Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kabostebeztak: 25.06.2026 20:20А гта онлайн стала... цим бо тупо закінчились ідеї
на сюжет у гта онлайн пофіг, головне щоб сінгл не задушили і тут є питання
kabostebeztak: 25.06.2026 20:20Ну не можна 10+ років робити контент про один тільки кримінал в одному місті, не можна
ну нормально виходило, чому б не продовжити
dret09
Member

S0N1C: 25.06.2026 15:12 Де геймплей? :shuffle:
Наче він був у минулих частинах... Вкради тачку, подави людей, постріляй з дерев'яної зброї, повторити. Чесно не розумію як люди в це грають і як ЦЕ може бути найбільшою грою. ГТА асоціюється зі звіздюком 10 років, якому бабця дала 2 грн на комплюктірі пограти і це чадо з кодами нищить повій)))
LordTornado
Member

У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
S0N1C
Member

dret09: 25.06.2026 21:23
Наче він був у минулих частинах... Вкради тачку, подави людей, постріляй з дерев'яної зброї, повторити. Чесно не розумію як люди в це грають і як ЦЕ може бути найбільшою грою. ГТА асоціюється зі звіздюком 10 років, якому бабця дала 2 грн на комплюктірі пограти і це чадо з кодами нищить повій)))
я мав на увазі геймплей нової частини, хоча б хвилин 5 шоб оцінити, я вже не кажу про демо :shuffle:
P.S. у попередні частини грав восновному просто катаючись на машині і слухаючи розмовне радіо, воно там просто зашибісь яке кумедне, раджу :super:
yariksom
Member

LordTornado: 25.06.2026 21:27 У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
Згадай як добре коли двогодинна злива закінчилася і виходить яскраве сонце ;)
Літом часто таке буває. :)
Sailor Popeye
Member

А потім буде як з RDR 2, де треба було пам'ятаю гратись із налаштуваннями зглажуванням, щоб картинка була чітка і без розмиття всього на фоні.
Скріншоти ще з GTA V виглядають прям ідеально, а потім такої графіки нема, особливо тяжко із зглажуванням на їхньому rage
AssayMAS
Member

MAKKACIN: 25.06.2026 15:03Я думаю це не живий скрін з гри
ты чё? В китайских гриндилках - вот уже почти стандарт,нажимаешь принт скрин и мир замирает на 3-5 секунд - натягиваются премиум текстуры, применяются всякие разные эффекты и на скрине премиум из премиума качество... если карта слабая как у меня была 1030(2) то остановка мира на 10-20секунд и можно прям пошагово видеть чё из текстур и куда натягивает...
Grey_ukr
Member

dret09: 25.06.2026 21:23
Под такое описание можно подогнать любую игру.
Стрелялка - что там за геймплей. Нашел оружие, к нему патроны. Ходишь по аренам убиваешь противников.
Стратегии - добыл ресурсы, построил армию, отправил завоевывать.
Хороры - отбился от монстров, испугался, нашел закрытую дверь, нашел к ней ключ, перешел в следующую комнату.

В кс\доте все вообще происходит на одной\одних картах и практически не меняется концепция. И ничего, тысячи часов люди там проводят.

ГТА5 помогла продержаться в трудные времена. До сих пор помню как еду на мотоцикле по пустыне, солнце ярко светит, и я представляю, что я так же когда-то прокачусь.
Shaolin_Style
Member

LordTornado: 25.06.2026 21:27 У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
почему же? юга америки буквально именно про это:
Kassatka
Member

Чим кидати кожного дня новини про цю попсову гру для любителів шансону (яка ще коли там вийде, та й то не на компах), то могли б написати новину про вихід демки Stronghold 4. Навіть сама демка вже має українську мову міжмордя. А на моїй RX 6800 видає аж 30-35 FPS у 8K.
Soulwatcher
Member

Столько комментов от консольщиков и не понятно - что они забыли на сайте железа. Это ж тематика пк-шников. :dontknow:
Donate
Member

powerpizza: 25.06.2026 16:06 Тю,тоже мне новость ,форзу 6 тоже рекламили со всех дыр,а скриншоты прямо ну смак,а вышел кусок лайна с устаревшей графикой 18-19года ,так еще и до сих пор дождь внутри машин идет :lol:
Не понимаю логику тех кто пиарит эту игру,будут первые обзоры будет ясно,но ясен фиг,что ни пс5 ни прошка такую картинку как на "типа скриншотах" не даст в жизни
Ну так давай отталкиваться от того что РДР2 был обкаткой функций для ГТА6
А игра даже сейчас выглядит ну ОЧЕНЬ хорошо :laugh:
Джон_Иваныч
Member

XXXshadyXXX: 25.06.2026 15:34
phobosse: 25.06.2026 15:32особливо цікаво, шо там покаже Series S )
Сам факт что консолька которая на б.у. рынке 100-150 баксов стоит и то сможет показать GTA VI, в отличии от пк :D
Тут если в профили позаглядывать, то у каждого второго если не RX 9070, то 5070ти или выше) рили думаешь, что у людей, в компе которых одна видуха стоит как две ps5 или десяток б/у xbox ser.s нет денег на консоль? 😅 Не пойму, так тяжело принять, что для многих нет трагедии в том, что бы не поиграть в гта 6 на релизе?)

ps
То, что на текущих консолях будет мыльно и 30фпс с апскейлом на качество это даже к бабке не ходи) в свое время гта5 на пс3 выглядела как эмуляция полноценной игры на слабом железе и только на пс4 ощущалась как нормальная игра со стабильными 30фпс без просадок, вот тут будет +- то же самое, добавят режим 60фпс, но с просадками до 45-50 и еще более мыльный)
XXXshadyXXX
Member

Джон_Иваныч: 26.06.2026 00:52Тут если в профили позаглядывать, то у каждого второго если не RX 9070, то 5070ти или выше) рили думаешь, что у людей, в компе которых одна видуха стоит как две ps5 или десяток б/у xbox ser.s нет денег на консоль?
Та нет, просто упертые пк бояре как я думаю :gigi: как это так, собрал пк за 2-5 штук баксов и тут под игру поколения нужно покупать унылую консоль, так как они посмели, протест!!! :D
XXXshadyXXX
Member

Джон_Иваныч: 26.06.2026 00:52То, что на текущих консолях будет мыльно и 30фпс с апскейлом на качество это даже к бабке не ходи)
Так и не надо по бабкам ходить :laugh: А так ажиотаж будет лютый и 30 фпс не остановит людей, как было с GTA V на условной PS3
Inqizitor2022
Member

MAKKACIN: 25.06.2026 15:03 Пропоную обговорити Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Ну це Изображение дуже крута картинка.... об'єктино це дуже гарно і смачно! Я думаю це не живий скрін з гри!
Наоборот, ничего особенного, выглядит не как ААА тайтл будущего, а как какая-то гонка на анрил энджине из 2025 года.
Для ААА тайтла будущего графика неотличима от реальности должна быть.
ArmagedoonZergs
Member

taras_cs: 25.06.2026 20:58
ArmagedoonZergs: 25.06.2026 17:58к-сть обєктів на екрані на пряму впливає на можливість деталізації. Гоночки тому такі і графонисті бо там крім модельки машини на екрані по суті нічого і нема.
Я зараз в гоночку граю, там на екрані можуть бути ще 27 машин опонентів, рослинність та дерева, дорога, погода, освітлення, дальність промальовки, будинки, гори. Ще конкретно в цій гонці різні прикраси у вигляді споруд та повітряних куль.
спойлер
Изображение
Да все так, тільки є така штука як LOD почитай.

Але LODи в іграх типу GTA це космічно дорого по ресурсам.
ArmagedoonZergs
Member

AlexWest: 25.06.2026 17:17
Геральт: 25.06.2026 15:23 warp37
DS2 мило мильне, а не кінематографічна графіка. Якщо в гру грати, звісно, а не тільки кат-сцени в ютубах дивитись. До UE5 як до неба. А якщо ще й болванчиків по світу наставити, щоб щось робили, то й швидкодія просяде.
Дякуйте консолям, з яких це портовано. Мило, при бажанні, можна майже повністю прибрати. Майже, але не повністю, які в будь-якому консольному порті, включаючи RDR2 і TLOU 2, де мила в ПК версіях не менше. Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом. І, на відміну від UE5, це все оптимізовано. Якби DS2 від початку робили на ПК, це було б тотальне приниження Анріла.

Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
warp37: 25.06.2026 15:19 Не факт. Death Stranding 2 показал, что можно делать кинематографичную графику без Unreal Engine 5, генерации кадров и трассировки пути.
Так. Але це треба бути японцем, який пахає до напівсмерті і цим гордиться. Або Рокстар. Тому скрінам нема підстав не вірити: гру то розробояли на комп'ютерах, а не на консолях, тож не дивно, що такі скріни. А от в оптимізацію цієї картинки уже важче повірити – ясно, що на консолях такого не буде, бо консолі – це якір, який гальмує технологічний розвиток.
Ти походу взагалі не розумієш фішку анріла.
Справа не в графіці, справа в тому що ти сам вдома в трусах можеш зробити круту графіку з анрілом.

А для ds2 була зібрана команда з пари сотень найкраших кодерів в світі. Це абсурдно порівнювати.
kabostebeztak
Member

powerpizza: 25.06.2026 16:06 Тю,тоже мне новость ,форзу 6 тоже рекламили со всех дыр,а скриншоты прямо ну смак,а вышел кусок лайна с устаревшей графикой 18-19года ,так еще и до сих пор дождь внутри машин идет :lol:
Не понимаю логику тех кто пиарит эту игру,будут первые обзоры будет ясно,но ясен фиг,что ни пс5 ни прошка такую картинку как на "типа скриншотах" не даст в жизни
Так версію ForzaTech не міняли з FH4(
Начебто з виходом Forza Motorsport вони мали би робити FH6 на її рушії, але не вийшло.
AlexWest
Member

Inqizitor2022, розробники відштовхуються від того, на що здатне ваше залізо. Рокстари витискають максимум із цього. ПС6 по факту не буде потужнішим, ніж сьогоднішній хороший ПК, тому реалістичну графіку чекайте років через 10, або від движків, або від якогось DLSS 6.
Ответить