Науково-фантастична гра The Alters незабаром отримає сюжетне доповнення Last Variable

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Науково-фантастична гра The Alters незабаром отримає сюжетне доповнення Last Variable

Чудова гра, з унікальним геймплеєм! Добре, що їй приділяють увагу.

Раджу спробувати в Gamepass, якщо сподобається, то якраз затаритися по знижці.
Usagi
Member

Одна з найкращих сюжеток за останні часи що я грав.
Не дивіться нічого про неї, просто пограйте і зрозумієте ваше чи ні за першу годину
dret09
Member

Погоджуюся з коментаторами вище. Дуже прикольна гра, навіть у чомусь геніальна
kairo
Member

Думаю взяти Делюкс. Гра звісно є на Геймпасі, але розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
mycolaevich
Member

kairo: 03.07.2026 23:12 розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
Так, цій студії занести не шкода.

В мене після проходження виникла думка що по цій грі можна було б зняти дуже класне кіно, всі альтери звісно не влізуть, але сюжет загалом дуже підходящий.
Shtturman
Member

kairo: 03.07.2026 23:12 Думаю взяти Делюкс. Гра звісно є на Геймпасі, але розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
Так, це той рідкісний випадок, коли видавець хороший, проекти їх теж (фростпанк 1/2), також є українська і ігри drm free.
Vladys77
Member

Жодна гра в мене не викликала таких емоцій.
Я її люблю і ненавиджу одночасно :gigi:
Ідея, сюжет, оригінальність, графіка - все на висоті.
А от з реалізацією є питання. Трохи вона недоколихана :D

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Shtturman: 03.07.2026 14:40 Пропоную обговорити Науково-фантастична гра The Alters незабаром отримає сюжетне доповнення Last Variable

Чудова гра, з унікальним геймплеєм! Добре, що їй приділяють увагу.

Раджу спробувати в Gamepass, якщо сподобається, то якраз затаритися по знижці.
Пробував у Game Pass і давно купив зі знижкою. Але після її проходдення я ненавидів цю гру :D

Відправлено через 5 хвилин :
Usagi: 03.07.2026 14:48 Одна з найкращих сюжеток за останні часи що я грав.
Не дивіться нічого про неї, просто пограйте і зрозумієте ваше чи ні за першу годину
Сюжет так, а геймплей ні. Треба або сюжет було робити з довгими читаннями альтернативних історій. Або гнати збір ресурсів на час. Коли невірний вибір чи помилка не передбачає виправлення ситуації в майбутньому.
І коли ти втретє починаєш рівень заново, то вже немає бажання перечитувати ті нескінченні діалоги. Ба більше, вони просто вибішують, бо їх неможливо пропустити, лише по одній фразі, а кожен діалог з десятків коротких фраз.
Все трохи недополіроване в ігроладі.
Про психічно нерівноважених альтерів я мовчу :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
kairo: 03.07.2026 23:12 Думаю взяти Делюкс. Гра звісно є на Геймпасі, але розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
Особливо Frostpunk. Але в неї як і в Альтерів довго не пограєш :D
powerpizza
Member

Очень жду,сама игра очень понравилась,2 раза прошел,кстати одна из игр на уринаенжин,которая не статтерит,говорят длс будет по времени до 20часов,не знаю правда чи не,саму игру за 12-14 можно пройти +-
Ответить