Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

destructX: 11.06.2026 16:57
Feras: 10.06.2026 12:21 Панове підкажіть, будь-ласка мишу з якісним колесиком-енкодером. В мене знову накрилась миша бо ця тонюсенька пластикова паличка, що знаходиться в самому енкодері зламалась і тепер колесо просто крутиться ремонтувати таке нема сенсу. Знову достав свою архаїчну Logitech mx518 якій років майже стільки як і мені. Чи є на ринку миші у яких колесо до енкодера не під'єднано і тримається на одній тонюсенкій пластиковій паличці або миші у яких якісне довговічне колесо і не ламається від простого не постійного використання. :weep:

Буду вдячний за допомогу. :shuffle:
RAWM Leviathan V4
або щось на енкодері ТТС Gold, зазвичай з ними нема проблем (або дуже довговічні)
Мені подобається RAWM Leviathan V4 і я її розглядав, але цієї миші нема в продажу ні на Алі, ні у наших магазинах. Є тільки одна б/в пропозиція на ОЛХ.

Поки "підопитний" знайдено і замовлено за допомогою доброї людини з форуму. Приїде перевіримо як буде в користуванні "підопитний" :lamer:
destructX
Member

feniks_tm: 11.06.2026 17:15
destructX: 11.06.2026 16:57 або щось на енкодері ТТС Gold, зазвичай з ними нема проблем (або дуже довговічні)
Рандом насправді, може жити роками, а може і за декілька місяців почати фантомскролити. Стоковий Silver на Thorn'і помер досить швидко, свапнув на Gold Dustproof, то поки живе :rotate:
підтверджую, в мене на ф1 моба ттс сільвер живий два роки, пару разів чистився, разок змащувався :) але вже як вибирати, то мабуть голд буде "золотою серединою"

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Feras: 11.06.2026 17:33
destructX: 11.06.2026 16:57

RAWM Leviathan V4
або щось на енкодері ТТС Gold, зазвичай з ними нема проблем (або дуже довговічні)
Мені подобається RAWM Leviathan V4 і я її розглядав, але цієї миші нема в продажу ні на Алі, ні у наших магазинах. Є тільки одна б/в пропозиція на ОЛХ.

Поки "підопитний" знайдено і замовлено за допомогою доброї людини з форуму. Приїде перевіримо як буде в користуванні "підопитний" :lamer:
дуже довго була в продажі на Розеткі, офіційно. в мене руки так і не дотягнулись купити, взяв АТК :D
хто виявився "підопитним"? :lol:
feniks_tm
Member

destructX: 11.06.2026 17:38 хто виявився "підопитним"? :lol:
Я :lol:
спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось feniks_tm 11.06.2026 17:44, всего редактировалось 1 раз.
Feras
Member

destructX: 11.06.2026 17:38
feniks_tm: 11.06.2026 17:15
Рандом насправді, може жити роками, а може і за декілька місяців почати фантомскролити. Стоковий Silver на Thorn'і помер досить швидко, свапнув на Gold Dustproof, то поки живе :rotate:
підтверджую, в мене на ф1 моба ттс сільвер живий два роки, пару разів чистився, разок змащувався :) але вже як вибирати, то мабуть голд буде "золотою серединою"

Feras: 11.06.2026 17:33

дуже довго була в продажі на Розеткі, офіційно. в мене руки так і не дотягнулись купити, взяв АТК :D
Rapoo VT3s Pro V2, але якщо б вже був у продажі Rapoo VT3s Pro Max V2 я б його вибрав бо вони схожі по характеристикам, але Rapoo VT3s Pro Max V2 має чорний колір, а я віддаю перевагу чорному кольору :)
destructX
Member

Feras: 11.06.2026 17:43
destructX: 11.06.2026 17:38

Rapoo VT3s Pro V2, але якщо б вже був у продажі Rapoo VT3s Pro Max V2 я б його вибрав бо вони схожі по характеристикам, але Rapoo VT3s Pro Max V2 має чорний колір, а я віддаю перевагу чорному кольору :)
нормально, я от недавно Krovatka теж Rapoo VT3 MAX gen2 рекомендував і він її купив :gigi:
feniks_tm
Member

destructX: 11.06.2026 18:32
Feras: 11.06.2026 17:43

нормально, я от недавно Krovatka теж Rapoo VT3 MAX gen2 рекомендував і він її купив :gigi:
Їм треба щось робити з неймінгом, бо дупа повна. Наші генії продають gen2 як "V2", що викликає ще ту плутаницю при пошуку :rotate:
destructX
Member

feniks_tm: 11.06.2026 18:36
destructX: 11.06.2026 18:32
Їм треба щось робити з неймінгом, бо дупа повна. Наші генії продають gen2 як "V2", що викликає ще ту плутаницю при пошуку :rotate:
ну це вже питання до наших, не знаю чому так, в офф сторі там саме ген-2
в любому випадку мишка по начинню та ціні - прям топовий топ
feniks_tm
Member

destructX: 11.06.2026 18:48 в любому випадку мишка по начинню та ціні - прям топовий топ
Ага, навіть собі думаю може взяти потестити. Розчарувався з Thorn V2, пихати 54H20 разом з 300mah було помилкою, про зміни у формі уже мовчу :weep: Була деяка надія на форму DEX'а (ATK Y9 Ultimate), але все ж виявилась трохи завеликою під мій хват.
Ответить