neonglaу: ↑
03.06.2026 19:03
MaxNew: ↑
03.06.2026 18:45
В мене була Asus TUF 6900XT. Залишився задоволеним усім, тиха, холодна(хотспот не перевалював за 80) ПО теж на хорошому рівні.
Може ви взяли в якомусь простенькому виконанні?
Я взяв в найкращому доступному виконанні від sapphire.
Справа саме в драйверах. Я працюю віддалено з домашнього пк. У мене два монітора. На одному робота, на іншому якесь відео з ютюб чи анімешка.
І ось після якогось з оновлень почала картинка на екрані з відео заліпати. При чому тільки мишку на неї наведеш - все ок. Мишку перемішую на екран з віддаленим робочим столом - відео починає глючити. Т.е проблема явно з дровами. Раніше було все ок. Потім з якимось драйвером поламали, і вже декілька місяців драйвер ніяк не виправляють.
Проявляється в дуже специфічній ситуації. Хто не працює з віддаленим робочим столом використовуючи два монітора - не помітить.
До Sapphire багато питань за їх виконання в 9000 моделях. Тому не дивуюсь за попереднє покоління. В мене подібної проблеми не згадаю щоб було, теж користуюсь 2ма моніторами.
Не гуглили по форуму свій випадок?
Не думайте що в зеленому таборі все так файно з їх драйверам) Хоч останні 2 місяці все ніби як стабільно працює.
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Можно посмотреть на процессоры типа Ryzen 7 7700, или Ryzen 7 9700X, Ryzen 9 9900X - они стоят неадекватно дорого (+50$ или +100$) по сравнению с LGA 1851, типа Core Ultra 5 245KF, или Core Ultra 5 250KF Plus - при равных, или даже худших возможностях.
[/quote]
Ех, я так кілька років чекаю, коли вже сині свою голову з піску висунуть після їх гучного фіаско.
Хочеться щось нове толкове пощупати від іншого вендора.