Новости
Последние статьи и обзоры
Asrock x670e taichi не стартует вообще
-
Artem_K
Member
VladimirV
Он він вище пише, що інша плата світиться й пост-індикатор працює.
Так, може його Тайчі й не така, але перевіряти це процесором 9950xХ3d2.. ну не знаю...
Он він вище пише, що інша плата світиться й пост-індикатор працює.
Так, може його Тайчі й не така, але перевіряти це процесором 9950xХ3d2.. ну не знаю...
-
MessiaH
Member
VladimirV
Да ти просто геній, але хай ця тема залишиться. Реально моя мама асрок не стартує навіть без цпу, тільки я в неї віткнув старий 7950х, вона одразу врубилась, але я вирубив бп, мабуть 1-2с минуло, сподіваюсь з цпу нічого не трапилось, бо цей камінь в мене резервний. Але цікаво що інша мама навіть без цпу почала працювати, як таке можливо?
Да ти просто геній, але хай ця тема залишиться. Реально моя мама асрок не стартує навіть без цпу, тільки я в неї віткнув старий 7950х, вона одразу врубилась, але я вирубив бп, мабуть 1-2с минуло, сподіваюсь з цпу нічого не трапилось, бо цей камінь в мене резервний. Але цікаво що інша мама навіть без цпу почала працювати, як таке можливо?
-
VladimirV
Member
MessiaH
В ініціалізації power_on сигналу не задіяні ланцюги на наявність цп (контакти в сокеті)
Але це дуже велика рідкість.
в 90%+ без цп не будуть працювати підсвітка,вентилі і тим більше пост.
В ініціалізації power_on сигналу не задіяні ланцюги на наявність цп (контакти в сокеті)
Але це дуже велика рідкість.
в 90%+ без цп не будуть працювати підсвітка,вентилі і тим більше пост.
-
S0N1C
Member
просто немає слів, чувак згідно профайла збирав компи з кінця дев"яностих і не знає шо без проца плати не стартують 
-
Sharkoff
Member
Я в шоці, як так, це просто facepalm. Він запускав мамку без проца і думав вона працюватиме? Це як сказати людині без свідомості (комі) - встань і йди.
-
MessiaH
Member
Я збирав системи собі, запускав їх вже після зборки. Сьогодні це вперше я вирішив просто тому що висловлювали вінти не у моїй присутності перевірити чи не уга...ли мені материнку, авжеж я проц не вставляв, тому що збирався спробувати на іншій мамі як воно працювати буде. І в мене почався кіпішS0N1C: ↑ 20.07.2026 00:58просто немає слів, чувак згідно профайла збирав компи з кінця дев"яностих і не знає шо без проца плати не стартують
-
MessiaH
Member
Ну я вважав що хоча б вона запуститься, на посткодах буде помилка якась, а те що воно взагалі не запускається я не знавSharkoff: ↑ 20.07.2026 01:06Він запускав мамку без проца і думав вона працюватиме?
-
Kassatka
Member
У мене от теж у 2026 нема Вайфай роутера - потужний гігабітний 8-портовий роутер за 8К гривень для роздачі торентів є, але він безвайфайний (вайфайний 10К коштував). Мені навіть роздати Вайфай тепер в принципі нічим, бо на материнці я теж свідомо економив, беручи безвайфайну версію, а свій ноут я продав, щоб купити 8К-тєлєк. Але навіть коли ноут у мене був, то через нього вайфай роздавався вкрай глючно й нестабільно, якщо взагалі вдавалося якимсь чином роздати. Ще є два старенькі 100-мбіт роутери, але перший повністю зламався, а у другому чомусь зламався саме вайфай, дротове з'єднання залишалося робочим.Yurius: ↑ 19.07.2026 21:45Просто в хаті у 2026 нема Вайфай роутера....ото воно усе і почалось сипатися
-
MessiaH
Member
У мене вайфай з мамки роздавався завжди без проблем, але на 26h2 win 11 якксь программна біда і я поки що не знаю як виправитиKassatka: ↑ 20.07.2026 02:24Але навіть коли ноут у мене був, то через нього вайфай роздавався вкрай глючно й нестабільно, якщо взагалі вдавалося якимсь чином роздати
-
x0taby4
Member
Є плати які піднімають всі живлення, але то сервіс режим чи є на платі тса хто зна.S0N1C: ↑ 20.07.2026 00:58 просто немає слів, чувак згідно профайла збирав компи з кінця дев"яностих і не знає шо без проца плати не стартують![]()
-
x0taby4
Member
Хоча як перевірити амперметром мене вбило. 
-
Melki
Member
-
S0N1C
Member
я більше про нерозуміння самого процесу - чекати побачити біос коди, коли біос виконується процом, якого немаєx0taby4: ↑ 20.07.2026 09:14Є плати які піднімають всі живлення, але то сервіс режим чи є на платі тса хто зна.S0N1C: ↑ 20.07.2026 00:58 просто немає слів, чувак згідно профайла збирав компи з кінця дев"яностих і не знає шо без проца плати не стартують![]()
-
S0N1C
Member
Melki касатка мабуть боїться шо сусіди декодують віфі і будуть безкоштовно дивитися 8к порево 
-
Shpoker
Member
может кто в теме, подскажите, а что, в Украине какие-то проблемы с лекарствами начались? Шо не тема, то сплошная шиза
-
AntonyKandaurov
Member
Shpoker
То все від статтерів в іграх на ує4/5.
То все від статтерів в іграх на ує4/5.
-
Melki
Member
мне интересно другое: судя по последним событиям из жизни MessiaH, у них там какой-то "клуб" Буратино, которым жизнь совсем не спокойная и они рабочее недешевое железо туда-сюда пихают переставляют эксперементируют непонятно ради чего без базовый пониманий процессов - абсолютно все действия и выводы абсолютно не логичны и непредсказуемы...S0N1C: ↑ 20.07.2026 10:11мабуть боїться
- спойлер
- - БП даем попробовать другу и подключаем неродными проводами
- процессор новейший гоняем заставляем работать с памятью как предыдущий (где вообще непонятен смысл апгрейда)
- вай-фай раздаём компьютером вместо относительно копеечного роутера
- материнку берем потестить (что там тестить в топе?) и убиваем родную
-
Melki
Member
расийский след?Shpoker: ↑ 20.07.2026 10:15в Украине какие-то проблемы с лекарствами начались?
-
Shpoker
Member
Совпадєніє?