► Дякую, хлопці, зрозуміло

.
► Це товариш хоче без заморочок з доскладанням і підбором для сина взяти в подарунок. Як я бачу - частина комплектухи дійсно б/у, але на якійсь там гарантії (причому на окремі складові).
- спойлер
- Він попробував скласти щось подібне на АМ5-му і в результаті вирішив, що на пару-тройку років підійде оте, що я вище і виклав. Для "на сьогодні" я б, може, і не рипався з порадами йому і запитом до вас, але не розуміюсь нормально на "процах" АМ4 і, крім того, малий у нього фанат Сабнавтики, як і я. А я, погравши в ранню версію Сабнавтики 2... вирішив все ж уточнитись стосовно таких збірок, бо, ніби, окремі комплектуючі можна під замовлення поміняти на більш потужні...
► ОК.
• 1. Якщо беремо за основу DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz (в тому сенсі, що оперативна пам'ять тільки така), що по економному бюджету з вартого уваги на сьогодні до неї в комплект можна підібрати? ("материнка" і головне - "проц")
• 2. Щось потужніше за 9060 XT (16 ГБ) з лінійки "червоних" зараз можна знайти, щоб до 25-26тис.грн.? (в тому сенсі, що по ціні я і сам знайду - питання до самих відеокарт: виконання, "слабкі місця" в порівнянні т.д.)