безумовно. Але під 200 млн продано ноутів за 2025. Який висновок ви робите?Ekz0rcyst: ↑ 21.06.2026 00:45Великий і якісний монітор завжди набагато краще ніж малий і якісний екран лептопу!
пс: місцеві зробити висновок не в стані, критичне мислення у них відсутнє. Цей недолік вони виправляють спробами мене образити та перейти на особистості.
а зі сторони фанатів х86 - бачили?isusik63: ↑ 21.06.2026 01:10Мы уже видели с вашей стороны и оскорбления
впевнений що розмова про одного малолітнього якого я тут на форумі забанив відразу як тільки взнав його вік. Але хтось думає що я мав з ним продовжити бесіду десь інакше щоб повестись на його образи до чиєїсь матері.isusik63: ↑ 21.06.2026 01:10и угрозы
пс: те що він малолітній дибіл - це я зрозумів відразу, і те що він собі дозволив говорити до когось - це лише доказ
до речі - дуже добре що ви змогли запустити. Ви просто стаєте першим з місцевих фанатів х86 - які навіть таке зробити не в стані.walkman3000: ↑ 21.06.2026 10:14 і? якісь тести можете запустити? до прикладу: https://octane.webmarks.info/
а шо значить і ?! який сенс цих тестів взагалі?
Стосовно результатів - що за проц? яке споживання в одно та багато потоці?
якщо це ноут - зможете той самий тест від розетки та від батареї
який сенс тестів - як і будь яких тестів - порівняння пристроїв між собою за результатами. Може ви знаєте кращий метод?
відразу щодо ігор - макбуки ніхто не купує для ігор. Тому можете навіть і не пробувати тести ігор.