ASUS представила ігрові монітори ROG Swift OLED PG27UCWM та PG32UCWM з матрицями Tandem RGB OLED

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити ASUS представила ігрові монітори ROG Swift OLED PG27UCWM та PG32UCWM з матрицями Tandem RGB OLED

Буде як зажди пів партії браку :gigi:
alex_sul
Advanced Member

Usagi
можливо так, але думаю що чухня - Асус хоч якийсь контроль якості має)

Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти. Тупо настільки великий при відтсані 75-125см що його нема сенсу підіймати чи опускати.
А так взагалі то я кожному рекомендую перехід на великий монітор. Це реально круто! після 27' - рай! (фотка для розуміння масштабів)
IMG_20260716_113956020_HDR.jpg
Последний раз редактировалось alex_sul 16.07.2026 12:09, всего редактировалось 1 раз.
Барбарис
Member

alex_sul, теж маю 32 і його таки треба регулювати - на 75 точно.
Filabatya
Member

Мало людина за 32кою сидить, якщо каже що по висоті не треба регулювати. 42 чи 55 напевно не треба, бо вони і не регулються це ж телікі)
FirstTDM
Member

Usagi: 16.07.2026 11:28Буде як зажди пів партії браку
С таким % браком - это дешевые китайские нонеймы :D

У Асуса всё нормально, как и у других хороших брендов... :-P
alex_sul: 16.07.2026 11:40Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти.
Да ладно... мы же все разного роста - регулировка по высоте нужна обязательно...
Sanьka
Member

Фахівці поясніть
На відміну від традиційних WOLED-дисплеїв, тут використовується структура True RGB Stripe OLED без білого субпікселя
На скільки я розумію в Олед моніки йдуть матриці 2 типів WOLED від ЛЖ і QD-OLED від Самса.
А це що за фігня тоді?
FirstTDM
Member

Sanьka: 16.07.2026 13:31А це що за фігня тоді?
True RGB Stripe OLED - это матрицы 4-го поколения от LG - WOLED или просто Tandem RGB OLED
-falconer-
Member

Sanьka: 16.07.2026 13:31 А це що за фігня тоді?
Наче нова матриця від LG. Її анонсуали ще на початку року і казали, що перші пристрої з'являться влітку. Схоже, що це вона і є.
Sanьka
Member

FirstTDM,
-falconer-
Дякую :up:
Я так розумію останнє покоління QDOLED що в продажу теж 4те?
FirstTDM
Member

Sanьka: 16.07.2026 13:39Я так розумію останнє покоління QDOLED що в продажу теж 4те?
Да, уже в доступности 4-е поколение QD-OLED

И скоро выйдет 5-е - анонсированы MSI MPG 341CQR QD-OLED X36 и Dell Alienware AW3426DW...
RoMiLiUs
Member

О, накінець гідна заміна моєму PG32UCDM.
Олег963
Member

alex_sul: 16.07.2026 11:40 Usagi
можливо так, але думаю що чухня - Асус хоч якийсь контроль якості має)

Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти. Тупо настільки великий при відтсані 75-125см що його нема сенсу підіймати чи опускати.
А так взагалі то я кожному рекомендую перехід на великий монітор. Це реально круто! після 27' - рай! (фотка для розуміння масштабів)
IMG_20260716_113956020_HDR.jpg
тут добре що є . Є такі люди різного зросту, комплектності, вподобань сидіти по різному .
Vpupkin
Member

RoMiLiUs: 16.07.2026 13:54 О, накінець гідна заміна моєму PG32UCDM.
Не зовсім, у Tandem є біда з сірим і просіла пікова яскравість, тому не без погіршень і велике питання чи варто переходити з 3 покоління на 4.
Voozy
Member

Подождём - посмотрим отзывы на Реддите. Первая партия тандемов была с ужасным бендингом.
А вообще - жду тандема 4к - 1440p. Надеюсь будет такой от Асуса с глянцевым покрытием
Ответить