Бачив звичайно. Тому я і заходжу на цей форум
Новости
Последние статьи и обзоры
Оголошено ціни на Grand Theft Auto VI: $80 за звичайну версію та $100 за Ultimate Edition
-
MVE
Member
Геральт
-
Shepard1985
Member
MVE: ↑ 25.06.2026 10:28
Ну звичайно в мене підгорає, коли син Міндіча каже про те, що 100 баксів за гру - це дрібниці. Що то 2 пенсії українця?
Твій тато накраде ще, аби тобі не було важливо, в яку ціну хліб, яйця, молоко. Яйця в тебе 2 є, а може вже лише одне лишилось, тому тобі діла до цін немає.
Ну пенсіонери, вчителі та комунальники - це взагалі не люди для сина Міндіча, чи не так?
-
MaKCuMyC
Member
Nortrom
- Ну ось
- Чому не українською?
-
nochnik89
Member
Shepard1985
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ?
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ?
-
Shepard1985
Member
А звідки у вас така логіка? Я казав щось про компанію Рокстар, про те, що ціна зависока? Рокстар самі визначають цінову політику, ба більше, я сказав, що я би поклав ціну у 150-200 євро, бо бидло і так купить. Якщо треба буде, то малограмотні дітки повбивають своїх дідусь, бабусь і куплять цю гру)nochnik89: ↑ 25.06.2026 11:00 Shepard1985
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ?![]()
Мене просто тригерить, коли "людина" мече бісером і каже, що це фуфло, це гімно, це жебрак, а жебраки - це взагалі не люди. Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити. В Африці теж є люди і вони можливо теж хочуть пограти, чи не так? Мова зараз не лише про нашу країну. Мене ось бісить остання світова тенденція, коли купу дебілів виховує Тік-Ток, коли якщо в тебе не Айфон, то ти не людина... Я маю достатньо грошей, але я не дам 2000 євро за галімий, нікчемний телефон, аби в очах бидломаси виглядати якось інакше. Я купую те, що задовольняє мої потреби, а не моє ЕГО.
-
MVE
Member
Ми з тобою бро, тримайсяShepard1985: ↑ 25.06.2026 11:44Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити
-
Shepard1985
Member
Тримай себе і своїх рідних за одне місце.MVE: ↑ 25.06.2026 11:46Ми з тобою бро, тримайсяShepard1985: ↑ 25.06.2026 11:44Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити
-
Shaolin_Style
Member
есть такая вещь, называется региональная корректировка цены, она прямо влияет на количество проданных копий и как следствие приносит больше прибыли издателю если игра сама популярна. Даже Sony это уже поняли и поставили вполне лояльную цену в 2.3к на триплА Вульверина.nochnik89: ↑ 25.06.2026 11:00 Shepard1985
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ?![]()
-
MVE
Member
Схоже КПТ-8 не допомогла 
-
Shepard1985
Member
Я це знаю і я з цим не сперечаюсь. Я сперечаюсь з упирями, які дивляться зверхньо на інших людей, вважаючи себе особливими.Shaolin_Style: ↑ 25.06.2026 11:50есть такая вещь, называется региональная корректировка цены, она прямо влияет на количество проданных копий и как следствие приносит больше прибыли издателю если игра сама популярна. Даже Sony это уже поняли и поставили вполне лояльную цену в 2.3к на триплА Вульверина.nochnik89: ↑ 25.06.2026 11:00 Shepard1985
Я пам'ятаю 90-ті і 2000-ні, я пам'ятаю, як важко було моїм батькам, сусідам, але ми якось ділилися, підтримували один одного. Я знаю, як це бути "жебраком", піратити... Тому я не засуджую... Я це пам'ятаю. Тому важливо пам'ятати і розуміти, що не всім дано їсти шоколад золотими зубами. Але деякі упирі, які можливо ще 20 років назад окрім бульби нічого не бачило, або батьки служили у НКВС, тепер вилізли на "Олімп" і намагаються звідти віщати...
Ну треба мати якусь совість...
-
MVE
Member
Так я про це і написав в найпершому коментіShepard1985: ↑ 25.06.2026 11:58не всім дано їсти шоколад золотими зубами
-
Alligator
Member
Чесно не розумію скарг на вартість на ГТА, вона реально менша ніж думали ті хто хотів брати та брали минулі ігри на виході.GTA V у 2013 році коштувала $59.99.
З урахуванням інфляції це приблизно $86 у цінах 2026 року.
GTA VI вийшла за $79.99.
P.S. у мене сумніви, що людина "що живе на пенсію" знає про ГТА 6 чи б побігла купувати її внукам.
P.P.S. через пару місяців є знижки, ГТА 5 навіть халявна була у роздачах
-
Shepard1985
Member
Ти навіть порекомендувати нічого гідного не можеш.
КПТ-8 - це найгірша термопаста з усіх можливих.
Якщо вже хочеш сарказмом штурхнути, то хоч обирай нормальні бренди, а то сам їси чорну ікру, а народу все гімно.
Ну чистий син Міндіча)
Можеш сміливо йти в депутати, чи президенти, всі наявні базові налаштування для цього в тебе є;)
-
Xaker-1911-
Member
Рассчитывал на больше так что норм цена у 80$ это очень хорошо!)
Думал старт будет от 100 бачей
Когда Activision продаёт свои однодневные всратые Call of Duty новые, за 100+ то за этот шедевр на десетилетия который будет играться, очень демократичная цена.
P/s GTA5 RP (20000+ часов у меня наиграно
)
Думал старт будет от 100 бачей
Когда Activision продаёт свои однодневные всратые Call of Duty новые, за 100+ то за этот шедевр на десетилетия который будет играться, очень демократичная цена.
P/s GTA5 RP (20000+ часов у меня наиграно
-
MVE
Member
Shepard1985
Та пограєш ти в ту ГТА. Тут проблема не в тому випустять чи ні, а коли її зламають, бо захист там буде небачений.
Та пограєш ти в ту ГТА. Тут проблема не в тому випустять чи ні, а коли її зламають, бо захист там буде небачений.
-
MVE
Member
Shepard1985
Ну тут один вихід - знижки і торент.
Ну тут один вихід - знижки і торент.
-
Shepard1985
Member
Та мені взагалі пофіг на ГТА 6) Я грав лише у 5 частину, яку я придбав у Стім. У мене у Стімі десь 250 ігор, яких мені вистачає. Я їх купував навіть у 2000-х. Мене турбує тенденція. Корпорації на мій погляд ведуть себе зверхньо по відношенню до нас споживачів. Подивіться, що відбувається у світі? Не встиг закінчитися майнінгбум, то зараз вже нові афери зі штучним інтелектом, з цінами на пам'ять, залізо і т.д.. Це якийсь абсурд. Якщо 5 років тому ми платили за залізо 500 баксів, то сьогодні ми вже платимо в тричі більше. Я розумію, що є якась інфляція, але ж це вже за межами розумного. Боротися проти цього мабуть якось можна було, колись, але на сьогодні на мій погляд немає жодних механізмів і навіть споживачі, як останні ідіоти голосують за все підряд своїми гаманцями. Ось про що я.MVE: ↑ 25.06.2026 12:10 Shepard1985
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
Навіть у Європі, повірте, 100 баксів за гру-це дофіга. Звичайно там інші реалії, але люди там теж мушуть затягувати паски, аби дозволити собі щось зайве. Я це знаю, бо сам більше 10 років працюю закордоном.Alligator: ↑ 25.06.2026 12:20З останнім ви праві, річ суто у світосприйняті, чомусь для Европы 100 баксів за день аренди будинку і аренда яхти для прогулянки по океану це середній клас, а у нас 100 баксів на гру тільки дитина депутата може дозволитиShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:12Тобто воїни- АТО, якому відірвало ногу, який є інвалідом, який має пенсію 5000 грн. не заслужив пограти у ГТА 6 згідно вашої логіки, а син корумпованого депутата, чи бізнесмена, він має на це право, на цей привілей?
Ну тут річ суто у світосприйняті, а не в іншому.![]()
P.S. Ампутація однієї ноги вище коліна - 2 група інвалідності, мінімальні гарантовані виплати у 2026 році II групи — 15 494 грн, звісно воно не з'явиться якщо не піти к юристу, зробити звернення до суду та отримати індексацію.
-
kairo
Member
-
Shepard1985
Member
Я проти піратства. Знижки - так! Але дивіться-регіональні ціни, вони якби теж несправедливі.
Ну наприклад, Сайлент Хілл новий, який тільки вийде, здається в нас 2150, це приблизно 50 баксів, а в Європі, чи США 70, чи 80. Але середня ЗП в нас і там різниця в рази. Тобто дякую і на цьому, але могло би бути і менше) Це не для мене особисто, я якщо захочу, то куплю собі і за 80, але інших шкода.
-
Ostin
Member
Це свідчить лише про одне - в людей стало багато непотрібних грошейShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:22споживачі, як останні ідіоти голосують за все підряд своїми гаманцями
А якщо копнути глибше, то проблема в тому, що прірва між нормальним життям (я володію майном у вигляді нерухомості та рухомості і маю сім'ю) і економічним рабством (я все життя орендую, бо назбирати на хату не маю можливості навіть років за 20) аномально збільшується. Це, в свою чергу, призводить до того, що знаходячись в цьому проміжку між базовими потребами і нормальним життям, багато людей зневірюються навіть в теоретичній можливості його досягнення. І це вивільняє купу коштів, які можна було б заощадити, на всіляку фіговину типу відеокартки за тисячу чи гта за сотку.
Парадоксально, якщо люди мають можливість дійсно заощаджувати і йти до своєї мети, дурнуваті покупки нового айфона чи нового ноута кратно зменшуються, бо людина розуміє, що робить. А це дає відчуття контролю. На відміну від "повідкаладаю трохи грошей протягом року і комп оновлю ".