Продовжу вашу цитату. Еталонний приклад божевілля - це називати божевіллям без аргументації.
fantomrulezz: ↑
25.05.2026 12:24
в продаж надійшов ігровий корабель Anvil Odin за $5000 ... Для купівлі такого корабля потрібно було подати заявку на членство в спеціальному клубі та написати есе, в якому ви правильно пояснювали, чому хочете придбати Anvil Odin.
Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "
як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки"
Цікаво дізнатися вашу реакцію коли ви дізнаєтесь що всі оці кораблі за доляри насправді купуються за ігрову квестову валюту (як машинки в гта) і люди донатять стільки грошей просто що б підтримати проект і разрабів а не заради власне корабліку чи піксєлєй чи ще чогось. А ще що для того що б бути членом клубу треба мати мінімум 10к баксів вже задоначених)
От скажіть, який сенс
випускати робити офіційний реліз сирої гри з багами? що б скинути з себе відповідальність, прокидати всіх хто її купив і піти пилити нову як це робить 90% разрабів? Що б було з разрабами НМС як би вони забили на свій релізний прототип?
Де-факто стар сітізен можна прямо ГРАТИ вже років 5 як. З друзями, в мультіплеері, робити квести і тд. Уявляєте? за 45 баксів
fantomrulezz: ↑
25.05.2026 13:00
Egosoft встигли анонсувати, розробити і випустити X4: Foundations, 5 великих сюжетних DLC до неї і безліч маленьких оновлень.
І далеко не за мільярд.
Вкотре повтор - ціна стар сітізену 45$ а не тисячі. за 45 ви отримуєте 100% контенту(окрім скінів).
І як я писав вище - так, розробка аж надто повільна. Я, як геймдевелопер, сказав би що можна х2 або навіть х3 швидше все робити. А баги взагалі фіксяться по відчуттям 1 індусом. АЛЕ! Х4 це звичайна сінгл плеер гра без нових ігрових механік(в сенсі розробки а не геймплею). Це просто рескін звичайного костяка гри, який умовна юбісофт може зробити за 1-2 роки. Так, вона хороша. Але вона - не мультіплеер гра на власному двіжку де пишуться з нуля речі для того що б була якась фіча(іноді безкорисна) якої ні у кого більше не має.
бла-бла, тролінг без аргументів скіпаємо плюс мінусуємо.
Oxygen2002: ↑
25.05.2026 13:06
fantomrulezz
Це німці х фундаменшен - і Вони робили джаконду. Я он зараз х3- reunion грав - в 4к це щось з чимось. А все почалось з elite - там взагалі 3д графіка це xyz )))
але є ті хочуть дати 5к най дають - це такий світ )))
Ага, так і є. Доречі ціна х4 та стар сітізену +-однакова (50$) І я грав х4, можу сказати що їх не можна порівнювати через те які вони різні, але одночасно з цим не можу сказати що стар сітізен не вартий своєї ціни. Контенту в ньому не менше.
Kullerok: ↑
25.05.2026 13:43
донаты это прямой пей ту вин. Это совсем другое даже пусть и бесплатно раздалут в такую помойку нет желания тратить время.
Ні, донат - прискорення ігрового фарму. Умовно як би в колді можна було за донат відкрити пушку останнього левелу. Не знаю наскільки це погана чи хороша система (доречі в колді є донатні гани які не купити просто так) але я вважаю це повністю нормальним для не фулл ПВП гри.
Купіть собі ланоса і таксуйте, відбивайте актив. Ті, хто донатять 5к баксів на іграшку - не мамонти) вони вже постригли звичайних мамонтів як ми тут і заробили на нас достатньо грошей що б купувати собі що захочеться