Швидше ніяка. Ідея випускати дві великі гри на рік була дуже поганою.Васильович: ↑ 09.07.2026 14:13 А що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Після звільнень Obsidian скасовує Avowed 2, щоб зосередитися на новій частині Fallout
-
waryag
Member
-
zaqik
Member
А что, абобе была настолько удачной, что стали вторую часть делать, или им всё б-жья роса? Вообще, слабо себе представляю какую-нибудь "недооценённую" современную игру, которую спустя 20 лет будут считать "классикой", как это было в своё время с провальными играми, от которых аж студии закрывались.
-
Барбарис
Member
VovaII, та й на момент виходу графіка та гамма у Ф3/НВ були такі, що краще очі вирвати, але сама гра цікава. А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
-
BravoLA
Member
Там как раз старичков куча сейчас, в том чиле и автор великолепной Neverwinter Nights 2: Mask of the BetrayerTyler: ↑ 09.07.2026 14:34 Враховуючи скільки там людей залишилось від старого Обсідіана - то я х знає шо з цього вийде. Можливо, Сойер набере норм команду
-
VovaII
Member
Барбарис

Та нажаль не дуже. Занадто старий там рушій. — Нагадує як грати в перший Дум лише на клавіатурі (без миші).А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
-
daesz
Member
Це буде черговий симулятор загрузочних екранів.alex_sul: ↑ 09.07.2026 14:13я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian
-
Барбарис
Member
VovaII,
Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
-
waryag
Member
Чому ні? Шедевра не буде, але як мінімум непогану і комерційно успішну гру зроблять.Барбарис: ↑ 09.07.2026 15:53Якщо чесно, то прикро що новий фол роблять обсідіани - з огляду на 3 їх останні проекти, не вірю в результат.
Самому б Тоду хто дав по шапці...alex_sul: ↑ 09.07.2026 14:13Тому, я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian за "геніальні" і "неповторні" ідеї для нового Фолаут!!
-
Барбарис
Member
waryag, щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
-
waryag
Member
Вони непогані ремісники, з креативністю погано. В рамках сетингу фолаут повинно бути нормально.Барбарис: ↑ 10.07.2026 08:44щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
-
Барбарис
Member
waryag, навіть тих ремісників вже майже все, тому в рамках сетингу вони можуть просто його закопати.
-
taras_cs
Member
Наче, норм. Така ж сатира на корпорації та експлуатацію робітників. Рекомендую з українським перекладом грати, бо англійською воно мені слабо заходило.Васильович: ↑ 09.07.2026 14:13що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити
Я всі пройшов в ГейПасі - Avowed та Outer Worlds. Ну, дух не захоплює, але гарно і свій шарм присутній
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
- спойлер
-
werneo
Member
Це якась брєдова ідея доручити студії, яка буквально недавно провалила проект розробки нової гри. Не можна було почекати, поки бесезда допилить ТЕС?
-
Ektalion
Member
Тому інфа фейк.Cпівзасновник Obsidian Кріс Авеллон: Avowed 2 не скасована
-
NVo1
Member
а нашо той ремастер всрався, це ж двигло TES, там мабуть модами тих текстур наробили як гівна за сараєм, нє?alex_sul: ↑ 09.07.2026 14:14 Васильович
це буде Фолаут 3 ремастер, про це вже декілька років кажуть.
Не ну взагалі можуть і ремастер NV бахнуть! Яж тільки за![]()
![]()
-
Барбарис
Member
Ektalion, тільки він уже 11 років там не працює та має інфу від деяких знайомих, і лише про те, що продовжують робити з метою щось показати і переконати видавця відновити.
taras_cs, нудна та карикатурно розфарбована.
taras_cs, нудна та карикатурно розфарбована.
-
VovaII
Member
Барбарис
NVo1
Так в тому то й справа, що воно таке старе, що одними текстурами не обійдешся. — Воно в порівнянні з сучасною графікою (хоча б із Фалаут 4) таке страшне, як деревʼяна лялька проти живої дівчини. Хоч як його не розмальовуй (хоч найкращі текстури надінь).
Який сенс мені писати, що там можна було зробити на момент виходу, який був і не згадаю коли? Грати то зараз нема в що.Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
NVo1
Так в тому то й справа, що воно таке старе, що одними текстурами не обійдешся. — Воно в порівнянні з сучасною графікою (хоча б із Фалаут 4) таке страшне, як деревʼяна лялька проти живої дівчини. Хоч як його не розмальовуй (хоч найкращі текстури надінь).
-
NVo1
Member
та хрін зна, симулятор бомжа, шо ти там за текстури очікуєш? какулю геккона в 4К? =)VovaII: ↑ 13.07.2026 15:03 БарбарисЯкий сенс мені писати, що там можна було зробити на момент виходу, який був і не згадаю коли? Грати то зараз нема в що.Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
NVo1