Apple тестує китайську пам’ять CXMT для використання у своїх продуктах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

hohlid19: 08.07.2026 16:36 ArmagedoonZergs
BYD это китайские тачанки, с преимуществ у которых только 3 телевизора в авто? :laugh: Это поделие с фабрики идёт "рыжеватое "
Найкращі батареї на ринку (BYD Blade) альтернатив яким нема, їх закупає Tesla зараз по ліцензії.
Тотальна уніфікація і реюз всього, через що собівартість падає до абсурдно низьких значеннь.
Через те що вони виробляють ціляком блоки по типу "двигун" а не збирають фракнештейн з десятків окремих систем як це робить Toyota/VW.
Далі, вони перші додумались викинути зоопарк компюетрів і систем в машині, у BYD в авто тільки 3 компютера (можеш погугилти стільки їх в типовомму авто VW).

І це тільки так, навскидку від найбільшого виробника електричок у світі.

Не знаю чи ти виходив на вулицю, але BYD в Україні мабуть найпопулярніша нова автівка.
daesz
Member

Зараз би запам'ятовувати хто такі нісенітниці плете :gigi:
YAYA
Member

unique-neon: 08.07.2026 16:11
Alexx-wisa: 08.07.2026 13:51Останній капіталіст
Сумнівний тип, відверто кажучи. Хоча може в даному випдаку і по ділу каже, це вже не дивився.
Я б радше порадив досить юного, але дуже цікавого, як на мене, блогера Андрій Макаров на юутб, канал Автоісторії. Серія "Темна сторона BYD: ...". Цікаво. Та й інші автоісторії його цікаві. Однозначно раджу його контент до перегляду.
Kullerok
Member

ArmagedoonZergs: 08.07.2026 22:06
hohlid19: 08.07.2026 16:36 ArmagedoonZergs
BYD это китайские тачанки, с преимуществ у которых только 3 телевизора в авто? :laugh: Это поделие с фабрики идёт "рыжеватое "
Найкращі батареї на ринку (BYD Blade) альтернатив яким нема, їх закупає Tesla зараз по ліцензії.
Тотальна уніфікація і реюз всього, через що собівартість падає до абсурдно низьких значеннь.
Через те що вони виробляють ціляком блоки по типу "двигун" а не збирають фракнештейн з десятків окремих систем як це робить Toyota/VW.
Далі, вони перші додумались викинути зоопарк компюетрів і систем в машині, у BYD в авто тільки 3 компютера (можеш погугилти стільки їх в типовомму авто VW).

І це тільки так, навскидку від найбільшого виробника електричок у світі.

Не знаю чи ти виходив на вулицю, але BYD в Україні мабуть найпопулярніша нова автівка.
Да батареи там топчик. Нету танцев с буном с ними. Мне вот лично интересен их будуйший seal 08 я бы даже взял на пару лет покататься ну думаю надо подождать немного реальных отзывов.
AntonyKandaurov
Member

Так так, зараз вже ніхто не сміється що біуайді це китайська мильніця. Чомусь. Не знаєте чому?)
Щодо ютуб канала Андрія Макарова згоден - дуже цікаво дивитись/слухати. Останній капіталіст теж наче непоганий але щось вже набридла його реклама курсів/інвестицій в бізнес.
cacos
Junior

unique-neon: 08.07.2026 17:51Недавно в таксі їздив в BYD - на вигляд і досвід дуже пристойне авто.
Имея деньги на BMW, Audi, MB, Porsche, Bentley и т.д. ты бы взял себе BYD? Ну или взял бы его вместо японца или корейца?
Graveworm
Member

kabostebeztak: 08.07.2026 20:07всім все одно
Корпорації, спонсоруючи комуняк в погоні за зайвим центом вигоди, стріляють собі навіть не в ногу, а в голову
unique-neon
Member

cacos: 09.07.2026 13:41
unique-neon: 08.07.2026 17:51Недавно в таксі їздив в BYD - на вигляд і досвід дуже пристойне авто.
Имея деньги на BMW, Audi, MB, Porsche, Bentley и т.д. ты бы взял себе BYD? Ну или взял бы его вместо японца или корейца?
А це тут при чому?

Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
І так, маючи ресурси на дорожчі речі, я часто купую дешевші. Наявність коштів - не привід займатись марнотратством.
dead_rat
Member

unique-neon: 09.07.2026 14:04
А це тут при чому?

Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
І так, маючи ресурси на дорожчі речі, я часто купую дешевші. Наявність коштів - не привід займатись марнотратством.
Чи певен ти в надійності BYD?

Бо купити дешевше не означає, що по ітогу користування виявиться дешевше.
Звичайно, електричне авто сильно простіше і є шанс, що надійність буде ок.
unique-neon
Member

dead_rat: 09.07.2026 16:36Чи певен ти в надійності BYD?
Я ж не купував BYD, ні BMW. Яке це має відношення до оригінального поста узагалі?

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
А так, в тому ж дусі - чи впевнений ти, що RX 9070 надійніша за RTX 5090?
nutman
Member

Я от машин далёк, но иногда такие интересные новости проскальзывают из мира бмв и тп., что вопрос про надежность byd звучит как чистая ирония :gigi: :gigi:
dead_rat
Member

unique-neon: 09.07.2026 17:16
dead_rat: 09.07.2026 16:36Чи певен ти в надійності BYD?
Я ж не купував BYD, ні BMW. Яке це має відношення до оригінального поста узагалі?

Ні ні, це буде питання Чи певен ти в підтримці дрів Lisuan Tech 7G100 в порівнянні з 9070 і 5070?
;)
kabostebeztak
Member

Graveworm: 09.07.2026 13:49
kabostebeztak: 08.07.2026 20:07всім все одно
Корпорації, спонсоруючи комуняк в погоні за зайвим центом вигоди, стріляють собі навіть не в ногу, а в голову
Згоден. Це реально вже питання нацбезпеки, особливо враховуючи сертифікацію нато деякої техніки епл.

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Я би взяв Hyundai i30N :super:
cacos
Junior

nutman: 09.07.2026 18:10Я от машин далёк, но иногда такие интересные новости проскальзывают из мира бмв и тп., что вопрос про надежность byd звучит как чистая ирония :gigi: :gigi:
Ну в наше время о надежности можно только мечтать. А вот стиль, дизайн, ездовые качества, да в конце концов нейминг (BYD, Haval, Geely, Chery... какие там ещё у них есть?) как-то не привлекают. Вот не мечтается о них, не хочется купить.
unique-neon
Member

dead_rat: 09.07.2026 18:44
unique-neon: 09.07.2026 17:16

Ні ні, це буде питання Чи певен ти в підтримці дрів Lisuan Tech 7G100 в порівнянні з 9070 і 5070?
;)
Раз така п'янка, то в RTX 5090 драйвера цікавіші, функціональніші, і НВ не кидає давніших юзерів на DLSS, і cuda на всіх gpu працює на відміну від ROCm,... То чого зекономив на радеоні? Та і прямий її конкурент 5070 ті менше ват з розетки тягне.
dead_rat
Member

unique-neon: 09.07.2026 19:33
dead_rat: 09.07.2026 18:44
;)
Раз така п'янка, то в RTX 5090 драйвера цікавіші, функціональніші, і НВ не кидає давніших юзерів на DLSS, і cuda на всіх gpu працює на відміну від ROCm,... То чого зекономив на радеоні? Та і прямий її конкурент 5070 ті менше ват з розетки тягне.
1. Хотів взяти Радеон. При прочих рівних.
2. Радеон двосдотовий і не треба міняти міні корпус
3. Радеон таки менше споживає - 220 ват, хоча 5070 ті так само можна ужать. Вважаємо - однаково.
4. Ціна нижче, хоч і не сильно релевантно
unique-neon
Member

dead_rat: 09.07.2026 19:41
unique-neon: 09.07.2026 19:33
3. Радеон таки менше споживає - 220 ват, хоча 5070 ті так само можна ужать. Вважаємо - однаково.
Так прочі там якраз нерівні. Особливо у згаданому тобою софтверному сапорті. І ціна якраз по темі питання, що ти педалюєш. Так, тут я загнув, прямий конкурен у неї 5070.
The_Rusik
Member

Kullerok
И слава богу что не уровень теслы, до такого дна опускается не стоит, зазоры хуже чем в таврии, ведро с гайками.

А по теме, айфон и без этого кусок .... А сейчас станет еще хуже.
dead_rat
Member

unique-neon: 09.07.2026 20:37
dead_rat: 09.07.2026 19:41

Так прочі там якраз нерівні. Особливо у згаданому тобою софтверному сапорті. І ціна якраз по темі питання, що ти педалюєш. Так, тут я загнув, прямий конкурен у неї 5070.
Так 5070 трохи дорожче, трохи повільніше, 12 гб проти 16, єдине що ДЛСС краще.
Якщо брати НВ, то треба не жатися на 5070 ті
Ответить