eek: А ЯК - ТАК?!
спойлер
► Я вже другу книжку з класичної трилогії Гібсона завершую - "Відсічка на рахунок "нуль" (він же більш відомий в наших перекладах "Граф нуль"). В цій книжці капець як гарно розкривається "банда вудуїстів" саме як нетранерів :super: , точніше - якщо в СР2077 не дуже зрозуміло, а чому і нащо саме гаїтянська культура, при чому там вуду, Дамбала і все оце, то просто основа цього пішла з книги, а в книзі - дуже цікаво то все розкривається...
► Ну, "мінорні", оновлення все ще будуть, якщо пощастить, то і пара невеликих сюжетних квестів - там скоро другий сезон аніме вийде, обов'язково щось підвезуть :up: .
fantomrulezz
Member

В ремастері на ультрах Відьмак 3 виглядає краще багатьох сучасних RPG, що виходили за останні роки (наприклад Starfield, Dragon's Dogma 2, Avowed, Outer Worlds 2, Tainted Grail: The Fall of Avalon, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 і т.д.). Правда і жере продуктивність відповідно.
Skiff93
Member

fantomrulezz: 22.07.2026 16:13
В ремастері на ультрах Відьмак 3 виглядає краще багатьох сучасних RPG, що виходили за останні роки (наприклад Starfield, Dragon's Dogma 2, Avowed, Outer Worlds 2, Tainted Grail: The Fall of Avalon, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 і т.д.). Правда і жере продуктивність відповідно.
Ну запускав я на ультрах на RX 9070 і якось не дуже воно :-/ Tainted Grail виглядає гірше Скайріму взагалі. З ігор на анріалі 5 нормально виглядає лише Експедиція. Навіть до Сталкер 2 в мене багато претензій, хоча грав лише на релізі і як там зараз не знаю.
В Обсідіан нормальних художників взагалі ніби немає та й програмістів також.
Догму і Старфілд не грав, але сумніваюся, що реально там гірше графон.
Ви трішки перебільшуєте мені здається.
kairo
Member

Skiff93: 22.07.2026 16:50Tainted Grail виглядає гірше Скайріму взагалі
Не знаю, як Tainted Grail, але в Скайрімі графон з епохи динозаврів. Я його вкотре поставив років п'ять назад і просто офігів, наскільки гра застаріла графічно.
Skiff93
Member

kairo: 22.07.2026 17:16
Skiff93: 22.07.2026 16:50Tainted Grail виглядає гірше Скайріму взагалі
Не знаю, як Tainted Grail, але в Скайрімі графон з епохи динозаврів. Я його вкотре поставив років п'ять назад і просто офігів, наскільки гра застаріла графічно.

це, звісно ж, трохи гіпербола, але те що гра виглядає не дуже і прямо ультрадешево - факт.
а ще інколи дропи до 70 ФПС на RX 9070 на рівному місці, коли на екрані майже нічого не відбуваєтся.
а я Скайрім останній раз запускав більше десяти років тому, бо гра якщо чесно так собі :-/
D_ad
Member

Хотілося б:
1) швидкого перемикання білдів - щоб можна збуло зберігати пресети скіллів та зброї/броні на швидкі комірки та так само, по кліку, застосовувати;
2) менше "кров та вино" та більше "кам'яних сердець";
3) перероблення (або бафу) деяких все ще безпонтових скіллів та перків броні;

Що точно має бути:
1) нова колода карт для гвинту.
Ответить