Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
пирожок с малиной
Member
я помню силикотом смазывал он был очень хорош если чучуть наносить и совсем незаметно сьедал клик каилх бокс пейл блу сейчас его в продаже нет и даже не знаю где брать дешевую смазку
-
leif
Member
дуже дешеву? на алі експресі, звісно. ту яка продається там як 3203/3204/205г0. але я пробував, не рекомендуюпирожок с малиной: ↑ 21.07.2026 21:39где брать дешевую смазку
тільки оригінальний miller-stephenson за відповідний прайс
хотілось би спробувати колись carbon gs1, але щось на kineticlabs ресток затягнувся.
взагаглі ж в змащенні світчів головний напряг це час і затрачені зусилля, адже для ретельного якісного змащення сету у мене досі уходить дофіга і першого і другого, хоча я вже змастив не одну тисячу світчів і руку, мабуть, набив.
а ціни навіть на найкращі і найоригінальніші існуючі розходники цілком демократичні.
-
Барбарис
Member
Приїхала NuPhy Air75 HE на Jade Pro.
Незважаючи на постійні обіцянки затримок приїхала 2 липня(а купляв із датою 30 липня
- зворотна затримка вийшла). Дуже зручна клава - звикати друкувати літери після попередньої не довелось, але стрілочки та інші кнопки справа не звично близько.
Пограв шутер Darkenstein 3D, реально помітно вищу швидкість.
Пограв шутер Darkenstein 3D, реально помітно вищу швидкість.
-
leif
Member
Барбарис
вітання
прикольно на папері виглядає ця нюфі, правильно зробив, що взяв дорожчу версію, фулл пом світч мав би того вартувати.
єдине, що шкода, що не фулл алю корпус, але за ці гроші можна пробачити
вітання
так, це очевидно навіть в сінглах, про мультиплеєр взагалі і мови не йде, там без магінтної клавіатури нічого робити вже досить тривалий час. тому я і рекомендую усім для іграшок саме магнітну дошку, бо все інше нині то хіба для дуже казуального гамінгу.Барбарис: ↑ 22.07.2026 19:00реально помітно вищу швидкість
прикольно на папері виглядає ця нюфі, правильно зробив, що взяв дорожчу версію, фулл пом світч мав би того вартувати.
єдине, що шкода, що не фулл алю корпус, але за ці гроші можна пробачити
-
StTechnik
Member
Тем временем мой Хаммерхенд поехал уже ео мне на мереканский склад Миста. Прям вот ждем очень. Заказ был 1 мая. Итого... Ну не так что бы долго прям.
-
Барбарис
Member
leif, дякую. Дорожчі були по скидці та вийшло загалом 6000 з малесеньким хвостиком. Цікаві відчуття - пружні та й звук схожий, це звісно від кейкапів - наче ножнична. Монолітна, не скрипить, не люфтить.
Серед низкьопрофільних в ній можна міняти світчі(бо в кейроні лише на свої), але ці мені сподобались.
Куди цифри мої ділись? 22 липня приїхала
Серед низкьопрофільних в ній можна міняти світчі(бо в кейроні лише на свої), але ці мені сподобались.
Куди цифри мої ділись? 22 липня приїхала
-
feniks_tm
Member
Барбарис
Лише умовно насправді, я б не рахував 3-4 моделі свічів за різноманіття. Ну, принаймні, дупа зайвий раз чесатись не буде
Лише умовно насправді, я б не рахував 3-4 моделі свічів за різноманіття. Ну, принаймні, дупа зайвий раз чесатись не буде
-
Барбарис
Member
feniks_tm, тут головне що можна.
-
leif
Member
якщо це ти маєш на увазі з доставкою, то дуже непогано. звісно, клавіатуру суто для іграшок можна було вхопити і дешевше, але, якщо користуватись однією клавіатурою для всього, ще й брати виключно лоупрофайл, тоді взагалі гарний варіант по прайс/можливості, як на мене.Барбарис: ↑ 22.07.2026 21:06 Дорожчі були по скидці та вийшло загалом 6000 з малесеньким хвостиком.
наскільки це можна сказати без очного знайомства, офк
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
7mindfields зацінив би non-exploded лейаут, до речі)Барбарис: ↑ 22.07.2026 19:00стрілочки та інші кнопки справа не звично близько
-
7mindfields
Member
Лоупрофайл це найбазованіша база (субʼєктивно звісно), теж розглядав раніше покупку лоупрофайл he від nuphy, але у мене до них упереджене ставлення (небезпідставне, скарги на редіті і на цей he борд також присутні)leif: ↑ 22.07.2026 22:29 7mindfields зацінив би non-exploded лейаут, до речі)
-
Барбарис
Member
leif, так все разом. Ну і серед лоупрофайл особливо й не було різноманітності.
7mindfields, та на v2 ніби по механіці проблем немає, з калібруванням чи гарантією на світчі буває. І в декількох чоловік у нас ніби гарно працюють, тому вирішив спробувати.
7mindfields, та на v2 ніби по механіці проблем немає, з калібруванням чи гарантією на світчі буває. І в декількох чоловік у нас ніби гарно працюють, тому вирішив спробувати.