MSI оцінила портативну консоль Claw 8 EX+ на базі Intel Arc G3 Extreme у 1799 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Buldozer.: 16.06.2026 10:43 Понятие что разные страны по разному относяться в 1800 баксов. НЕЕЕЕ! Да даже у нас в Украине это для всех разные деньги.
Це! Бо в Україні дууже велика межа між різними шарами суспільства і за 35 років незалежності так і не сформувався середній клас. :shuffle:
"канєц єпохі бєдності"(с) як хтось кричав у 2019 :lol:
dead_rat
Member

Я погоджуюся з тими, хто каже що куплять ноут чи ПК.
Чисто тому, що я не можу спамʼятати чи бачив щоб хтось грав на портативці на вулиці, в літаку чи у потязі…

Єдиний кент з портативкою грає у неї на дивані і це дикість, бо з того ж дивану він грає на пс5 і тєлєку… тож за девайс, котрим пракично не будеш користуватися, 1800 це дорого
Sum
Junior

Еб*ться. По мотивам: "А как это мы скакнули от портативной приставки к 1800 долларов? Многовато для поиграться в поезде или самолете"
Gordiy
Junior

Цікаво буде подивтися на продажі :rotate:
DuckRider
Member

Ortyomko: 15.06.2026 17:18 Так, ціна дуже велика, і коректніше порівнювати з ROG Ally, Steam Deck і т.п.
Тому що порівнювати з світч 2 немає сенсу (бо він коштує усього 500$)
Ortyomko
Member

DuckRider: 16.06.2026 14:25
Ortyomko: 15.06.2026 17:18 Так, ціна дуже велика, і коректніше порівнювати з ROG Ally, Steam Deck і т.п.
По характеристикам найближчий аналог це Legion Go 2 Extreme на AMD Z2 Extreme. Він коштує десь так само, але слабший десь на 15-30%.
Бо це те саме що порівнювати ПС4/5 і ПК з 5080. Перше буде набагато дешевше.
DuckRider
Member

Ortyomko: 16.06.2026 16:18
DuckRider: 16.06.2026 14:25
По характеристикам найближчий аналог це Legion Go 2 Extreme на AMD Z2 Extreme. Він коштує десь так само, але слабший десь на 15-30%.
А тобі характеристики чи в ігри грати?
Ortyomko
Member

DuckRider: 16.06.2026 18:12
Ortyomko: 16.06.2026 16:18

ну так те саме про приставки/ПК. чому народ купує 5070++ замість ПС5 ? Її ж достатньо щоб пограти.
Напевно гнучкості хочуть більше, вибору, якості.
DuckRider
Member

Ortyomko: 16.06.2026 18:49
DuckRider: 16.06.2026 18:12

ну так те саме про приставки/ПК. чому народ купує 5070++ замість ПС5 ? Її ж достатньо щоб пограти.
Напевно гнучкості хочуть більше, вибору, якості.
В хендхелдах немає гнучкості, відрізняється тільки бібліотеки + можливість дограти на пк
rjavyi_pastor
Member

Ortyomko: 15.06.2026 17:02 ціна звісно що оверпрайс, але оці от камєнти...
капітошка: 15.06.2026 16:27 Пропоную обговорити MSI оцінила портативну консоль Claw 8 EX+ на базі Intel Arc G3 Extreme у 1799 доларів
ціна сучасного пк з моніторм і потужною відеокартою :facepalm:
візьмеш його з собою у потяг/літачок пограти?
в потяг або літачок я візьму свіч чи стімдек(не факт) які будуть дешевші і менш проблемні у експлуатації
Playful_Ferox
Junior

rjavyi_pastor: 16.06.2026 23:13
Ortyomko: 15.06.2026 17:02 ціна звісно що оверпрайс, але оці от камєнти...

візьмеш його з собою у потяг/літачок пограти?
в потяг або літачок я візьму свіч чи стімдек(не факт) які будуть дешевші і менш проблемні у експлуатації
В чому принципова різниця? Порівняння було між "пк з моніторм і потужною відеокартою" і портативкою. Свіч та стімдек це теж портативки.
rjavyi_pastor
Member

Playful_Ferox: 17.06.2026 12:44
rjavyi_pastor: 16.06.2026 23:13
В чому принципова різниця? Порівняння було між "пк з моніторм і потужною відеокартою" і портативкою. Свіч та стімдек це теж портативки.
я виберу світч чи деку буквально тому що я не є аудиторією портативки за 1-2к долларів. тим більш на вінді.
Навіщо платити купу грошей за те що по своєму призначенню буде працювати гірше ніж світч чи дека?
Playful_Ferox
Junior

rjavyi_pastor: 17.06.2026 17:57
Playful_Ferox: 17.06.2026 12:44

я виберу світч чи деку буквально тому що я не є аудиторією портативки за 1-2к долларів. тим більш на вінді.
Навіщо платити купу грошей за те що по своєму призначенню буде працювати гірше ніж світч чи дека?
Я впевнений що знайдуться люди які будуть писати що свіч чи дека то фігня, а от ПК чи консоль то супер і це буде те саме про що я кажу - портативка це "непотрібна іграшка" для багатьох, а стаціонарна "серйозна" ігрова машина (будь то ПК чи стаціонарна консоль - не дуже важливо) - це вже інша справа.

(Про консоль кажу в основному для того щоб зрівняти ціну з свічем чи декою і прибрати аргумент що свіч чи дека дешевші, бо суть не в ньому).
Ответить