Microsoft пропонує торішні моделі Surface Pro та Laptop, оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Максимальний рівень потужності :lol:
Tetronga
Member

Ми живемо в епоху "8 гігабайт хватіт всєм"
bes
Member

они сами знают как их винда работает с ноутами на 8 гигабайт ?
divinity
Member

bes
нормально працює, якщо це печатна машинка для ютубу і інтернету за 300 баксів.

Але коли ноут коштує під 1к, то це дивно бачити справді. :insane:
yariksom
Member

А він одинадцяту вінду потягне? :lol:
hohlid19
Member

bes
Спокойно работает :)

Відправлено через 40 секунд:
Другое дело как он потянет эмуляцию х86 с такой оперативкой
Mozdev
Member

Це я так думаю форма знущання, та плювок у обличчя покупців.

За таке треба суцільний бойкот робити, на всю продукцію майкрософт, може тоді до них дійде, що вони сильно не праві, ну або вони збанкрутують і згинуть як чергова шит компані з довбонутим на всю голову менеджментом та сео.
powerpizza
Member

8гб хватит всем где-то я цэ чув,куртка вроде обрубкок 5060 так рекламировал :lol:
yurius_r
Member

Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo :lol:
ronemun
Advanced Member

Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX
bes
Member

divinity: 24.06.2026 16:13 bes
нормально працює, якщо це печатна машинка для ютубу і інтернету за 300 баксів.

Але коли ноут коштує під 1к, то це дивно бачити справді. :insane:
ага и еще одна вкладка браузера, я ставлю винду просто с нуля она ест 7-8 гигабайт только при загрузки. Самый популярный запрос был по Windows 11 только недавно как отключить всю ИИ ерунду что бы освободить оперативку . Какие 8 гигабайт ? У меня на компе 32 я как то не сильно замечал как винда есть оперативку. Купил ноут для работы в начале года на нем 16 гигабайт - винда - браузер - фотошоп 700 мб - 90% оперативки забито . Какие 8 гигабайт о чем ты ? Вот я даже сейчас посмотрел 4 вкладки в браузере - ексель на 20 мегабайт файл и 12 гигабайт нету. Даже если убрать ФФ это 10 гигабайт.
спойлер
Изображение
Ekz0rcyst
Member

Ну, що тут скажеш. Я із 16ГБ пам'яті Windows не використовую, а тут 8. Не те що б неможливо використовувати систему із такою кількістю RAM але про якусь роботу окрім системи мова не йде.
Nik29-7777
Member

Різниця 300$ за 8 та 16 це потужно . 300 $ 8 гиг оператівки.
waryag
Member

ronemun: 24.06.2026 22:36Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX
Базова ціна від 600 за нео або айпад. :lol:
500 - знижка, щоб підсадити студентів. У майків теж бувають знижки.
kabostebeztak
Member

yurius_r: 24.06.2026 22:31 Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo :lol:
В прітик там ті 8гб.

Відправлено через 25 секунд:
waryag: 25.06.2026 00:46
ronemun: 24.06.2026 22:36Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX
700 євро! 700 ЄВРО ЗА ЦЮ ХРІНЬ! Без знижок, принаймні, зі знижками 615 буває. О яка щедрість!

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
kabostebeztak: 25.06.2026 04:21
yurius_r: 24.06.2026 22:31 Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo :lol:
В прітик там ті 8гб.

Відправлено через 25 секунд:
waryag: 25.06.2026 00:46

700 євро! 700 ЄВРО ЗА ЦЮ ХРІНЬ! Без знижок, принаймні, звичайна ціна на сайті епл. Зі знижками 615 буває. О яка щедрість!
Відправлено через 46 секунд:
Трясця, все ніяк попадати з телефону не навчусь...
Сонний ще. Блін.
gregory_amd
Member

как пользователь сюрфейса (пусть и старого SP6, но не в проце дело) с 8гб: это адище. несколько вкладок, офис открытый да пара програмулек мелких = смэрть.

фотошоп не открыть даже с закрытым браузером без улетания в свап файл.
это не макбук, тут даже с 16 максимум в браузер можно зайти, камон... на компе с 32 уже тоже давно чувствую себя угнетенным :/
Rex
Member

640КБ 8ГБ вистачить всім. :lol:
Tetronga
Member

Rex: 25.06.2026 06:31 640КБ 8ГБ вистачить всім. :lol:
В мене ноутбук 2014 року вже був з 8 ГБ на борту і з можливістю розширити до 16. Правда то ддр3 звісно ж. Прогрес за 12 років просто неймовірний :lol:
yurius_r
Member

kabostebeztak: 25.06.2026 04:25В прітик там ті 8гб.
Треба ставити тег /sarcasm додатково :D
Ответить