Грі майже 6 рочків, чого там від неї хотітиSerg IX: ↑ 04.07.2026 17:09 тут все дуже средненько виглядає. чого вартують тільки граньонні чашки))
Новости
Последние статьи и обзоры
Cyberpunk 2077 подолав позначку в 40 мільйонів проданих копій
-
Геральт
Member
-
Аціо
Member
Особистий топ ігор -
Сталкери
Відьмаки
Герої 3
Тітан Квест
Діабло 2
ПоЕ
ТЕС
БГ3
Фоллаути
Кіберпанк
Є ще багато хороших ігор на кшталт Автомати, Крайзису чи Простріт НФС з Форзою але саме топ такий.
Сталкери
Відьмаки
Герої 3
Тітан Квест
Діабло 2
ПоЕ
ТЕС
БГ3
Фоллаути
Кіберпанк
Є ще багато хороших ігор на кшталт Автомати, Крайзису чи Простріт НФС з Форзою але саме топ такий.
-
пирожок с малиной
Member
длс не понравился бредятина какаято боевик ради боевика третьесортное кино а вот основной сюжет хороший с романтикой особенно если отдать тело джими. помню играл через катану с раскидкой дымовух и флешек такой кайф был единственное что у машин управление одинаковое
-
Ainger
Member
такое впечатление, что вы в нее совсем и не игралипирожок с малиной: ↑ 04.07.2026 22:25 длс не понравился бредятина какаято боевик ради боевика третьесортное кино а вот основной сюжет хороший с романтикой особенно если отдать тело джими. помню играл через катану с раскидкой дымовух и флешек такой кайф был единственное что у машин управление одинаковое
-
powerpizza
Member
Ну от не знаю,от почему-то она меня не зацепила,чем-то похожа на quantum break,отличная игра кстати, очень понравилась 2 раза прошёл
-
пирожок с малиной
Member
обижаешь я прошел ее со всеми сайдами и водил от первого лица аккуратноAinger: ↑ 05.07.2026 00:01такое впечатление, что вы в нее совсем и не игралипирожок с малиной: ↑ 04.07.2026 22:25 длс не понравился бредятина какаято боевик ради боевика третьесортное кино а вот основной сюжет хороший с романтикой особенно если отдать тело джими. помню играл через катану с раскидкой дымовух и флешек такой кайф был единственное что у машин управление одинаковое![]()
-
D_ad
Member
Нас багато таких, хто так само вважає/відчуває.Ijachok: ↑ 04.07.2026 11:37Теж пробував кілька разів. Востаннє зміг добратись до островів Скеліге і закинув. Просто не тягнули продовжувати.То для мене перший Відьмак - найкращий із всієї серії.Scoffer: ↑ 04.07.2026 10:58 Оце ти даремно, третій найкращий серед відьмаків.
Щодо 3-го "вітчера"... нууу.... і його я проходив кілька разів. Все ще файна гра, до якої у мене купа претензій, але яка все ж якісна і варта свого часу. Спробуй не душити себе знаками питання та не оминати гвинт наступного разу..)
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Oh, I see You`re a man of culture...МОНАХ: ↑ 04.07.2026 16:37► ... -vsx: ↑ 04.07.2026 11:58 ...Киберпанк - технологичная поделка...,
,
.
► А мене ігри Редів навіть ненав'язливо "змушують" з великою цікавістю читати першоджерела. Недавно нарешті дійшли руки до Віль'яма Гібсона - з величезним інтересом і часто з позитивними сюрпризами прочитав перший роман з класичної серії зачатків жанру кіберпанка - "Нейромант".
► Коротше, книжка - ВОГОНЬ! Хоч і читається досить складно - пише автор прямо, але часом настільки стисло, що потрібно дуже активно вмикати власну уяву на 110% зі 100% можливих і тримати її концентрацію дуже щільно, щоб зрозуміти, про що мова йде. Але тим, хто вже грав у СР2077 - відчутно легше, бо багато чого візуально і концептуально перекликається і читаючи в книжці про цифрове безсмертя і диких іскінів - ти вже приблизно уявляєш собі, як це може бути, стикнувшись з цим у грі.
- спойлер
- ► Ох, скільки ж я першоджерел зустрів в цій книжці! Аж геть до того, що приблизно можу назвати, ким з героїв надихалися Реди, коли малювали Аврору і Емерика Кассель з ДЛС - не передрали один-в-один, але тіпажі - прям дуже схожі!
► А ще - більш-менш прояснив для себе природу чудіків під управлінням іскінів (з синіми очима), чому-як-звідки одна з кінцівок де цей "синьоокий" відправляє Ві на останню справу - ... туди саме (не буд спойлерити)...
► Як придумали основу сюжету з лікуванням Ві - чому саме в такому форматі все нам подали і чому лікування, що від Арасаки, що від інших - ... таке, як воно є в грі.
► Яка природа конструкта Джонні Сільверхенда - що насправді воно таке, що насправді може і що насправді ГГ Ві сам собі понапридумував, спілкуючись з Джонні...
► Яка природа Альт Канінгем після того... що з нею сталося, яка природа іскінів і при чому тут той самий Нейромант з того самого роману в тому сенсі, що можна приблизно здогадатися в загальних рисах ЯКИЙ сюжет нам готують в другій грі, а так як Реди не передирають один-в-один і взагалі - офіційно йдуть по грі Пондсміта (а це вже він начисто передер і розвинув ідеї Гібсона), то це тільки підкидає інтриги, бо, ніби, почитавши "Нейроманта" більш чітко розумієш лор всесвіту і від того ще більше не знаєш чого конкретно очікувати від розрабів в наступній грі...
► Чому секта/банда "вудуїстів" з'явилася в грі - з кого її змалювали і чому вона так виглядає, хоча з книжкою - це знову ж таки геть не одне і те ж, але дуже цікаво було знайти джерела натхнення.
► "Чіп безсмертя" Арасаки - звідки пішла концепція і чому Сабуро Арасака в одній з кінцівок - ... саме такий, як він там показаний...
-------------------------------------------
► ...Я все ще жду "Нову гру + " (хоча до певної міри розумію, що з тим геймплеєм і перками, що є в грі - це достатньо безглузда ідея) і можливість замутити власну радіостанцію, бо хоч в грі більш ніж достатньо здебільшого реально крутої музяки, але все-одно хочеться покататися під ту музику, яку сам собі утотожнював з кіберпанком.
- спойлер
- ► Наприклад, той же Нейромант - оспіваний композитором Антоном Кабаненом в його колишньому гурті Battle Beast:
► ... або повстання іскінів з його теперішнього гурту Beast In Black:
► ... чи той же Блейдраннер:
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Спробуй SW Jedi: Survivor.Аціо: ↑ 04.07.2026 22:08 Особистий топ ігор -Є ще багато хороших ігор на кшталт Автомати, Крайзису чи Простріт НФС з Форзою але саме топ такий.
- спойлер
- Сталкери
Відьмаки
Герої 3
Тітан Квест
Діабло 2
ПоЕ
ТЕС
БГ3
Фоллаути
Кіберпанк