Японська компанія почала випускати іграшкові комп’ютерні компоненти. Альтернатива в епоху високих цін на справжні компоненти ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Хтось мав до цього додуматися. І японці, як нація геніїв, додумались першими.
Тут як з космотуризмом: якщо не можеш собі дозволити колеснути орбітою Землі, то можеш дозволити телескоп, іграшкові шатли, чи просто зіграти в Universe Sandbox.
Robostyle
Member

Мам, купи!
Hreiđmar
Junior

Какой смысл у игрушечного ПК кроме как конструктора? Щат ап энд тэйк май мани?
vsx
Member

Для ОЛХ самое то
alex_sul
Advanced Member

Дайте процик 270k plus!

Відправлено через 50 секунд:
і 5080! А краще 6080!!!!!! :gigi:
MVE
Member

Чи буде іграшкова 5090 плавитись, от в чому питання :teacher:
AlexWest
Member

Hreiđmar: 29.06.2026 14:47 Какой смысл у игрушечного ПК кроме как конструктора? Щат ап энд тэйк май мани?
Сенс у тому, що коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом.
S0N1C
Member

треба випустити настільну запальничку у вигляді плати Асрок з встановленим х3д :lol:

Відправлено через 50 секунд:
або 5090 з 12VHPWR :laugh:
Dragobes
Member

AlexWest: 29.06.2026 14:55 Сенс у тому, що коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом.
Безалкогольне пиво ✅
Гумова жінка ✅
Іграшковий ПК із топовим залізом ✅
gregory_amd
Member

Витратити гроші на Б/У старіше залізо і гратися в конструктор з ПК який можна використовувати? Meeeh.
Купити за майже $400 (а здається більше якщо я правильно порахував) іграшку яка не виконує жодного функціонування? oh yeeeh :super:
Sailor Popeye
Member

Стойка з серваками і комутатори це солідно, якщо він портами мигає і головне, що кулери шуміли)
kabostebeztak
Member

Robostyle: 29.06.2026 14:43 Мам, купи!
ось тобі, синку:
*купляє ОСЬ ЦЕ*

Відправлено через 27 секунд:
Мені реально сумно коли я таке читаю.
zaqik
Member

Ну чё, скоро там переиздание Энциклопедии профессора Фортрана с чертежами, как вырезать комп из бумаги?
спойлер
Никто не узнает, что у меня такой был. Я ещё не мог понять, почему у системника задняя стенка не приклеена к боковым, пока не уронил внутрь "дискетку". Так оттопырил крышку и вынул, а если её наглухо приклеить, то дискетка там уже навсегда.
Alex Pepper
Member

alex_sul: 29.06.2026 14:51і 5080! А краще 6080!!!!!!
В наличии есть только игрушечная 3060 12 Gb :gigi:
капітошка
Member

краще гумову бабу купити ніж таке :gigi:
Васильович
Member

zaqik: 29.06.2026 19:17Ну чё, скоро там переиздание Энциклопедии профессора Фортрана с чертежами, как вырезать комп из бумаги?
Я останні роки, коли доводиться стикатися з ШІ LLM, дуже часто згадую картинку з тієї книжки, де про алгоритми було і професор "чистив" картоплю то хустинкою, то ручкою ножа :D
Nik29-7777
Member

такое Temu все скупит )
Mainkoon
Member

zaqik
оооо, там ще на розвороті був монітор з клавіатурою, такий собі паперовий ноутбук. І ще була інша книга в тому ж всесвіті, про ком'ютерне місто.
TheDmytrius
Member

AlexWest: 29.06.2026 14:11 Хтось мав до цього додуматися. І японці, як нація геніїв, додумались першими.
Я гадав, китайці це вигадають)
Ответить