неправда, це я таке правило хочу ввестиyuriy_dd: ↑ 18.06.2026 15:47 leif волів би ввести правила - що кожен хто хоче купити ноут - має пояснити як він буде його використовувати, чи в нього в дома є зовнішній монітор та стіл і щоб він підписав що обовзяко використовуватиме з ними ноут
а хто хоче купити з високою автономністю - має аргументувати що йому дійсно потрібна така автономність, і що там нема розеток
такий собі ноутбучний гулаг
я навіть попередній текст петиції про дозволи на використання ноутбуків на тій темі про ноутбуки написав, але її видалили
і не ноутбучний гулаг а державна програма з охорони здоров'я користувачів ноутбуків!
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
до речі смішно коли про гулаг згадує та сама людина, яка вітала дії комуністичної влади Китаю щодо обмеження на онлайн-ігри, див:yuriy_dd: ↑ 18.06.2026 15:47 такий собі ноутбучний гулаг
а на повідомлення про утиски національних меншин цією ж комуністичною владою, відповідала:yuriy_dd: ↑ 15.06.2026 15:16 китайський уряд переживає щоб з дітей не виросло стадо дибілів, саме тому введені суворі обмежені на ігри
how ironicyuriy_dd: ↑ 15.06.2026 16:40звичайно що є перегини. Є люди які бачуть виключно перегини і ниють.orange_deer: ↑ 15.06.2026 16:27це той самий китайський уряд який відправляє уйгурів в концтабори чи інший?
Відправлено через 5 хвилин 31 секунду:
upd. щодо вікіпедії, недавно перевірив, зараз навіть реєструватись не потрібно щоб правки внести
перевірте статтю, до речі, є там щось про визначення реклами як оплаченої?
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0 ... 0%BC%D0%B0