Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
Барбарис
Member
wow_w, а хіба вони доставляють? Вони ніби дхл по Європі, а тоді можна перевізником. Дхл припинив возити до нас, лише від нас. Чи вже змінилось щось?
-
walkman3000
Member
M 462 27.5" 32H у нас 3500 вже умовно завтра але можна спробувати замовити ще Schwalbe Tire Booster, бо я #$@нусь з безкамеркоюwow_w: ↑ 06.07.2026 16:47байк діскаунт пише: доставка в Україну цього товару 24.99 євро і ціна без податку 33.61
-
Барбарис
Member
walkman3000, я тугі ставлю автокомпресором(швальби, наприклад, а максіси і ручним стають).
-
wow_w
Member
Якщо чесно без поняття, я напряму не замовляв, а раніше як заходив на сайт, то не бачив доставки в Україну, зараз світиться така можливість. А як вона вживу працює не знаю, думаю хтось спробує і розповістьБарбарис: ↑ 06.07.2026 17:40 wow_w, а хіба вони доставляють? Вони ніби дхл по Європі, а тоді можна перевізником. Дхл припинив возити до нас, лише від нас. Чи вже змінилось щось?
-
wow_w
Member
-
wow_w
Member
-
nutman
Member
Как дела с тцк в таких поездках, часто встречаются?
-
wow_w
Member
У мене є роздруковані військовооблікові документи і діюча відстрочка, тому до 02.08.26 я не турбуюсь про ТЦК. Я думаю як і всюди десь їздять десь стоять, це лотерея зустріти. Ну в такій жопі як закинутий карєр чи польова дорога де одне- два авто вдень проїзджають від сили, їх точно не має.
-
Барбарис
Member
Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
-
dead_rat
Member
Звичайно що нема ніякого профіту з них.Барбарис: ↑ 18.07.2026 16:12 Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
Хоч карбонові, хоч 3д - відрізняється лише вага і психологічна довжина.
-
Hotspur
Member
я занадто важкий для нихБарбарис: ↑ 18.07.2026 16:12 Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
-
1985god
Member
от нагадали мені про круті підйомБарбарис: ↑ 06.06.2026 14:08 Та існує достатньо легких електричок типу каньйонів, де невеликий запас ходу та акуратні рами. Елктромтб це тупо для спортсменів, де вже не вистачає передаточного числа для підйомів.
При переході з МТБ на Шосер я зрозумів що більшість крутих апхілів (торчків ) у м.Львів треба проходити стоячи на ногах, що призводить до більшого зносу трансмісії, аж якось страшнувато так навалювати своїм 80+ кг стоячи на педалях в гору
сила (крутний момент), яку потрібно прикласти :
34 → 32 ( шосе Pride Rocket 2020 — вимагає приблизно 1,84 раза більшого моменту, ніж 22 → 38 ( на моєму МТБ Pride rocksteady 7.2 Al )
22 → 38 — значно легше крутити, але потрібно робити більше обертів.
- спойлер
- 34×32 — "важка" передача: більше навантаження на ноги, менший каденс.
22×38 — "легка" передача: крутити значно легше, але педалі потрібно обертати приблизно у 1,84 раза швидше, щоб їхати з тією ж швидкістю.
Отже, 22/38 зменшує необхідне зусилля приблизно на 45–46%, але для тієї ж швидкості потребує приблизно на 84% вищого каденсу (частоти обертання).
тобто для прогулянки треба планувати маршрути, так щоб обїзжати торчки
Тому для Львова один вел залишити не вийде, ну хіба продавати то все і брати гревел ?
- спойлер
- Згадую свій старий крокодил зелений GT Avalanch 2017 ( чи 2016 ? ) 27,5"
де при системі 42/32/24T я замінив штатну касету Sunrace CS-MS1, 11-36T на 11-42T вийшло 24 на 42
і він по передаточному числу як мій сьогоднішній крокодил Pride rocksteady 7.2 Al з 22 на 38 ось на такому будь який торчок сидячи у Стрийському парку у Снопківському парку і у Львові загалом можна заїхати, тобто бачу підйом і знаю що заїду ну добре будем реалістами на око до 40 градусів
wow_w якщо це ваші відоси то трохи пограйтесь з кольорокорекцією , воно просто і легко витягнути по графіку кривих щоб було трошки світліше
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
я витягував як міг щоб хоч щось було видно бо то ніч темна а я без фари а у вас день як не як
-
unique-neon
Member
1985god
Нічого страшного, замок поставите, в крайньому випадку новий ланцюг купите. І не рвуться ті ланцюги направо-наліво від високих передач.
Чи мова за розтягування? Бо на тому ж мтб вигідніше дорожчі ланцюги брати, бо живуть непропорційно довше ціні. Наприклад deore, slx ланцюги гівняні, xt/xt-r уже достойна річ. Їздять в 3-4 рази довше.
Отправлено спустя 14 минут 16 секунд:
Про важкі/легкі передачі. Я колись любив на легких крутити, бо легко, каденс при цьому таки високий. Але коли почав проїжджати дистанції на час, і поглядувати на спідометр, виявилось, що найшвидше таки їду на важких з каденсом поменше.
Нічого страшного, замок поставите, в крайньому випадку новий ланцюг купите. І не рвуться ті ланцюги направо-наліво від високих передач.
Чи мова за розтягування? Бо на тому ж мтб вигідніше дорожчі ланцюги брати, бо живуть непропорційно довше ціні. Наприклад deore, slx ланцюги гівняні, xt/xt-r уже достойна річ. Їздять в 3-4 рази довше.
Отправлено спустя 14 минут 16 секунд:
Про важкі/легкі передачі. Я колись любив на легких крутити, бо легко, каденс при цьому таки високий. Але коли почав проїжджати дистанції на час, і поглядувати на спідометр, виявилось, що найшвидше таки їду на важких з каденсом поменше.