Новости
Последние статьи и обзоры
Гравці профінансували Star Citizen на один мільярд доларів
-
Usagi
Member
Пропоную обговорити Гравці профінансували Star Citizen на один мільярд доларів
Жоско ловлю мінуси від чудіків:
Гра варта своєї ціни (45$) і контенту там вже більше ніж в більшості ААА по 60 баксів.
Так, розробка йде надто повільно.
Гра дійсно унікальна, без конкурентів(нажаль)
П.С. Купив гру ще в 2022 а знаю про неї ще з перших зборів на кікстартері
Жоско ловлю мінуси від чудіків:
Гра варта своєї ціни (45$) і контенту там вже більше ніж в більшості ААА по 60 баксів.
Так, розробка йде надто повільно.
Гра дійсно унікальна, без конкурентів(нажаль)
П.С. Купив гру ще в 2022 а знаю про неї ще з перших зборів на кікстартері
-
Геральт
Member
Не мамонти 
-
Oxygen2002
Junior
Usagi
Не звертайте увагу ) хейтери є скрізь ) я так само налапав )
Гра чудова.
Не звертайте увагу ) хейтери є скрізь ) я так само налапав )
Гра чудова.
-
MaKCuMyC
Member
Еталонний приклад божевілля.
-
fantomrulezz
Member
Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки"в продаж надійшов ігровий корабель Anvil Odin за $5000 ... Для купівлі такого корабля потрібно було подати заявку на членство в спеціальному клубі та написати есе, в якому ви правильно пояснювали, чому хочете придбати Anvil Odin.
-
Mainkoon
Member
Гой Сітізен.
-
Oxygen2002
Junior
є ті хто грали в Х всесвіт. Вони вже давно старі і хочуть щось таке. Але є ті хто хочуть полетіти на марс ) 5к саме то )
-
enkosxs
Member
А с чего вы решили что 3д модельки и текстурки должны быть бесплатны?fantomrulezz: ↑ 25.05.2026 12:24Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки"в продаж надійшов ігровий корабель Anvil Odin за $5000 ... Для купівлі такого корабля потрібно було подати заявку на членство в спеціальному клубі та написати есе, в якому ви правильно пояснювали, чому хочете придбати Anvil Odin.![]()
Люди платят за своё удовольствие. Если продукт в обмен на деньги даёт это удовольствие то что в этом плохого?
В начале 00х была такая браузерная игра "БК" или "бойцовский клуб", так вот на тот момент там были персонажи одетые на сумму превышающую 100 тысяч евро, и их было много. Один из игроков кстати сын президента Таджикистана, нынешний мер Душанбэ Рустам Эмомоли , у него и персонаж назывался "Император". Так что вкидывать бабки в обмен на текстурки, картинки или модельки в обмен на удовольствие это вполне нормально. Особенно когда этих бабок как листьев на деревьях. Этож не котикоманы или лудоманы которые из дома выносят последний телек в обмен на дозу.
Последний раз редактировалось enkosxs 25.05.2026 13:02, всего редактировалось 2 раза.
-
hohlid19
Member
enkosxs
Типо если в нулевых вливали бабло, то и сейчас надо вливать? В 90х в пирамиды вкладывались, может и сейчас вклады... Ах да, щиткоины и НФТ же были
Типо если в нулевых вливали бабло, то и сейчас надо вливать? В 90х в пирамиды вкладывались, может и сейчас вклады... Ах да, щиткоины и НФТ же были
-
fantomrulezz
Member
X4: Foundations не така ж і стара (2018). Анонсована, до речі, набагато пізніше за Star Citizen.Oxygen2002: ↑ 25.05.2026 12:44є ті хто грали в Х всесвіт. Вони вже давно старі і хочуть щось таке. Але є ті хто хочуть полетіти на марс ) 5к саме то )
За той час, поки Кріс Робертс стриг хом'яків розповідями про "ну купіть ще модельку за п'ять тищ баксів, ну дайте мені ще сотню мільйончиків, ну будьласочка, мамой клянусь, років через 5 випущу ну хоча б альфа версію, де навіть можна буде в кокпіті посидіть і помріять, як років через 15-20 таки зможу пограти", Egosoft встигли анонсувати, розробити і випустити X4: Foundations, 5 великих сюжетних DLC до неї і безліч маленьких оновлень.
І далеко не за мільярд.
-
chipsy
Member
-
Oxygen2002
Junior
fantomrulezz
Це німці х фундаменшен - і Вони робили джаконду. Я он зараз х3- reunion грав - в 4к це щось з чимось. А все почалось з elite - там взагалі 3д графіка це xyz )))
але є ті хочуть дати 5к най дають - це такий світ )))
Це німці х фундаменшен - і Вони робили джаконду. Я он зараз х3- reunion грав - в 4к це щось з чимось. А все почалось з elite - там взагалі 3д графіка це xyz )))
але є ті хочуть дати 5к най дають - це такий світ )))
-
kairo
Member
Класна серія. В мене нажаль немає на неї стільки вільного часу. Може на пенсії колись буду шпілити))fantomrulezz: ↑ 25.05.2026 13:00X4: Foundations
-
enkosxs
Member
Где я писал что "Надо" ?!hohlid19: ↑ 25.05.2026 12:57 enkosxs
Вы же не покупаете только хлеб и воду? Наверняка можете побалывать себя пивком, коньячком, рыбкой, Ну так без этого тоже можно вполне прожить, и не обзятельно это покупать. Но тем не менее вы же это покупаете?! Деньги в обмен на удовольствие. Просто к примеру ваши пределы роскоши ограничены бутылкой коньяка а у кого то другого 3д моделькой корабля за 5к. Но что то, что то, абсолютно не обязательно к покупке. Не НАДО.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
так то ще ерундаfantomrulezz: ↑ 25.05.2026 12:24Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки"
viewtopic.php?p=3204637#p3204637
-
Robostyle
Member
А в Х4 скрипты есть? А то без них совсем скучно
P.S. а вообще помню они много вначале упростили и испортили. Если 5 длц - они хоть капшипы вернули? Классы те же остались, М1-М8, М7М есть? Свои верфи строить можно
P.S. а вообще помню они много вначале упростили и испортили. Если 5 длц - они хоть капшипы вернули? Классы те же остались, М1-М8, М7М есть? Свои верфи строить можно
-
MSiAventador
Member
Треба подзвонити в іРейсінг і запропонувати їм ідею "Лухарі автоклубу на 33–65 реальних гравців" які за $50 на місяць будуть друг другу машинки давати покататись. 
-
Oxygen2002
Junior
kairo
там є функція згорнув , але грає грає працює і тоді трейдери газують.
там є функція згорнув , але грає грає працює і тоді трейдери газують.
-
Kullerok
Member
Ну по меркам калодюти это копейки там за год пока игра актуальна за скинчики гораздо больше заносят. Но это просто безобидные скинчики. А в этой помойке насколько я слышал донаты это прямой пей ту вин. Это совсем другое даже пусть и бесплатно раздалут в такую помойку нет желания тратить время.