У Steam триває літній розпродаж із великими знижками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

taras_cs: 26.06.2026 13:41
Afit: 26.06.2026 13:02

Якби він був хоча б текстово локалізований, тоді було би круто. А так навіть за 1грн. принципово не візьму
https://www.nexusmods.com/deadspace2023/mods/18
І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
vsx
Member

Afit: 26.06.2026 16:26 І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
ну да, просто копируешь файлы как написано
я эту игру вообще проходил с русским дубляжем, неофициальным естественно
kairo
Member

AlexWest
Я Age of Decadence колись пройшов, класна гра, але нішова. Colony Ship в планах на майбутнє.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
P.S. Люди, вчіть англійську, нам із русаками вже не подорозі.
taras_cs
Member

Afit: 26.06.2026 16:26І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
Так, але гра тупить на моєму компі з 6700 XT
На Стім є інструкція, як це пофіксити:
спойлер
Open Windows Exploit Protection.
Go to Program settings and click Add program to customize.
Choose the exact file path for your deadspace.exe.
Locate Control Flow Guard (CFG), check Override system settings, and toggle it to Off.
Я ще не пробував фікс, але як воно гальмує та статтерить (на SSD) бачив.

Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
kairo: 26.06.2026 16:40P.S. Люди, вчіть англійську, нам із русаками вже не подорозі.
Після роботи грати англійською для мене - ще одна робота.
Гонки ще норм, але читати квести та слідкувати за сюжетом дуже важко. Українська покращує експіріенс в рази.

Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
Зацінить folk metal пісню за грою Kingdom Come: Deliverance II "Улюбленець фортуни":
спойлер
kairo
Member

taras_cs: 26.06.2026 19:42Після роботи грати англійською для мене - ще одна робота.
Воно спочатку важко, але чим далі, тим легше. Були часи, я за кожним третім словом ліз до перекладу, зараз вільно сприймаю на слух. Ігри для вивчення англійської ледве не найкращий спосіб.
daesz
Member

Геральт: 26.06.2026 09:17 Взяв The Invincible, більше нічого цікавого для себе не знайшов. Якийсь бідненький цього літа розпродаж. :(
Я хотів брати за повну вартість, але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
:beer:
kairo
Member

daesz: 26.06.2026 19:58але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
Я її не факт, що в 2027-му буду грати))
daesz
Member

kairo: 26.06.2026 20:06
daesz: 26.06.2026 19:58але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
Я її не факт, що в 2027-му буду грати))
Та едсь те саме й у мене, мб до кінця року й знайдеться час пограти; але за смішну вартість у чашку кави - нехай валяється поки-що :gigi:
kabostebeztak
Member

XXXshadyXXX: 26.06.2026 10:54 Купил COD MW2 - хорошая цена. Кинцо на пару вечеров :super:
Удачі проти чітерів в мп гріндити скіни)
Afit
Member

taras_cs: 26.06.2026 19:42
Afit: 26.06.2026 16:26І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
Так, але гра тупить на моєму компі з 6700 XT
На Стім є інструкція, як це пофіксити:
спойлер
Open Windows Exploit Protection.
Go to Program settings and click Add program to customize.
Choose the exact file path for your deadspace.exe.
Locate Control Flow Guard (CFG), check Override system settings, and toggle it to Off.
Я ще не пробував фікс, але як воно гальмує та статтерить (на SSD) бачив.
Дякую за поради :up: Тепер купив. Буду вночі заспокоювати себе нею, під час шахедно-кабових атак :laugh:
До речі побачимо як вона себе покаже з 4070S і R7 7700
Последний раз редактировалось Afit 26.06.2026 21:44, всего редактировалось 1 раз.
unique-neon
Member

А в мене добрались на тижні руки до "Dave the diver". Сподобалось, хоча й хотілось би більше локацій.
XXXshadyXXX
Member

kabostebeztak
Так я ради сюжетки купил
Геральт
Member

daesz: 26.06.2026 19:58 Я хотів брати за повну вартість, але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
:beer:
Там гри на пару год с перекурами )
unique-neon: 26.06.2026 21:39 А в мене добрались на тижні руки до "Dave the diver". Сподобалось, хоча й хотілось би більше локацій.
Там DLC ще вийшло
kairo
Member

Геральт: 26.06.2026 21:51Там гри на пару год с перекурами )
Наче трохи більше
спойлер
Screenshot 2026-06-26 215503.png
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Спокушаюсь ще на Blasphemous та RUINER, які теж по 40 грн.

P.S. ЛОЛ, RUINER в мене лежить на Епіках :lol:
P.P.S. Ще придивлявся The Quarry, а мені її подарували торік :laugh:
tornadox
Member

mythorns: 26.06.2026 11:23 Головне не накупляти те, що вже колись в Епіку забрав, і також ні разу не запускав))
перекупляю цікаві мені ігри в стімі, такий шлях.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
mythorns: 26.06.2026 09:44Там Dead Space (2023) за 150 грн!!! Забираю!
ууу, це топ, недавно пройшов DS1 з патчами графіки і геймплею, зараз проходжу DS2 і на черзі DS3. Якраз думав чи є знижка на DS1 2023 бо вони його значно переробили і це топ. Давно не зустрічав такої атмосферної гри.
Nuclear World
Member

mythorns: 26.06.2026 11:23
Graveworm: 26.06.2026 09:23 Геральт
Я навпаки
Майже на дві тисячі накидав різного барахла в корзину, з зарплатні куплю
Грати в це я, звісно, не буду :laugh:
Головне не накупляти те, що вже колись в Епіку забрав, і також ні разу не запускав))

То чувство когда взял себе сейчас Amnesia Bunker в Steam и потом вспомнил, что он уже есть по раздаче в Эпиках... :lol:

Dead Space 2023 лучше брать издание Deluxe за 169, чем обычное за 149. :D
glumak
Member

Ніколи не грав батлу, але взяв на пробу 1,4 і 5 частини. Повернення також вже зробив.

Взяв Dying Light 2. Двоякі відчуття після першої частини. Про повернення думаю ще 50/50.

Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
daesz
Member

Я взяв за повну майже на релізі (люблю жанр кіберпанку), гра дуже зайшла чесно кажучи :)
glumak: 26.06.2026 22:38Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
Мені сподобалась. Сюжет доволі простий та передбачуваний, але при тому не можу сказати, що поганий. Геймплейно зайшла. "Війни з ордами" трохи перехвалені, чесно кажучи.
zaqik
Member

Я всё жду скидки на Wildermyth больше 35%, а в этот раз они вообще никакой не сделали. Фу такими быть.
XXXshadyXXX
Member

Мда... Купил называется COD MW2 и столкнулся с типичным пк пердолингом... Буду наверное делать возврат. :-/
Во первых игра запускается во внутренний "лаунчер", и если ты хочешь поиграть в сюжетку, то ты жмешь на сюжетку и игра перезапускается что бы запустить сюжетку :facepalm: (отдельного значка сюжетки нет). Это ладно. Настройки, которые ты применил в том лаунчере, не применяются к сюжетке, там свои настройки :facepalm: . Это ладно, но фишка в том, что когда в сюжетке ты хочешь зайти в настройки, игра фризится, помогает кнопка назад или кнопка меню, но в настройки тебя так и не пускает...
В Steam пишут, что уже 1.5 месяца такая проблема и разрабы положили болта :lol:
Есть пердолинг в виде подмены настроек с мультиплеера на сингл - но это лютый бред ей богу, все равно сами по себе настройки не работают в сюжетке вообще никакие :facepalm:
Ну как так то
Ответить