Після звільнень Obsidian скасовує Avowed 2, щоб зосередитися на новій частині Fallout

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Васильович: 09.07.2026 14:13 А що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити :shuffle:
Швидше ніяка. Ідея випускати дві великі гри на рік була дуже поганою.
zaqik
Member

А что, абобе была настолько удачной, что стали вторую часть делать, или им всё б-жья роса? Вообще, слабо себе представляю какую-нибудь "недооценённую" современную игру, которую спустя 20 лет будут считать "классикой", как это было в своё время с провальными играми, от которых аж студии закрывались.
Барбарис
Member

VovaII, та й на момент виходу графіка та гамма у Ф3/НВ були такі, що краще очі вирвати, але сама гра цікава. А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
BravoLA
Member

Tyler: 09.07.2026 14:34 Враховуючи скільки там людей залишилось від старого Обсідіана - то я х знає шо з цього вийде. Можливо, Сойер набере норм команду
Там как раз старичков куча сейчас, в том чиле и автор великолепной Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
VovaII
Member

Барбарис
А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
Та нажаль не дуже. Занадто старий там рушій. — Нагадує як грати в перший Дум лише на клавіатурі (без миші).
:weep:
daesz
Member

alex_sul: 09.07.2026 14:14 Васильович
це буде Фолаут 3 ремастер
alex_sul: 09.07.2026 14:13я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian
Це буде черговий симулятор загрузочних екранів.
Барбарис
Member

VovaII, :facepalm:
Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
waryag
Member

Барбарис: 09.07.2026 15:53Якщо чесно, то прикро що новий фол роблять обсідіани - з огляду на 3 їх останні проекти, не вірю в результат.
Чому ні? Шедевра не буде, але як мінімум непогану і комерційно успішну гру зроблять.
alex_sul: 09.07.2026 14:13Тому, я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian за "геніальні" і "неповторні" ідеї для нового Фолаут!!
Самому б Тоду хто дав по шапці...
Барбарис
Member

waryag, щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
waryag
Member

Барбарис: 10.07.2026 08:44щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
Вони непогані ремісники, з креативністю погано. В рамках сетингу фолаут повинно бути нормально.
Барбарис
Member

waryag, навіть тих ремісників вже майже все, тому в рамках сетингу вони можуть просто його закопати.
taras_cs
Member

Васильович: 09.07.2026 14:13що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити
Наче, норм. Така ж сатира на корпорації та експлуатацію робітників. Рекомендую з українським перекладом грати, бо англійською воно мені слабо заходило.
Я всі пройшов в ГейПасі - Avowed та Outer Worlds. Ну, дух не захоплює, але гарно і свій шарм присутній

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
спойлер
werneo
Member

Це якась брєдова ідея доручити студії, яка буквально недавно провалила проект розробки нової гри. Не можна було почекати, поки бесезда допилить ТЕС?
Ektalion
Member

Cпівзасновник Obsidian Кріс Авеллон: Avowed 2 не скасована
Тому інфа фейк.
Ответить