AMD підтвердила проблеми з драйвером Adrenalin 26.6.2 у Windows 10

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Це всі власники зелених карт відписались про проблеми у них з дровами АМД чи ще ні? :laugh:
Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
Shepard1985
Member

LetterBee: 23.06.2026 16:38
Kullerok: 23.06.2026 16:21 Так ну-ка ну-ка где эти морды которые последний год в каждом посте про дрова зелёных рассказывали. Какие у них стабильные дрова на святой амуде :gigi: :gigi:
У красных дрова по умолчанию всегда с проблемами, просто видимо на этот раз проблемы более выраженные.
Ти маєш в наявності АМД відеокарту? Думаю ні! То перестань х..ю городити від бабусь на лавочках. Проблеми з драйверами трапляються у всіх.
byaka
Member

Sanьka: 23.06.2026 17:27 Це всі власники зелених карт відписались про проблеми у них з дровами АМД чи ще ні? :laugh:
Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
Я вам вiдкрию секрет власники зелених мап були в минулому власниками мап амд.У мене доci в другому пк rx570
А ось тi фанати якi захищають кривi драйвери амд скорiше за все не дуже то i в iгри грають,максимум танки,кс чи дота якi вже давно нормально оптимiзованi.
Я б взагалi вiд людини яка стверджує що з амд драйверами все норм вимагав статистику запущених в стiмi iгор за рiк!
Последний раз редактировалось byaka 23.06.2026 17:49, всего редактировалось 5 раз.
Kirakishou
Member

Наче це вперше. У них інсталятори криві, що на чіпсети, що на відяхи. Я про це вже писав навіть на цьому форумі, не кажучи про офіційний сайт техпідтримки.
Kullerok
Member

Ну если честно. Нет не было и не будет у меня красных поделок :gigi: . Но я же это не сам придумал. Есть куча свидетелей етих типуль которые прям кровь из носу доказывают что там драйвера стабильнее некуда. Я всегда только доказывал что все новые зелёные дрова у меня встают без проблем. Один раз только был кривой меня э́выкидывали с колоды. Я откатывал назад.
MVE
Member

Запускаєш тут значить пк, щоб пограти у вільну годинку в день, а тут на тобі :tomat:
капітошка
Member

цікаво кого б хейтили фанати зелених коли б не було червоних? :shuffle:
Inquisitor
Member

капітошка: 23.06.2026 18:01 цікаво кого б хейтили фанати зелених коли б не було червоних? :shuffle:
Своїх колег по ГПУ, в кого не найостанніша модель з найостаннішого покоління, звичайно.
капітошка
Member

Inquisitor: 23.06.2026 18:03
капітошка: 23.06.2026 18:01 цікаво кого б хейтили фанати зелених коли б не було червоних? :shuffle:
Своїх колег по ГПУ, в кого не найостанніша модель з найостаннішого покоління, звичайно.
напевно, бо вони полюблять мірятися піпірками :laugh:
Firebrand
Member

Nikolay Yeryomenko: 23.06.2026 16:11Так це ж амбасадор NVidi-ї.
при чем, бесплатный. :gigi:
byaka
Member

Тут бiльше про почуття справедливостi,амд вciми силами хоче продавати мапи по цiнам лiдера ринку,хоча сама не дотягує дуже по багатьом параметрам:якicть картинки з апскейлером гiрше,продуктивнiсть з променями гірше,шумiв з променями бiльше,пiдтримка FSR4 в багатьох іграх дуже умовна,додайте сюди доволi довгий i невчасний випуск драйверiв до нових iгор та погану роботу з професійними програмами та доволi хрiнову цiнову полiтику в Україні i можно власникам мап амд тiльки поспiвчувати!
Wiking007
Member

У меня стоит версия 25.5.1 и пишет что нет обновлений. Запускается это поделие минут 5 наверное
капітошка
Member

byaka: 23.06.2026 18:17
Тут бiльше про почуття справедливостi,амд вciми силами хоче продавати мапи по цiнам лiдера ринку,хоча сама не дотягує дуже по багатьом параметрам:якicть картинки з апскейлером гiрше,продуктивнiсть з променями гірше,шумiв з променями бiльше,пiдтримка FSR4 в багатьох іграх дуже умовна,додайте сюди доволi довгий i невчасний випуск драйверiв до нових iгор та погану роботу з професійними програмами та доволi хрiнову цiнову полiтику в Україні i можно власникам мап амд тiльки поспiвчувати!
згоден, у амд завжди до третього зена була політика "рівна продуктивність за меньші гроші" але тепер усе не так,
ціни задрани на усе,
можливо так вирішили жадібні маркетолохі ніби це гарно для виживання компанії?
але зовсім без червоних мап на ринку буде зовсім невесело :(
Sutter_Cane
Member

Wiking007: 23.06.2026 18:28 У меня стоит версия 25.5.1 и пишет что нет обновлений. Запускается это поделие минут 5 наверное
и не будет, они выпилили упоминание 26.6.2 из апдейтера
erkins007
Member

Sanьka: 23.06.2026 17:27Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
Шутки шутками, но у меня и ноут на 680м. И игры мне там слабо нужны, но вот тот факт что я за 5 минут правок реестра решил проблему курсора, а АМД ее 8 лет решить не может это смешно
Bukakanga
Member

erkins007: 23.06.2026 18:59
Sanьka: 23.06.2026 17:27Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
Шутки шутками, но у меня и ноут на 680м. И игры мне там слабо нужны, но вот тот факт что я за 5 минут правок реестра решил проблему курсора, а АМД ее 8 лет решить не может это смешно
править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цвет
erkins007
Member

Nikolay Yeryomenko: 23.06.2026 16:38Так а що тоді краще: RTX 5070 чи RX 9070?
Это все равно что спрашивать что лучше "розумний вибір" или "власна марка".
Я не особо разбираюсь в том что щас там в бюджетном сегменте творится. У 5070 будет куда лучше софт и поддержка у 9070 больше памяти. Берите под свои задачи

Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Bukakanga: 23.06.2026 19:01править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цвет
Это полная дичь, ещё мне розового курсора не хватало. Он фиксится за 5 минут. Но емае, это должны фиксить АМД, а не пользователи
Bukakanga
Member

erkins007: 23.06.2026 19:05 Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Bukakanga: 23.06.2026 19:01править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цвет
Это полная дичь, ещё мне розового курсора не хватало. Он фиксится за 5 минут. Но емае, это должны фиксить АМД, а не пользователи
ты мог покрасить в зеленый!
_Andrik_
Member

Це вже нова ступінь читання новини , більшість по заголовку строчить коменти а тут вже й заголовок недочитали :lol: .
,,
.....AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2, яка стосується користувачів Windows 10 " , а не поголовно :facepalm:
Tetronga
Member

_Andrik_: 23.06.2026 19:54 Це вже нова ступінь читання новини , більшість по заголовку строчить коменти а тут вже й заголовок недочитали :lol: .
,,
.....AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2, яка стосується користувачів Windows 10 " , а не поголовно :facepalm:
І змінює це рівно нічого
Ответить